maanantai 13. toukokuuta 2019

ESC 2019: Top 41 Euroviisubiisit (ennen finaalia)

Jee, Euroviisuviikko on alkanut, ja sen kunniaksi blogiin tulee paljon euroviisuaiheisia postauksia, koittakaa kestää. .-D

Olen yleensä listannut lemppari viisubiisit vasta finaalin jälkeen, mutta tällä kertaa kokosin top 41 -listan jo ennen Semi- ja Grand-finaalilähetyksiä. Koska esityksiä ei ole vielä nähty perustuu tämä lista pelkästään mielipiteisiini kappaleista, mutta sitten finaalin jälkeen aion koota uuden listan, jossa painotus on kappaleen hyvyyden lisäksi myös esityksissä ja sanoituksissa yms. Onkin kiinnostavaa katsoa miten ne vaikuttavat biisien sijoituksiin toisella listalla.

En sisällyttänyt tähän videoon mukaan vielä omia kommenttejani, sillä laitan niitä sitten vasta tokaan listaan, mutta jos joku listasija ihmetyttää niin saatte udella perusteluja etukäteen kommenteissa halutessanne. .-D Myös omia suosikkeja saa kertoa!

Hyviä katseluja! ,-)
   
Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Kysymys lukijoille:
Ootatko jo Euroviisuja!?

Vaihtoehto 1: JOO!!
Vaihtoehto 2: En.

2 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Älä huoli, kyllä me kestetään. .-D Mä ainakin aion innoissani tulla lukemaan sun Euroviisu-postauksia! .-D Tää oli tosi jännä postaus ja lista, tykkäsin. .-D Katoin listan jopa kaks kertaa! Meillä on aika paljon samoja kappaleita top10:ssä. .-D 7!! samaa kappaletta. .-O Eniten mua kauhistutti, miten Roko (kirjotin vahingossa Roki .---DDDDDDDDD) oli päässyt niin ylös. .-D MITEN Kobi jäi niin alas? .--D Niin aattelin että sun lempilaulu! Serhatkin on sulla ylempänä mitä mulla, vaikka niin pidän hänen karismasta. .-D (Joka lauseessa "niin" lol .-D) Meillä on Darude tismalleen samalla sijalla. .-D Hatari on mun suosikki. .-) Tää oli kiva postaus! Kiitos! Aah en malta oottaa huomista ja semi-finaalia! .-D

Kasa kirjoitti...

Kiva että olet innoissasi Euroviisuviikon sisällöistä niin täällä blogin puolella kuin finaalienkin lähestymisen osalta! Vai jännä, ja oho, oikeen kaks kertaa. .-o Aijj, no näillä näkymin tulee sit yhtenäinen yhteislista (kai meidän piti tehdä näistäkin sellainen?). Roki. .--DDDD Vissiin esc-radio soittanut Rokoa niin usein että jäi hyvin mieleen sitä kautta tai jotain. Mainittakoon että vähän ennen videon tallennusta tiputin Rokoa pari sijaa alemmas. Ja Kobi on vähän mitäänsanomaton niin siksi ei huippusijoille päässyt. .-( Serhatin biisi on just kova. .-DD Mepä ollaan yksimielisiä tällä kertaa, jopa Suomesta. .-D Hyvä Hatari! Jee huomenna ne alkaaaa! Kiva että tykkäsit ja kiitokset kommentoimisesta. .--)