torstai 2. toukokuuta 2019

Joe & Dianne: Yhteislista

Tehtiin Fikun kanssa kumpikin joulukuussa omat top 10 -listat Joen ja Diannen Strictly Come Dancing -tanssiesityksistä (linkit postauksiin: Fikun lista, Kasan lista), ja niiden pohjalta muodostui tämä yhteislista, joka toteutettiin videomuodossa oikeestaan siksi että päästiin vähän esittelemään Joen tanssitaitoja Fikun kaverille joka ei ollut kilpailuja seurannut (mutta siis kuitenkin muuten seuraa / on joskus ainakin seurannut Joen vidoita ja tietää kuka henkilö on kyseessä ettei me sentään pakkokatsotettu Fikun kaverille Joea niin kuin meidän muita videoita .-D).

Klikkaahan video käyntiin:

Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Hauskasti oltiin kumpikin valittu top kymppiimme samat tanssit, pari esitystä oli jopa ihan samoilla sijoilla, joten oltiin aika yksimielisiä kaikesta, PAITSI Fiku oli syrjinyt mun ykkösvalintaa mikä sit tippui aika paljon. Hyväksyn kyllä meidän ykköseksi päätyneen charlestonin pitämään listan kärkipaikkaa, sillä jotenkin tuo hilpeä tanssi kuvastaa Joea ja Diannea täydellisesti.

En tässä nyt tarkemmin enää pureudu esityksien yksityiskohtiin yms, niistä voi lukea lisää noista alkuun linkkaamistani postauksista. Lista tuli tehtyä jo viime vuoden puolella, joten eipä tässä vaiheessa enää edes ole mitään ajankohtaista lisättävää. .-D

Kysymys lukijoille:
Yo, we're breakin' free!

Vaihtoehto 1: ??
Vaihtoehto 2: Tajusin .-D

2 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Hyi minua kun syrjin sun ykköstä. .-( .-D Hauskaa toi pakkokatsottaminen (meidän kannalta). .-D Pitäis varmaan itekin joskus julkaista toi video blogissa. .-) Yo, we're breakin' free! <3

Kasa kirjoitti...

Noo taisin mäkin syrjiä paria sun suosikimpaa. .-D Joo, hyvä että meillä on ees hauskaa vaikka M:ää tylsistyttäis salaa. .-D Julkaise vaan (jaoin sen silloin ni pitäis näkyä sunki Drivessä). YO! Kiva kun jätit kommenttia!