lauantai 15. tammikuuta 2022

FS-Bingo

Bongasin tumpista hauskan FS-bingon ja päätin kokeilla sen täyttämistä! Tein samaan syssyyn aiheesta erillisen postauksen, ja tässä käydään vähän vastauksiani läpi. Itelle tää oli myös ihana nostalgisointihetki niistä ajoista kun peli löytyi vielä suomeksi ja pelaajilla oli oma foorumi. Onko liian aikaista vitsailla "Jonnet ei muista FlirttiStooria"? .--D

Löydät tyhjän bingoruudukon täältä jos haluat kokeilla sen täyttämistä itse!


^Tässä on siis näytillä omat vastaukseni. Pari sydäntä on merkattu haaleammiksi, koska en ole ihan varma kelpuutetaanko vastaukseni kunnolla, eli bingoja tuli joko 5 tai 2 (sovitaan vaikka toi viisi, koska kaks vaikuttaa niin säälittävältä tulokselta). xD Luodaanpa seuraavaksi katsaus vastauksiini:

Finished HSL / UL / LL 
Kaikki kaudet on tullut pelattua läpi; lukiosta valmistuin ajallaan, mutta yliopiston kanssa homma viivästyi TP:n puutteen vuoksi. Kolmoskauden kanssa kävi puolestaan niin etten pysynyt loppua kohden enää mukana julkaisutahdissa vaikka toimintapisteitä olisi ollut säästössä, mut kirin pelaamattomat jaksot kiinni vähän myöhemmin.

Cried for a scene / Got emotional
Todellakin, nopeasti listattuna ainakin nämä hetket meni tunteisiin:
-Nathaniel & ensisuudelma
-Lukion tanssiaisten hitaat
-Yhteenpaluukeskustelu yliopistossa
-Se kun Nathaniel selitti miten hän joutuu välillä esittämään vahvempaa kuin on mutta hahmon seurassa hän voi olla oma itsensä (tai jotain sinnepäin, en jostain syystä löydä kyseisestä kohdasta screenshotteja kenenkään postaamana et voisi tarkistaa).

Laughed with characters
Öö, en oo tästä varma, koska reagoin hyvin harvoin asioihin nauramalla ääneen (voin silti olla sisäisesti huvittunut). Sen kumminkin muistan että nauroin melkein kaikelle Anden läpipeluuvideoita katsellessa, eikös se melkein lasketa? xD

Cheated my crush / Fell in love with Dake
Eheen. 😇 Eiku hetkonen, klikkasin vahingossa myöntävästi Castielin yhden illan ehdotukselle, mut korjasin asian välittömästi pelaamalla uusinnan, joten PERIAATTEESSA mitään ei tapahtunut... Ja rantajaksoahan ei lasketa kun ei oltu silloin vielä virallisesti yhdessä, eihän..? + Keräsin kaikki Daken kuvat ihan tarkoituksella (lol toi mun paniikki ku Dake lähentelee hahmoa Nathanielin nähden. xD)

Okei, alkoi nyt jälkikäteen tuntua siltä et pettämisruutu ois ansainnut edes himmeen sydämen...

Kissed / Hugged
Juup, näistä löytyy vaikka kuinka kuvia todisteeksi! Oli tarkoitus valita kuvia kaikilta kausilta, mut näissä ykköskauden kuvissa on oma tunnelmansa ni ne nyt dominoi. >.-3

Changed my crush
En, oon aina pitäytynyt ekana valitsemassani deitissä (ja muutenkin mulla on eri tilit kaikille, joten ei siin tarvi alkaa kesken kaiken vaihdella). Tosin Dake, Hyun ja jopa Dan olivat hetkellisesti kivempia kun pelasin Nathanielin reitillä, mut olin aina lopulta tyytyväinen omaan poikkikseeni.

Had 100 / -100 Lo'M
Juups, lommeja on löytynyt kummastakin ääripäästä. xD Onneksi netistä löytyy luntteja, muuten ois ihan mahdotonta saada kiintymykset maksimiin.

Castiel on mun vakioinhokki ja on ollut useammallakin tilillä miinus satasessa, mut oon onnistunut suututtamaan myös Lysanderin ja Nathanielin, enkä tee sitä edes tahallani, vaan joka hahmollani on eri luonne ja valkkaan heille replat sen mukaan. Sellaisen huomion oon kuitenkin tehnyt ettei Arminia saa kovin helposti miinuksille, välillä hän tykkää tosi oudoista repliikeistä. .-D

Wanted deleted boys back
Tää ei ole ollut koskaan mulle henkilökohtaisesti mikään elintärkeä asia kun sain pitää Nathanielin (vaikka no, Nathaniel on kyllä ihan eri tyyppi myöhemmillä kausilla ja pidin eniten lukio-Nathista). Onhan 3/5 alkuperäisen deitin poistaminen myöhemmiltä kausilta kyllä aika tökerö temppu. Uudet deitit on kiva idea muttei saisi olla syy vanhojen kundien karsimiseen. 

Married with my crush
Joo, pitäis tosin jaksaa uusia se jakso, koska en saanut kuvaa ekalla yrittämällä (ois pitänyt valita rumin asu, koska se on aina Nathanielin mieleen. xD)

Played X route
En oikein tiiä lasketaanko tähän jos on aloittanut jonkun tietyn deitin hurmailua muttei ole pelannut koko routea. Alusta loppuun olen pelannut ainoastaan Nathanielilla ja Lysanderilla*, kesken on Castielilla ja Hyunilla. Arminin, Kentinin ja Priyan kanssa en oo puolestaan ehtinyt seurustelujaksoihin, ja Rayanilla en ole edes vielä aloittanut. Mut bingorukseja tuli näemmä hyvin, koska ruudut oli jaettu kahdelle deitille ja riitti kun on suorittanut niistä toisen. ,-D

Daydreamed about my crush
Öö no tuota..:

Felt happy for Lysander's comeback*
Todellakin, olin ollut siinä uskossa että vanhojen deittien palauttaminen ei tulisi tapahtumaan enää tässä vaiheessa, mutta pari viikkoa sitten ilmoitettiinkin että ainakin Lysander (ja mahdollisesti myöhemmin Kentin ja Arminkin) on saamassa neljän jakson mittaisen minitarinan! Aion ehdottomasti pelata Lysanderilla heti kun mahdollista.

Posted about my crush on social media
Kröhöm, onhan noita blogipostauksia tullut jokunen tehtyä, loin jopa erillisen blogin pelihöpinöilleni...

Collected apps 
Luulin ensin että tässä kysyttiin onko hankkinut pelin appi-version, mut sit tajusin että kyse on ilmeisesti sittenkin toimintapisteiden (AP) keräämisestä. Oon rekisteröitymisestä lähtien ainakin yrittänyt päivittäin muistaa käydä tallettamassa AP:t vaikken nykyään edes kovin usein pelaa. 

Played events
Joo, tapahtumat tulee aina pelattua, ja on ollut kiva että niitä on järjestetty vielä tarinan tultua päätökseen. En kyllä tiedä miksi käyn ne aina läpi kaikilla tileilläni, koska siinä menee kauheasti aikaa enkä edes tee palkinnoksi saaduilla vaatteilla mitään kun en nykyään jaksa käydä hahmon vaatekaapilla juuri koskaan. xD Suosikkejani olivat ystävänpäivä 2017, pääsiäinen 2020, kesä 2020/2021, Halloween 2015/2017, joulu 2018/2020 + kaikki joulukalenterit (nää vuosilukuluettelot varmaan kertoo paljon. xD)

+Free space
Tässä muutama ehdotus vapaavalintaisen ruudun täytteeksi:
  • Voittanut palkinnon Mortal Pillowissa <3
  • Ollut aktiivinen pelin foorumilla <3
  • Voittanut asusuunnittelukilpailun <3
  • Säästänyt +10 000 toimintapistettä <3
  • Turhautunut "Voi ei, et saanut jaksokuvaa!" -ilmoitukselle... <3
  • Tuskaillut TP/$-puutteen vuoksi <3
  • Piirtänyt fanarttia <3
  • Kirjoittanut fanficeja <3
  • Pelannut kaikki erikoisjaksot (siis ne sormukset) <3
  • Facepalmannut pelihahmon käytökselle <3

Ei kommentteja: