maanantai 21. joulukuuta 2020

TOP 9 AJ

Oho, vähän jäänyt tämä joulukuun puolella postailu, noh vedetään nyt kunnon loppukiri josko tässä vielä saataisi ennen joulua loputkin blogmaspostaukset julkaisukuntoon...

Nyt pistetään siis AJ:n tanssit parhausjärjestykseen! Harmillisesti AJ McLeanin matka Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa katkesi yhdeksännen viikon kohdalla, oisit AJ ollut edes yhden viikon pidempään ni oltaisi saatu muodostaa top kympin lista kun nyt aiheena on tällainen epämääräisen ja vähän vajaan kuuloinen Top 9 AJ:n tanssit. .-D

9. Viennese waltz (Week 9)
En haluaisi osoitella virheitä mut kömpelöhköjä hetkiä mahtui esitykseen useampikin. Sääli että tämä johti lopulta AJ:n pudotukseen kisasta.

~♪~♪~

8. Tango (Week 7)
Kauhumusiikki on hieman outo valinta tanssimusiikiksi. Vaikka yleensä olen draaman ystävä ei tämä jostain syystä kuitenkaan iske.

~♪~♪~

7. Quickstep (Week 3)
Sulava esitys, mutta jostain syystä omaan silmääni quickstep ei ole niin hienoa katsottavaa. 

~♪~♪~

6. Jive (Week 1)
Vahva aloitus ja tanssi on kivan menevä, joskin Blinding Lights on jotenkin haastava tanssittavaksi, omaan silmään tuntuu ettei nopeatempoiset liikkeet oikein sovi kappaleen ilmaisuun.

~♪~♪~

5. Cha-cha-cha (Week 4) 
Tanssi oli toki hieno ja AJ loisti soolokohdissaan, mutta isoimmat plussat tulee kappalevalinnasta (Larger Than Life♥) ja muusta "BSB-markkinoinnista". .-D Piristävää kun tanssiparin yllä näkee kerrankin värejä kun suurin osa heidän esiintymisasuistaan on haalean beigejä.

~♪~♪~

4. Waltz (Week 5)
Aivan ihana tunnelma ja kaikki on tosi nättiä. ♥ Lempiasiani on jostain syystä Cherylin hameen helman liehuminen tanssin pyörteissä!

~♪~♪~

3. Foxtrot (Week 2)
Tanssissa on näyttäviä liikesarjoja ja AJ esiintyy vakuuttavasti soolokohdissaan. 

~♪~♪~

2. Samba (Week 6)
Tämä oli ainut tansseista joka teki vaikutuksen heti ensinäkemältä, mutta jotenkin joka katselukerran jälkeen siitä jää laimeampi olo. Tosi hienoa silti, varsinkin tanssin alkupuolta on ilo katsella.

~♪~♪~

1. Rumba (Week 8)
Huisin hyvää heittäytymistä ja esitys kertoo tarinansa vakuuttavasti, eikä tietenkään sovi jättää mainitsematta tanssiparin välillä olevaa kemiaa, jotenkin kaikki käy hyvin yksiin! 

~♪~♪~

AJ tanssi toki taidokkaasti, mut hänen suorituksensa eivät tehneet yhtä suurta vaikutusta kun vertaa aiemmin seuraamiini Joe Suggiin tai Nick Carteriin (jonka tanssit pitäisi ehdottomasti pistää myös parhausjärjestykseen kun en ole sitä vielä tehnyt.) Mut siis hienolta AJ:nkin meno näytti, ei ollut mitenkään tarkoitus vähätellä hänen saavutuksiaan.

Ei kommentteja: