lauantai 21. elokuuta 2021

My Day 18.8. (kuvina)

En tarkkale sähköpostia säännöllisesti ja huomasin yhden koulutuksen ennakkotehtävät neljän päivän varoitusajalla... Hain samaan koulutukseen jo keväällä ja tehtävät oli yhä samat, eli piti kuvittaa arkea, ja valitsin tällä kertaa tehtävän toteutustavaksi valokuvauksen, koska en mitenkään olisi ehtinyt piirtää kolmea kuvaa niin lyhyessä ajassa. .-D Vaikka tehtävänä oli havainnollistaa omaa arkea vain kolmen kuvan voimin päätin sitten saman tien räpsiä kuvia koko päivän ajalta ja tehdä kuvapainotteisen My Day -postauksen. Tämän ennakkotehtävän kanssa kävi lopulta siinä mielessä hyvä tuuri että ne ilmeisesti (en oo ihan varma lol, ota tästä nyt sitten selvää) kelpuuttivat aiempaan hakuun lähettämäni arkikuvatehtävän, ihan hyvä koska nää valokuvat ei ainakaan olleet kovin kummoisia. xD Eli näitä kuvia ei loppujen lopuksi tarvittukaan siinä tarkoituksessa mikä sai alun perin tarttumaan kameraan, mut saanpa nyt ainakin tehtyä postauksen niistä. Postaus on tosiaan kuvapainotteinen, eli yritin olla änkeämättä tekstiä joka väliin, mutten ihan täysin onnistunut. x-)


Heinäkuun aamu kuudelta heräämiset ilmeisesti jätti jälkensä, sillä oon nyt usean viikon ajan saanut itteni nousemaan jo kahdeksalta, mikä on yli tunnin aikaisemmin mitä yleensä on ollu tapana. Tykkään herätä aikaisin ku sit tuntuu että saa niin paljon enemmän aikaan!


Oisin halunnut ottaa enemmän kuvia viiden minuutin aamu-ulkoilusta aka kasvihuonereissulta, mut kamerasta loppui akku, eli hyvin lähti käyntiin tää mun kuvauspäivä. xD Toinen huonompi homma kuvauksien kannalta oli et se osui tietenkin hämärälle sadepäivälle, eli valaistus ei ole kovin hyvä sisällä otetuista kuvissa.


Koitin vähä edistää toista ennakkotehtävää heti aamusta. Olin nuo luonnokset tehnyt edeltävänä iltana ja nyt lähti varsinainen työ käyntiin. Tässä piti piirtää itsensä tekemässä suosikkipuuhaansa, kuka keksii mitä peliä pelaan tossa? .-D Se tunne kun suttupaperille tehty luonnos näyttää kaikin puolin paremmalta kuin varsinainen työ... -> Ratkaisu: kumitin kaiken ja piirsin kädet läpi.  c-,

Mulla on Eldaryassa sellainen tavoite et pyrin saamaan 100 000 maanaa säästöön, joten joudun siks pelaamaan minipelejä joka päivä. Mut se on ihan hauskaa kun kuuntelee samalla kivaa musiikkia, avasin tähän taustalle uusimman musalöydökseni Badflowerin.


Ennen kuvaamista tein tuon splittivideon enkä venyny siinä juuri mihinkään, joten nyt oli tarkoitus ottaa tähän surullinen "odotukset vs todellisuus" -kuva spagaatista, mut sit yhtäkkiä jalka vaan liikahti vaikka kuinka paljon pidemmälle, eihän vielä olla tavoitteessa mut silti. .-D


Cloe: Mulla on kauhee nälkä.


Mitä pidemmälle piirros etenee sitä vähemmän tykkään siitä... Mutsiis musta se näyttää ihan multa (eli vajaalta) ni siltä kannalta onnistunut. .--D Tossa ehti tulla vähän pidempi sähkökatkos (yli puoli tuntia) ni kyllästyin hiljaisuuteen ja kaivoin ämpän esiin ja sähköt palasi melkein heti sen jälkeen, perus.


Sit tää mun peruspäivä eli koneella istuskelua, tänään tuli tosin piirtelyn takia normaalia vähemmän oltua koneella, ihan kiva sinänsä.


Säästän polttopuita ja kävin siksi kylmässä suihkussa, se oli kummasti miellyttävämpää kesähelteillä kuin nyt, hyi.



Isi oli tuonut keittiöön koristeeksi salaatin kukkasia, ja isin kaikkitietävä lenkkikaveri ei kuulemma tunnistanut mikä kasvi oli kyseessä. >.-D Sudokuvihkoon ilmestyy aina kuva Kisusta kun olen nähnyt hänet, viime aikoina Kisu on tullut aika usein vastaan. .-3


Tänään lammikolla uiskenteli vain yksi ankka, minneköhän sen kaverit on menneet?


Tervetuloa päivän "muotinäytökseen", tänään esittelemme Hankkija-takkia. .-D


Jos et vielä jättänyt veikkausta piirroksen pelistä niin tässä on vähän vinkkiä! Ajoinpas huonosti, en hoitanut vastustani. .--D


Sain väriteltyä kuvan loppuun ja ymmm, vähän on tekniikka hakusessa, varsinkin tummissa kohdissa sävyerojen blendaaminen on hankalaa. Tiedän että piirtämisessä kehittyy vain harjoittelemalla, mut yksinkertaiset harjoitustyöt tuntuu niin ajan ja materiaalin tuhlaamiselta, mieluummin käyn vaan suoraan toimeen. .-D Vikana kuva piirroksesta erittäin vääristävästä kuvakulmasta, miettikää ku lähettäisin sen tuollaisenaan arvosteltavaksi. xD


Illasta ei olekaan enempää kuvia ku istuin vaan pimeässä huoneessa eikä siinä ole mitään kuvattavaa kontenttia. .-D Oisin tietty voinu jatkaa selostusta ruutukaappauksilla mut en tietenkään tajunnut sitä tuolloin.

Tässä on nyt kesän aikana tullut näitä My Day -postauksia kolmessa eri muodossa (perus/video/valokuva), mikä tyyli on ollut teidän suosikki? Ite tykkään eniten siitä tavanomaisesta random-kellonaika-hommasta, videoilla oon huono esiintymään mut editoiminen on ihan jees, ja tää kuvapostaus oli jotenkin ikävä, varmaankin ku samalla oli paineita noista ennakkotehtävistä.

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Miksköhän mulla kiinnittyi huomio sun sähköpostikuvassa siihen saapuneiden viestien määrään? xD
Mutta näin maallikkona sun piirustus kyllä näyttää hyvälle :) Ja muutenkin oli paljon kivoja kuvia.

Kasa kirjoitti...

Hahajoo, oon hieman laiska tarkkailemaan sähköpostia ja toi saapuneiden viestien kansio on kyl yksi sekasotku. xD Mut valtaosa on vaan jotain turhia mainoksia ja uutiskirjeitä, et mulla ei sentään ole +2000 viestiä odottamassa vastaamista. .---D Oi kiitos! c-.