tiistai 23. elokuuta 2016

KS: Kotimaista tuotantoa & kissoja

Oon vähän yli vuoden tehnyt tumppiblogini puolelle kuukauden suosikit (KS) -postauksia joiden piti alunperin olla nopeita suosikkilistauksiani viimeisimmältä kuukaudelta, mut nykyään tarinoin asiaa niihin sen verran että Fiku kysyi miksen tee niitä tänne pääblogiin, ja totesin että hyvä kysymys. Luulen että suurin syy sille että olen yli vuoden verran jaksanut KS-postauksia tehdä johtuu juuri siitä etten tee niitä tänne (koska mun postausaktiivisuus on hyvin epävakaista täällä XD), mutta toisaalta kun olen jonkinlaisen rutiinin niiden tekemisestä saanut niin ehkä homma ei kuole ainakaan ihan heti ja saan tännekin ainakin yhden kunnollisen postauksen kuukaudessa. .-D

Julkaisen KS-postaukset joka kuun 23. päivä, ja käyn niissä läpi lähinnä musiikkiin, tv-sarjoihin ja peleihin liittyvää asiaa. Etteköhän te pääse tähän mukaan ilman sen suurempia introtekstejä, joten mennään suoraan asiaan!

Musiikki 
Viime kuussa tämä kategoria jäi kokonaan pois koska kotona ollessa laitan yleensä taustalle soimaan musakansion ja sen sisältöä tulee kuunneltua niin automaattisesti ettei sieltä juuri erotu mitään biisejä tai artisteja joita olisi ns. tarve nostaa esille, ja on oikeestaan sääli kun ei tule enää juuri etsittyä uutta musiikkia kuunneltavaksi. Noh, tällä kertaa voin onneksi nostaa pari artistia muuten vaan esille:

Anna Eriksson - Tuli läpikuunneltua kaikki omistamani Annan albumit pitkästä aikaa ja sen seurauksena tuohon äsken mainitsemaani musakansioonkin päätyi yli 30 iskelmäkappaletta. .-D YouTube tarjoaa vähän vajaasti Annan tuotantoa, mutta tässä nyt muutama kiva biisi jotka satuin tubenkin puolelta löytämään:

Lintu
Jää
Jos
Turhaa

Måns Zelmerlöw - Mediaplayer arpoi ihanasti Månsin biisejä tätä kirjoittaessa. .-3 Månsin Stand By For... -levy tuli kuunneltua läpi yhden projektini takia, ja löysin sieltä muutamia uusia lemppareita:

Dreaming
♫ Stand By
The Prayer
Work Of Art


Suomitube
Katellaan Fikun kanssa enimmäkseen ulkomaisten tubettajien videoita, mut mä oon taas pitkästä aikaa alkanut omalla ajallani seurata suomalaisia tubettajia. Videoita on kiva katsoa suomeksi kun ei tarvitse käyttää aivoja kääntämiseen, aivotonta katsottavaa siis. .-D Tässä kuussa oon erityisesti tykännyt seuraavista tubettajista:

Deata - Jos Mikael ei kuuluis mun tubeihastuksiin niin tuskin muuten sen övereitä videoita katsoisin.. x-)
► Hermanni - Kestosuosikki.
► HurHurGames - Illuminati-videot on katsomisen arvoisia!
► Krista Muhonen - Kristalla on aivan ihana ääni jota jaksaa kuunnella!
► mansikkka - Maijun uuteen kissaan Nakkiin ei voi olla ihastumatta. ,-3
► Tuure Boelius - Tuure on aina jotenkin ihana ja pirteä!
► ZoneVD - Joonan uusi videosarja on kiva ja inspiroiva.



Kirjat


Emma ja sisäinen sankari - En ole aikoihin lukenut kirjoja, mut nyt aina makaroneja keittäessä oon lueskellut eteenpäin Kirsti Ellilän Emma ja sisäinen sankari -kirjaa, jonka satuin siivotessani löytämään hyllystäni. Kirjassa Emman eläinsuojelusta kiinnostuneet kaverit patistavat ystäväänsä ottamaan hoidetavakseen kaksi koiraa. Tehtävä kuulostaa mukavalta siihen asti kunnes Emmalle selviää että koirat on varastettu koe-eläinlaitokselta. Emma ryhtyy kuitenkin salailuun mukaan ihastuessaan eläinsuojelijaporukan johtajapoikaan, mikä lisää entistään Emman ja hänen "poikaystävänsä" välistä jännitettä. Juoni ei ole mikään kiinnostavin mutta ennemmin tätä lukee kuin istuu hiljaa kuuntelemassa makaronien kiehumista. .-D


TV-ohjelmat
Nopea listaus katselussa olleista tv-ohjelmista (joista suuri osa jää nyt samaan aikaan tauolle, nyyh).

Havaiji 5-0 - Katselussa on nyt ollut toinen tuotantokausi, joka on ykkösen jälkeen vähän pettymys. Tunnelma ei vaan enää ole niin hyvä kuin ykköskaudella ja homma vaikuttaa paikoin yliyrittämiseltä. Sisältyy tälle kaudelle kyllä hyviäkin jaksoja, mut ootan vaan että pääsis jo siirtymään kolmannen kauden pariin.

Bones - Bonesista on tullut sekaisin katseltua tv:stä tulevaa 11 tuottista ja 9 tuotantokausi on menossa DVD:llä. 9. kausi on vähän nääh, yleensä oon viimeistään toisella läpikatselukerralla tykästynyt Bonesin kausiin mutta tämä ei vaan nappaa. Jaksoissa keskitytään liikaa ihmissuhdeasioihin eikä jakseta järjestää mun kaipaamaa jännitystä. 11. kausi on aika samanlainen, mutta sieltä löytyy onneksi traagisempiakin jaksoja, kuten yhden tiimiläisen halvaantuminen ja kauden päätösjaksossa selvinnyt uuden sarjamurhaajan henkilöllisyys sai odottamaan erittäin suurella mielenkiinnolla sarjan viimeisen kahdennentoista tuotantokauden näkemistä!

Amazing Race
- Meneillään oleva 23. kausi on viimeisen jakson katsomista vaille valmis. Tällä kaudella on ollut jotenkin poikkeuksellisen vahvoja pareja ja kärkeen sijoittuvat tiimit ovat olleet melkeinpä koko ajan samat. Petyin vähän afgaanien tiputtua ennen finaalia, nyt en tiedä ketä toivoisi voittoon.

Diili - Trumpin triplatiputuksen jälkeen jäävät jaksot tämänkin sarjan kohdalla vähiin. Mulla ei ole muita toiveita kuin että Geraldo ei voittaisi. .-D

Selviytyjät - Myös selviytyjissä ollaan jo ihan finaalissa. Taistele Natalie!

Totally Spies - Mä vihjailin Fikulle että Totally Spiesiä olisi kiva katsoa yhdessä aloitettiin sarjan katsominen alusta. .-D Ah tätä nostalgiaa!


Kissavideoita
Löydettiin Fikun kanssa vahingossa pari kissanpentu-livestreamia joita on nyt tullut melkeinpä päivittäin välillä stalkittua. .-3 Pyydetään välillä isikin mukaan katsomaan, ja isillä ja tuolla Academyn Ivy-kissalla on joku yhteys: kun isi osoitti Ivyä kohti näytöllä kääntyi kissa katsomaan. .--D Lisäksi ollaan Fikun kanssa annettu pentuleille lempinimiä, kuten "Dalskumpi" ja "Kolli-ainesta". .-D Linkkejä:

☼ KittenDorm
☼ Kitten Academy



Pelit

Tomb Raider - Anniversary - Hankittuani Underworldin pidin sitä Anniversarya parempana, mutta nyt oon ehkä kuitenkin sitä mieltä että Anniversary on paras Tomb Raider -peli. Mieli varmaan muuttuu taas kun ryhdyn seuraavan kerran pelaamaan Underworldia, joten ota musta sitten selvää. XD Koluan tällä hetkellä tasoja kolmatta kertaa läpi ja yritän etsiä loputkin keräilyesineet, koska siitä saa uusia asuja palkinnoksi mistä olen tällä hetkellä erityisen innoissani.


Noin, katotaan nyt miten tämä KS-sarja lähtee tämän blogin puolella etenemään. .-D Voitte halutessanne kertoa fiiliksiänne tämän ensimmäisen "osan" pohjalta!

Kysymys lukijoille:
Tykkäätkö lukea kirjoja?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En

Ei kommentteja: