keskiviikko 26. elokuuta 2015

Selasin Tumblrin...

...läpi, pelasin FS:n (+ pelin muiden servujen) pikkupelit ja nyt en keksi mitään tekemistä ja koulun alkuun on vielä pari tuntia.. Ois pitänyt nukkua pidempään. .-D Vilkuilen vähän huolestuneena tuota pilvistä säätä, sillä olin toivonut lämmintä päivää että voisin laittaa shortsit jalkaan, mut nyt en sit tiiä.. Kyllähän nuo lämpöasteet pyörii siinä kahdessakympissä ja meidän ATK-luokka on mahdottoman kuuma, mut sit kuitenki häiritsee ajatus siitä että kävelisin sateessa shortsit jalassa. .-D Uskalsin mä sit kuitenkin vetää shortsit jalkaan ulos lähtiessäni, ja vaikka kaikilla vastaantulijoilla oli päällä takit ja muut lämpövaatteet ja mä näytin varmaan ihan tilannetajuttomalta niin enpä ainakaan läkähtynyt tällä kertaa koulumatkalla. .-D Iltapäivällä satoiki sit vähän reippaammin, mut koska mulla oli kerrankin ehjät kengät pääsin kuivin jaloin asunnolle. Sukat tosin kastui siinä vaiheessa kun kävelin kylppäriin, joka oli märkä kämppiksen jäljiltä..

Koulupäivä oli aika saamaton mut ihan kiva, kun ei tapahtunut mitään pelottavaa. .-D Jatkelin mun sooloprojektia, johon yritän väsätä vedenalaista sceneä Unityssä. Terrainia lähinnä muotoilin ja latailin kaikkea kivaa Assest Storesta. Pitäis vielä keksiä miten saan veden näyttämään järkevältä. Googlailin netistä inspiskuvia, ja niiden rinnalla tekeleeni näyttää ihan kamalalta, mutta puolustaudutaan nyt sillä että työ on vasta alussa, kyllä mä sitä vielä somistan..


Kattelin tänään muutaman Demin vlogihaastetta varten tehdyn videon, ja heräsi siinä sit kiinnostus ottaa itsekin osaa kilpailuun. Meillähän on siis Fikun kanssa yhteinen kanava, ja oltiin kyllä mietitty osallistumista tuohon kilpailuun jo aiemminkin, mut sit jostain syystä hylättiin ajatus. Jännä ettei tohon ole osallistunut juurikaan suosittuja vlogaajia, vaan lähes kaikki on ns. aloittelijoita joilla on "vain" muutama sata tilaajaa. Osallistumalla sais kyllä näkyvyyttä, ja tosi siistiä että myös jotkin tubaajat osallistuu voittajan valintaan. Ei sillä et mä mitään miljoonayleisöä kaipaisin, mua jotenkin ahdistaa ajatus että jotkut puolitutut löytäis meidän videoita. D-. Katotaan nyt saadaanko viikonloppuna jotain aikaan tohon vlogihaasteeseen..

Jaah, tähän päivään ei olekaan sit muuta kertomisen arvoista sisältynytkään. En tee mitään ni ei oo mitään mistä kirjoittaakaan. .-D Mä aattelin nyt jatkaa Phil is not on fire -maratoniani. Mitähän mä keksisin loppumusaksi, no tää biisi jäi nimensä puolesta mieleen kun sopi päivän säähän. .-D

Kysymys lukijoille:
Aika hyvä toi AmazingPhil, kun Amazing Racen juontaja on Phil. .-D
Vaihtoehto 1: Haha niinpä!
Vaihtoehto 2: Ööö...

Ei kommentteja: