sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Synttäripäivä 27.1.

Oon nyt vissiinkin ainakin pari vuotta putkeen tehnyt kuulumispostauksen syntymäpäivästäni, joten eipä ihmeessä katkaista ketjua. Syntymäpäiväni ei tosin ole kovinkaan ihmeellinen kun en juhlista sitä mitenkään, joskus oon hankkinut itelleni jotain kivaa lahjaksi mut nyt en jaksanut edes sen vertaa panostaa että olisin suunnitellut jotain kivaa tekemistä. Mut Fikun pitäisi ilmaantua tänne jossain kohtaa päivää, joten vähän vaihtelua normiarkeen sentään! 

Postaus on toteutettu taas My Day -teemalla, eli olen etukäteen asettanut puhelimen hälyyttämään random-kellonaikoihin, ja sit kirjaan aina ylös mitä olin milloinkin tekemässä. Eiköhän aloiteta!

☆ 8:00 Oon nukkunut nyt kaksi yötä huonohkosti, mut ihmeekseni se ei vaikeuta aamulla herätyskellon tottelemista ja pääsin reippaasti jalkeille heti kahdeksalta.

☆ 9:12 Pajapäivä on just alkanut ja meneillään on aamun kuulumisten kertominen. Hyödynnän nää aamun rupattelutuokioiden kuuntelut Eldaryan minipelien pelaamiseen, kattokaa miten hauska määrä mulla on maanaa tällä hetkellä: 66 666. .-D Okei myönnetään, saatoin ehkä tahallani hävitä edellisen pelin silleen että sain maanat juuri tuohon lukemaan.

☆ 9:45 Tänään pajassa on aiheena työelämätaidot, ja käydään alkulämmittelyksi pientä reagointikeskustelua, jossa saa kertoa onko samaa vai eri mieltä erilaisissa väittämissä esim. palkan suuruuteen tai työtehtävien miellekyyteen liittyen.

☆ 10:50 Menee taas niinkin lujaa että oon jumittanut ykköstehtävässä melkein tunnin, koska mulle ei jostain syystä näkynyt koko aineisto ja meni aikaa sitä ihmetellessä.. 

☆ 11:54 Ruokkis on lopuillaan, ja vastailen tässä parhaillaan sukulaisten lähettämiin synttärionnitteluviesteihin. .-)

☆12:39 Iltapäivällä sai pitää vapaavalintaisen tyhy-hetken, ja mä kävin hakemassa polttopuita ja jäin sen jälkeen kävelemään ja valokuvaamaan takapihan metsään.

☆ 13:05 Saan ihan just palautettua iltapäivän tehtävät, kerrankin oon ajoissa. Tai siis, oon jo nyt viisi minuuttia jäljessä mut yleensä oon paljon enemmän ni tällainen pieni viivästys tuntuu aikaiselta. xD

☆ 13:32 Tarkoitus oli joogata ja kävin jo vaihtamassa vaatteetkin, mut sit alkoi tuntua et kanttii sittenkin syödä ensin, koska nälkäisenä joogaaminen on raivostuttavaa. .-D Mulla ei oo leivän päällä levitteen lisäksi mitään, koska kurkku oli lopussa ja se täytyy säästää Fikua varten. Tajusin vasta jälkeenpäin että oisin voinut myös paahtaa leivät, no meni jo noin.

☆ 14:02 Ja nyt sitten sitä joogaa lopulta. 

☆ 14:47 Viime hetken paikkojen siistimistä vielä et tänne kehtaa päästää Fikun käymään. .-D Kyllähän mä imuroin jo alkuviikosta koko talon, mut nopsaan kävin imurin kanssa läpi eteisaulan ja kuusen alusen. Kyllä, joulukuusi nököttää yhä paikoillaan, se vaikuttaa viihtyvän niin hyvin ettei sitä raaskii hävittää. x)

☆15:48 Muokkailen otsikkokuvaa postausta varten. Hiukkasen hilpeempi meno siinä kuvassa mitä todellisuudessa. xD

☆ 16:32 En tänään kerennyt pelaamaan simssiä, mut on jäänyt aiemmilta pelikerroilta kuvatekstien kirjoittelua hieman rästiin viime aikoina.

☆ 16:55 Ei oo todellista, mun puhelin sääti aamulla ja lähetti jonkun useita vuosia vanhan Fikun lähettämän viestin "uudelleen", sit en tajunnut heti asiaa ja kommentoin sitä vanhaa viestiä uudelleen et näinhän on käynyt aiemminkin ja Fiku sit ihmetteli mitä oikein selitän. .--D

☆ 17:59 Ruoka-aika!

☆ 18:32 Olin joko pukemassa ulkovaatteita tai sit jo ulkona, en oo ihan varma kun puhelin oli taskussa ja huomasin ilmoituksen vasta jälkikäteen tultuani sisälle.

☆ 18:56 Mun piti ottaa jo eilen pannusta tuhkat pois, mutta unohdin ihan täysin, joten homma siirtyi nyt tälle päivälle. Ei ollut kovin järkevää turhaan pöllyttää tota tuhkaa kuvanottoa varten...

☆19:40 No siis tällä hälyytyshetkellä en tehnyt muuta kuin seisoin pimeässä huoneessa. .-DD

☆ 19:52 Taas tää perus raportointihetki kun oon parhaillaan tekemässä tätä kyseistä postausta. Kirjoitus on aika alkuvaiheessa vielä.

☆ 20:11 Isi just soitteli että puolen tunnin päästä voidaan lähteä hakemaan Fikua.

☆ 20:49 Autossa istun.

☆ 21:03 Edelleen oon autossa.

☆ 21:28 Ja sama juttu yhä. .-D Käytiin isin kanssa noutamassa Fiku sen kaverin luota ja ollaan jo paluumatkalla.

☆ 22:32 No nyt on vihdoin selvitty autoreissulta ja isi tekee ruokaa (eli laittoi ranskikset uuniin x)) ja tässä odotellessa pidetään mehukestejä.

☆ 23:06 Isi lähti kyyditsemään meitä ja jäätiin katselemaan pellolla puuhastelevaa pupua. Se ei säikkynyt autoa vaan istui siinä ihan lähellä, soma!

☆ 23:28 Keskusteltiin juuri tällä hetkellä Fikun kanssa aamutakista. .-D

☆ 23:59 Nyt juttuaiheena on kyykyssä istuminen, eiks ookin mielenkiintoisia nää meidän puheenaiheet? .-D

☆ 0:25 Iltatoimia tässä parhaillaan hommaillaan ja valmistaudutaan nukkumaan, eli My Day -postaus tulee päätökseensä.

---

Kertoilen vaikka vielä vähän meidän viikonlopusta kun silloin tapahtui kaikkea kiinnostavampaa. Katottiin Kaksin karkuteillä -Tähkäpääelokuva ruotsiksi, koska Måns♥ on dubannut siinä Flynn Riderin äänen, sit laulu- ja tanssipelien pelaaminen on ollut tosi kivaa ja seurattiin myös Euroviisuihin liittyen Espanjan ja Moldovan karsintakilpailuja. Tai no, Espanjan livelähetys-videota ei koskaan löytynyt (oltiin vissiin vääränä päivänä liikkeellä lol), mutta katottiin finaaliin päässeiden semifinaaliesitykset YouTubesta, eli melkein sama asia. .--D Moldovan karsinnat oli järjestetty mahdottoman tylsästi, mut siihen tuli yllättävän paljon hupia kun Fiku alkoi dubbaamaan niiden puheita: "Se oli tylsää, en olisi jaksanut kuunnella." "Olen samaa mieltä, surkea esitys. Oho, se laulaja onkin nyt tässä vieressäni." .--D Videokin pätki sen verran että jätettiin se lopulta siihen taustalle pyörimään ja jatkettiin samalla Bratz-videoiden kuvauksia. Mulla onkin sitten taas paljon editoitavaa materiaalia tulevalle kuukaudelle! Viime yönä oli sit lumimyrskyä ja tuolla ulkona on saanut tarpoa korkeissa kinoksissa. Onneksi naapuri hoiti lumilingollaan suurimman osan lumitöistä ni ei mennyt koko päivää kolan kanssa säätäessä, eikä myräkkä aiheutanut paria lyhyttä sähkökatkosta kummoisempia ongelmia. Oli kyl kiva viikonloppu. .-))

Ei kommentteja: