keskiviikko 23. elokuuta 2017

KS: Kampuselämää ilman opiskelupaikkaa

Taas olisi luvassa suosikkiasiaa viimeisimmän kuukauden ajalta. .->

📺 TV-sarjat

Greek - Mä alan luopua siitä toivosta että Kampus Greekin kaudet tulisivat myyntiin suomeksi, joten päädyttiin nyt sitten Fikun kanssa aloittamaan sarjan katselu englanniksi. Bonesin yms. ohjelman katselu ilman tekstityksiä ei tulisi mun englannin taidoilla kuuloonkaan, mutta Greek menee siinä mielessä hyvin kun siinä ei ole vaikeaa sanastoa tai monimutkaisia juonikuvioita vaan enimmäkseen ihmissuhdedraamaa niin mukana pysyy ihan hyvin. Välillä kuumottelen noiden "watch online free" -sivustojen luotettavuutta mutta tässä on nyt muutaman jakson verran Greekiä katseltu ja ah se on ihana! Greekille on vaikea laatia hienoa "sinun on pakko katsoa tätä" -myyntipuhetta koska se ei loppujen lopuksi ole osakuntien välisine draamoineen mikään erityisen ihmeellinen sarja, mutta muutaman jakson katsottuaan siihen vaan kummasti koukuttuu. .-D


Havaiji 5-0 - Havaijin kuudes kausi on pian katseltu läpi, ja tykkäsin ehkä jopa normaalia enemmän menosta tällä kaudella. Dannya nähdään kyllä edelleen liian harvoin, mutta jaksoihin on kivasti ujutettu aiemmilta kausilta tuttuja tyyppejä, esim. Sang Minille oli taas omistettu oma jakso ja Konoon ihastunut Gerard on mahtava. .-D Alan myös vähitellen sopeutua siihen että Eric tuli Fongin tilalle työskentelemään rikoslabraan. Koska tiimissä alkaa olla pientä ylikuormitusta paljon henkilömäärän vuoksi on moneen jaksoon laitettu päällekäin kaksi rikostapausta niin porukkaa saadaan jaettua kivasti niin että kaikille löytyy jotain tekemistä. Kauden hallitsevana pahiksena toiminut Gabriel oli niin paljon esillä että taidan tarvita toisen läpikatselun tälle kaudelle ennen kuin sisäistän kaiken..


Bratz - Kun Spies tuli katsottua loppuun Fiku totesi, että seuraavaksi meidän pitää katsoa toista meidän lapsuuden lempisarjaa: Bratzia. .-D Vähän sääli katsoa sarjaa englanniksi kun meillä olisi jaksoja VHS-kaseteilla paremmilla suomidubeilla, mut ehkä tähän sopeutuu. Me ollaan löydetty Fikun kanssa meidän sielunkumppanit sarjasta: Paksoset, nää oikeesti kuvastaa meitä niin hyvin. XD


Winx Club - Kaikki ohjelmat alkaa mennä englannin opiskeluksi, Winx Clubin suomenkieliset jaksot nimittäin loppuivat kesken neljännen kauden tubesta, joten katselua on täytynyt jatkaa englanniksi mikä ei kyllä haittaakaan, puheet ja biisit on paljon parempia englanniksi ja pojistakin on tullut uusien ääniensä myötä jopa coolimpia. .--D


Amazing Race - Höh, mun lemppariksi kohonneet Kym ja Alli putosi viime jaksossa. Kauden lähesyessä loppua noihin kaikkiin pareihin onneksi tykästyy jollakin tasolla, joten mulle on melkeinpä sama kuka voittaa. Amazing Race on kyllä kivasti kehittynyt vuosien saatossa kun jaksoissa suoritettavat tehtävät ovat muuttuneet vaativammiksi.


♫ Musiikki

Suurin osa tämän kuun biisilistan kappaleista on päätynyt listalle sen takia että olen kuunnellut ämppää marjoja poimiessani ja jostain syystä joka päivälle on arpoutunut samoja kappaleita ja ne ovat sen takia jääneet mieleen. Täytyy kyllä vähän vaihdella ämpän biisejä ennen kuin perunannosto alkaa että saa vähän vaihtelua. .-D Kävin myös läpi Drivessä olevan musiikkisäilön, ja huomasin että konetta vaihtaessa yli 100 biisiä oli jostain syystä jäänyt siirtymättä. Hirveetä miten on tyytyväisenä elellyt neljä kuukautta eikä ole tajunnut joidenkin tärkeiden biisien puuttumista koneelta, onneksi asia on nyt korjattu!

Happoradio - Anna anteeksi
Simple Plan - Anywhere Else But Here
Måns Zelmerlöw - Cara Mia
Happoradio - HC-sää
We The Kings - Heaven So Close
Cezar - It's My Life
Stepa - Lastenlaulu
Happoradio - Väärä mies
Eric Saade - Without You I'm Nothing
We The Kings ft. Elena Coats - XO


🕮 Kirjat & sarjakuvat

W.I.T.C.H - Mulla ehti olla muutama kuukausi taukoa Witchin lukemisessa mutta nyt oon taas innokkaammin lueskellut sarjiksia eteenpäin. Musta tuntuu että ylistän aina viimeisimmäksi lukemaani saagaa, mutta pakko taas sanoa että Elementtien kirja -saaga oli hyvä, ehkä jopa paras tähänastisista juonikokonaisuuksista. Elementtien keräily toi sopivasti vaihtelua ja isompien kriititilanteiden hoitamisen sijaan tyttöjen piti selvitä "henkilökohtaisista koettelemuksista". Cedricin kohtalo oli harmillinen, siitä ja Orubesta ois tullu hyvä pari. x-c Nyt meneillään olevasta Ragorlang-juonesta en ole niinkään innoissani mut katellaan nyt millainen loppuhuipennus tälle saagalle on luvassa.


🎮 Pelit

The Sims 2 - Simssin peluulle riittää aina vaan aikaa ja kiinnostusta! Ollaan nyt alettu Fikun kanssa täyttää Outolaaksoa oudohkoilla perheillämme, luotiin mm. itsemme simeiksi miehinä ja pappoina. .-D Pitkästä aikaa tuli myös perustettua pari yritystä simssiin, ja täytyy kyllä sanoa että Kauppa auki on yksi lempparilisärini yritysten ja ansiomerkkien puolesta!


Laulupelit - Ennen kuin luotiin itsemme simssiin miehinä meidän piti tarkkailla erilaisia miehiä, ja niinpä päädyttiin laulamisen ohessa tarkkailemaan musavideoiden miehiä ja yritettiin aina löytää itsemme jokaisen biisin videossa esiintyvien miesten joukosta. Kuulostaa varmaan oudolta mut meillä on ollut tosi hauskaa miesjahdissa. XD


Tanssipelit - Tanssipeleistä ehti olla muutaman viikon tauko kun mun ja Fikun suihkupäivät meni ristiin ja Just Dancejen monintansseja on niin surullista pelata yksin, mut nyt on taas innokkaammin tullut näitä pelailtua. Saatiin myös vihdoin ja viimein aikaiseksi järjestää uusiksi tanssikerta mihin osallistui myös Fikun kaveri, kivaa vaihtelua pelata kolmistaan.


Kysymys lukijoille:
Amazing Race?

Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

Ei kommentteja: