torstai 22. marraskuuta 2012

Huvitin itseäni...

...lukemalla blogini kaikki "vessa"-tunnisteeseen liittyvät postaukset. .-D Vitsi oon ennen kirjoittanut hauskoja postauksia, näää nykyset on tylsempiä. .-P Hankkiakseni tähän postaukseen vähän vanhojen postausten tuntua, puhun hetken Allusta. .-D Ihastuin ihan täysillä muutama päivä sitten Allun paitatyyliin tässä videossa kohdassa 0:30-0:34. <3


Haluun samanlaisen! Mulla on jo leveäkauluksinen valkoinen paita, mut musta toppi puuttuu. .-P Seppälässäkin niitä myydään jollain 9€, mut musta se on liian iso hinta lyhythihasesta paidasta, joten odottelen jotain alennusta niihin.. Tai sit vinkkaan Fikulle mahdollisesta joululahjatoiveesta. ,-> Muutenkin Seppälän topit on sen verran heikkoa tekoa, et mieluummin alennuksella ostan huonon paidan kuin tuhlaan "paljon" rahaa siihen.

No juu, se siitä. .-D Kauheeta, miten ulkona on nykyään aamusin pimeetä! .-< Eikä vielä olla edes siinä pimeimmässä ajankohdassa.. Sit on kökköä, kun meidän koulu loppuis tänään jo yhdeltä, mut äiti on valmis lähtemään kesosta vasta puol 3, että joudutaan sit sen takia täällä koululla hengaamaan. .-P Kokeisiin lukemisesta tuskin tulisi mitään, mut voidaan ainakin joku synttäripostaus Taikapölyyn tehdä. Oli jotenkin järkytys eilen, kun kännykkä vaan hälyyttää, että huomenna olis Taikapölyn synttärit, ja me vaan, että voi ei, joko ne nyt on! Huh miten aika rientää! .-D

Jopas kello on jo paljon, meni hirmusti aikaa, kun luin niin lumoutuneena niitä vanhoja postauksiani. .--D Nyt sit varmaan venyy n. viikon päähän seuraavan postauksen kanssa, kun mulla toi koeviikko alkaa. .-P Huomenna matikan koe, iyh. Eilen jonkun verran laskeskelin, mut reippaasti yli puolet asioista jäi tälle päivälle luettavaksi.. Mutta palailen sitten viikon päästä. .-) Nyyh, viikko ilman bloginkirjoitusta, kaikesta sitä voikin tulla riippuvaiseksi.. Tai en mä nyt silleen oo riippuvainen, mut.. .-D No juu, ensi viikkoon. .-)


Kysymys lukijoille:
Postausteni laatu mennyt *valitse toinen vaihtoehto* verrattuna vanhoihin postauksiin?
Vaihtoehto 1: *parempaan suuntaan*
Vaihtoehto 2: *huonompaan suuntaan*

Hirmusti tunnisteita näin lyhyessä postauksessa!

5 kommenttia:

Mantsu kirjoitti...

Minusta laatu ei ole niinkään huonontunut, tai että juttusi eivät olisi enää yhtä hauskoja :--D
Ole ihan huoleti!

Anonyymi kirjoitti...

Pakko nyt hankkia kans tollaset paidat. Ihan pakko. Ehkä seuraavaksi kun menen kaupoille ,-). Täälpäin seppälöis on vaa kaikkee erikoisvaatteita eikä löydy mitään normaaleja, ärsyttävää. Postausten laadusta en osaa oikein sanoa mitään.

Kasa kirjoitti...

Mantsu: Hyvä tietää. .-) Itestäm vaan tuntuu, että ennen oon kivemmin kirjoittanut, tai sit ikävöin vanhoja aikoja. .-D

Ciesse: Haha. .-D Mäkin oon innostuntu sen verran, että ostan kohta varmaan kalliilla hinnalla sen topin. .-D Muutenkin vois ottaa enemmän mallia Allun vaatteista, toi paita-yhdistelmä vaan osui heti mukavasti silmään. .-D Sääli, että teidän Seppälä on ilkeä. .-< Meilläkin on täällä jonkun verran noita kalliimpia erikoisvaatteita mut sit myös ihan peruskamaa. .-)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=Bo1z0cyYEr4

Lisää Allusta. Tutkailin sen youtube kanavaa ja siltä on tullu uusi biisi!

Kasa kirjoitti...

Oi! En just nyt pysty kuuntelemaan, mut lisään sen soittolistaan odottamaan kuuntelua. .-3