maanantai 15. elokuuta 2016

Siirsin 23...

...kuvaa Veijareiden kuvasäilöön ja poistin suunnilleen saman määrän tämän osan kirjoittamista varten. Ehkä me joskus saadaan kirjoittelua tuota nykymenoa kiinni, epäperijäperheita on kertynyt sellainen määrä että pelattavaa riittää muuallakin kuin pelkästään perijätontilla. .-D Uutta osaa olisi taas mahdollisuus päästä lukemaan, olkaa hyvä!



Aiemmat osat
Osa 79: Kahdenkeskistä aikaa 


Pitkän rantapäivän jäljiltä suurin osa perheestä oli valmis painumaan suoraan pehkuihin, mutta Petrillä ja Ilmillä riitti vielä energiaa lähteä kahdestaan seikkailemaan. Petrillä oli taskussaan kartta poppamiehen tontille, ja hän oli itseasiassa käynyt paikalla jo teiniaikoinaan, mutta nyt Petri halusi näyttää paikan vaimolleen.

Poppamiehellä oli jälleen ongelmia sähkölaitteidensa kanssa, mutta onneksi Veijarit vierailevat Twikkii-saarilla niin usein että he voivat aina olla avuksi. .-D

Kuten aiemmillakin kerroilla, oli poppamiehellä palkkio hänen avustajilleen. Petri omisti jo voodoo-nuken, joten hän antoi Ilmin lunastaa palkinnon. 

Aurinko oli jo noussut kun Ilmi ja Petri palasivat loma-asunnolle. Logiikkaa kehittävä Nikke yllättyi kun perheen arkkivihollinen Eemeli oli jaksanut vaivautua jopa ulkomaille asti Belladonna poukamasta vain tullakseen rankaisemaan Nikkeä tirkistelystä. .-D

Tämä loma alkaa olla lopussa, ja on aika suunnata takaisin kotiin. Porukka poistui asunnolta matkalaukut käsissään, eikä ketään tuntunut häiritsevän että eräs paikallinen mies jäi heidän lähdettyään tanssahtelemaan balettitangon luokse. .-D

Laitan tähän vielä näytille loma-albumin "ota kuva" - käskyllä otetut otokset tältä lomalta:









Lämpimiltä trooppisilta saarilta palaaminen takaisin kylmän lumen keskelle oli Linnealle järkytys.

Arkeen palaaminen ei tuntunut olevan helppoa Riikallekaan. Tytön ollessa pari päivää pois koulusta loman takia olivat muut luokan tytöt perustaneet oman jengin, mihin Riikkaa ei huolittu jäseneksi ja aivan yllättäen kaikki kaverit kaikkosivat tytön ympäriltä.

Armi innostui loman aikana uimisesta ja päätti alkaa harrastamaan lajia tosissaan. Pulikointi onnistuu onneksi myös kotona uima-altaassa vaikka merivettä ja hiekkarantoja ei olekaan saatavilla.

Koiria vahtimassa ollut lastenhoitaja ei ollut tehnyt elettäkään koirien hygienian suhteen perheen poissaolon aikana. Petrillä meni tovi haisevia hauveleita kylvettäessä.

Kevät eteni ja pian oltiinkin jo kesän kynnyksellä. Lapset säntäsivät viimeisen koulupäivän jälkeen esittelemään todistukansioitaan äidille, joka palkitsi ahkerat opiskelijat haleilla.

Kitaraa soittamassa ollut vieras yllätettiin pahemman kerran taas jälleen kerran haamujen toimesta, ja mies tuupertui lattialle odottamaan Viikatemiehen noutoa. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt Nikke yritti anella armoa, mutta Viikatemies ei ollut hyvällä tuulella. Ilmi hätisteli lapsia pois paikalta, näiden ei tarvitsisi todistaa kuolemaa niin nuorella iällä.

Ensimmäistä kertaa kuolleista heräämisen jälkeen Nikke muisti ottaa yhteyttä "uuteenvanhaan" kihlattuunsa Jasmiininkukkaan, joka olikin ihmetellyt Niken pitkää hiljaiseloa. Lempi leiskui kuitenkin tuttuun tapaan kaksikon taas nähdessä. Jostain syystä Linnea ei näe ukkinsa uutta suhdetta hyvänä asiana.

Nikke päätti siirtyä pois lapsenlapsensa paheksuvan katseen alta ja ehdotti että he voisivat mennä sisälle pelaamaan korttia. Jasmiininkukka taisi ilmeestä päätellen kuitenkin pitkästyä vaikka Nikke esitteli hienoja korttitemppujaan.

Petri ja Ilmi uurastivat uriensa eteen. Kumpikin oli saavuttanut jo useamman uran huipun ja uusilla urilla oli pakko kehittää jatkuvasti tietämystään.

Välillä opiskelu kuitenkin unohdettiin ja tämäkin pari vietti pienimuotoisia kotitreffejä, jotka piristivät kummasti molempien mieltä ja toi lisäpuhtia arjessa jaksamiseen.

Eräänä aamuna Nikke päätti ottaa Linnean puhutteluun tytön aiemman käytöksen takia.
"Olen onnellinen Jasmiininkukan kanssa enkä siksi ymmärräkään miksi et voi hyväksyä suhdettamme", Nikke päätti puheenvuoronsa.
"Tämä voi kuulostaa oudolta mutta minä näen ettei Jasmiininkukalla ole ihan puhtaat jauhot pussissa", Linnea höpötti meediojuttujaan Niken pyöritellessä silmiään.

Minäpä osaan sanoa ihan ilman sormenjälkitunnistimen apua kuka noita lehtisiä on viimeksi käpälöinyt: postinjakaja tietenkin! En ole kovin aktiivinen harrastuslehtien käyttäjä vaikka kaikkea mahdollista aina tilaan Veijareille kun tilaisuus tulee. .-D

Oho, tämä osa tuli kirjoitettua ihan suoralta istumalta (yleensä kirjoitan monessa osassa)! Mikäs siinä kun tekstiä muodostuu. .-D Nähdään taas toivottavasti pian Veijareiden merkeissä!

Kysymys lukijoille:
Hula-tanssi?
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Hei, taas tuttu kappale! :D
Tajuan vasta nyt, että tuo poppamiehen seinällä oleva kivilaatta esittää lehmäkasvin saaliiksi joutuvua simparkoja :o Ehkä se onkin simien näkemys pelaajista XD Ensin lupaavat kakkua ja sitten tapahtuu jotakin kamalaa... :p
Oo, joko Eemeli oli ollut lomalla samassa paikassa tai sitten juossut tavallista pidemmän matkan Veijareiden takia :D

Riippumattokuva oli varsin onnistunut ;)
Minäkin kyllä järkytyn, kun vähän yli vikko sitten täälläkin oli kuin tropiikissa ja nyt ei edes viittätoista astetta... Hrr. Jospa Riikalle on sentään kaksoissiskosta seuraa, vaikka luokkatoverit eivät enää ympärillä pyörikään.

Krää, haamut vaikuttavat varsin aggressiivisilta, kun kitaramiekkonenkin meni kuolemaan :/ Hmm, onkohan Linnean aavistuksissa minkälainen perä? Havitteleeko Jasmiininkukka Veijarien suurta omaisuutta? :o
Veijareilla on kieltämättä hieno lehtilajitelma :D
Mgaa, minäkin haluan muodostaa tekstiä *kade* Vaikka itsepä laiskottelen kaakaokupin kanssa enkä avaa vuodatusta...

Kasa kirjoitti...

Jopas nyt, miten sinä tunnet kaikki biisit soittolistoiltani? .-D Enpä ole aiemmin edes kiinnittänyt huomiota tuohon tauluun (enkä pahemmin muihinkaa pelin tauluihin kun pelaan aina seinät alhaalla. .--D) Voivoi, ei ole helppoa simin elämä kun kakkukestit päättyvät huonosti. .-D Eemeli jaksaa kyllä juoksennella vähän joka paikkaan. XD Tykkään itekin siitä riippumattokuvasta, lol. .-D Kummasti kyllä viileni sää heti kun Fikun koulu alkoi, tässä joutuu kohta luopumaan shortsien käytöstä. .-P Täytyy toivoa että Armi ehtii uudelta uintiharrastukseltaan viettää aikaa Riikan kanssa kun luokkalaiset hänet hylkäsivät. Haamuista aiheutuu kyllä joka sukupolvella aina vaan enemmän harmia kun niiden määrä lisääntyy jatkuvasti. .-P Saa nähdä mitä Linnean aavistukset tarkoittavat (vai tarkoittavatko mitään), eihän hänen perjaattessa kuuluisi edes häiriintyä Niken uudesta naikkosesta kun Sonja on jo kuollut. .-D Noita lehtiä kyllä kertyy kivasti, varsinkin kun on iso etupiha. XD Yleensä yksityiskoulun rehtorin saapuessa siistin pihan ja kerään lehdet pois mutta aina niitä tulee lisää.. Höh, noppa vihjaili minullekin että nyt olisi vuorossa Veijareiden kirjoittamista mutta kun alkoi tehdä mieli päivittää musapalkkia... .-D Saa nähdä miten käy. Kiva kun kommentoit! .-33