torstai 29. lokakuuta 2015

En pölissyt...

...viime viikkoisesta syyslomasta muun kuin Månsin keikan osalta, joten nyt kertoilen vähän muitakin lomakuulumisia. Mulla oli melkein koko viikon ajan vähän haikee olo, ja nimitin sitä "Måns-masennukseksi". Vaikka tein kaikkia kivoja asioita, ei silti ollut niin kivaa kuin olisi voinut olla. Simssin pelaaminen ärsytti, Bonesin jaksot tuntui tylsiltä vaikka meneillään oleva kuudes tuotantokausi on yksi lemppareistani. Ajoinkin jotenkin tosi huonosti viime viikolla, tai ainakin isi valitti tavallista enemmän mun kyydissä. Peruutusharjoitukset meni tosi surkeasti. x-D Sit mä myös nukuin ihan mahdottoman paljon. Normaalisti mulle riittää hyvin 7-8 tunnin yöunet ja herään ihan automaattisesti, mut koko loman ajan mä nukuin lähemmäs kymmenen tunnin yöunia, ja sit tuntui että päivä valui hukkaan kun vaan nukuin ja nukuin. Fiku tosin veteli rauhassa melkein 12 tunnin unia, että aika turhaan mä itsestäni huolestuin. .-D Måns-masennus alkaa kuitenkin jo helpottaa, tosin just eilen rupesin itkemään juna-asemalla kun ämpältä tuli Månsin biisi, mut muuten sujuu hyvin. .-D No ää, miten Mediaplayer arpookin aina silloin Månsia kun kirjoitan jotain siihen liittyvää? .-D Nyt sit sinnittelen pala kurkussa ja kuuntelen tätä biisi minkä Måns keikallakin soitti:

"Tell me why you're crying Miss America
Tell me why you're sad
Tell me what's hurting you so bad"
No sinua on ikävä Månsteriseni.. ♥ .-/

Koulun taas alettua en oo oikein ees muistanut maseilla Månsin takia, varmaan ympäristön vaihdos auttoi. Mä olin päättänyt että kattelisin lisää keikkavideoita, mut mä unohdin asian ihan kokonaan, enkä tainnut käydä kuin pari kertaa Månsin facebook-sivulla. .-D Ehkä mun onkin nyt hyvä pitää vähän etäisyyttä Månsiin. Ei Backstreet Boysin keikan jälkeen muistaakseni tuntunut tältä, mikähän siinä Månsissa nyt on kun täytyy itkeä sen perään? .-D En tiiä, voisko johtua siitä että Måns ei ehkä saa enää toista tilaisuutta lähteä kiertueelle Eurooppaan, Bäkkärit kun poikkeaa Suomessa melko säännöllisin väliajoin joten tietää että heidät on vielä mahdollista nähdä, mut jos Måns ei enää Suomeen tule. Eihän tuo Ruotsikaan kaukana olisi jos haluaisi sinne pyrkiä joskus Månsia kattomaan, mut ääh.

Joo no tääkin alkaa olla pelkkää MånsMåns-pölinää vaikka lupasin kertoa nyt jostain muusta, vaihdetaanpa siis aihetta. Fiku innostui lomalla pelaamaan pitkästä aikaa FlirttiStooria, ja sit pelattiinkin melkein joka päivä jollakin Fikun tilillä jakso eteenpäin. Fikulla on ihan mahdottomat TP-säästöt (parhaimmillaan yli 5000) joten pelaaminen ei töki sen takia. .-D Sit nyt tällä viikolla FS:n tuli Halloween-tapahtuma, ja siitä oonkin nyt intoillut. Kaupan verinen vaatevalikoima ei juurikaan innosta, mut sen lisäksi peliin tuli nyt viikon ajaksi uusi minipeli, johon mä olen koukuttunut. .-D Pelistä saa palkinnoksi lippusia joita voi käyttää kaupassa, ja lisäksi siitä on mahdollista kerätä Halloweenaiheinen kuva. Peliä saa pelata kerran päivässä ilmaiseksi ja lisää maksua vastaan (50 pelidollaria), mut mun mielestä toi maksullinen pelikerta ei ole kannattava. Laskin että yhden lipukkeen keskivertoinen arvo on 26$, ja mun tavallinen palkinto on 2 lippua, joten mä hyötyisin siitä vaivaiset (26*2= 52) kaksi dollaria. Alkuviikosta tossa järjestelmässä oli jotain häikkää ja osa pelaajista sai useamman ilmaispelikerran päivässä, ja jotkut on tästä nyt käärmeissään. Mua se ei jostain syystä ärsytä rahallisesti, en koe jääneeni tappiolle vaikka joillakin on kymmenen lippua enemmän mitä mulla. Lähinnä mua häiritsee niiden pelaajien ns. typeryys kun täytyy tulla foorumille julkisesti puhumaan saavutuksistaan. Olkaa nyt hyvänen aika hiljaa ja hyödyntäkää bugia rauhassa, niin mä tekisin. x-D Ollaan olevinaan niin rehellisiä kun tullaan raportoimaan virheestä, mut rehellinen henkilö olisi jättänyt kokonaan pelaamatta ylimääräiset kerrat.


Tällä viikolla oli taas vaivaiset kolme koulupäivää eikä ollut sinänsä niin kamalaa. Ens viikko kyllä vähän huolettaa jos aletaan tehdä jotain uusia ryhmätöitä, en haluuuuu. Mun piti tällä viikolla käväistä koulun kansliassa, koska vuokranantaja vaati jotain todistusta siitä että olen edelleen opiskelija ja muuta rasittavaa. Koitin ensin lähettää sähköpostilla yhden Wilman tulosteen, jossa olisi näkynyt sen mun koulutusohjelman alkamis- ja päättymispäivät, oppilaitoksen nimet yms muut tietysti ja ajankohtainen päivämäärä, mut se ei sit riittänyt ja mun täytyi hommata kansliasta koulun leimalla varustettu lappunen. Tää asia piti hoitaa kuntoon lokakuun aikana, ja mä aloin vasta nyt viime hetkillä taas hoitaa asioita. .-D Noh, koska mä olin jo keskiviikkona lähdössä pois opiskelupaikkakunnalta täytyi asia saada kuntoon tiistain aikana, joten menin heti aamusta jonottamaan kanslian eteen. Kanslisti lähti kuitenkin paikalta, joten menin sitten tunnille ja uusi yritys välitunnilla. Noh, taas sama juttu, kanslisti karkaa paikalta ennen kuin mä pääsin sisään. Tunnin jälkeen kävelin sitten taas kansliaa kohti, ni juuri sillä hetkellä kanslisti lähti tauolleen. Siis miten mulla oli aina niin huono tuuri? .-D Ruuan jälkeen sain sit vihdoin haettua sen lappusen ja toimitettua vuokranantajalle. Mua oikeesti niin tympii nää kaikki viralliset paperit, kelakin on tän syksyn aikana jo pariin kertaan uhkaillut tukien poisvetämisellä, että sama se kai oisko multa nyt viety asuntokin kun milläs mä vuokran maksan jos kela vie tuet..

Tämmöistä siis. Nyt mä aion nautiskela parista ekstravapaapäivästäni simssin kera, joten ensi viikkoon! Loppumusaksi vähän Bäkkäreitä, video sopii muuten oivasti ajankohtaiseen Halloweentunnelmaan. ,-)


Kysymys lukijoille:
Lol kirjoitin vahingossa "everybidy" ettiessäni ^tota biisiä. .-D
Vaihtoehto 1: .----D
Vaihtoehto 2: ...

Ei kommentteja: