torstai 29. tammikuuta 2015

Tää biisi...

...kuvastaa tällä hetkellä mun elämää jotenkin ihan kaikin puolin. Löytyy säkeitä niin kouluun, ihmissuhteisiin kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin liittyen.


Koulu: "Here we are, seven days and seven nights of empty tries. / It's never gonna work this time. / I don't wanna wait another minute put me out of my misery. / If you would only let me go." Kuinkahan monetta kertaa otan esille sen etten viihdy tuolla koulussa? Sinänsä siinä ei ole mitään ihmeellistä, sillä mä oon kokenut koulun aina jotenkin epämiellyttäväksi, mut tää on erilaista. Mua ei kiinnosta. En jaksa yrittää. Ei ole motivaatiota. Saatan mennä kouluun ja viettää suurimman osan päivästä surffaillen netissä ja ignooraan opetusta. Tästä huolimatta raahaudun kouluun (lähes) joka päivä. Jostain syystä tää mun asenne ei näy numeroissa vaan suuri osa suoritetuista kursseita on kiitettäviä, mut toisaalta tuntuu etten ansaitse niin hyviä numeroita. Pelit sopii mulle paremmin harrastukseksi kuin ammatiksi. En kuitenkaan ole lopettamassa, sillä mulla ei ole mitään muutakaan mielessä, ja ollaan kuitenkin jo puolessa välissä koulutusta. Tai sit en vaan uskalla lopettaa, luovuttaa. Mieluummin kärsin kuin ottaisin askeleen tehdäkseni elämästäni mieluisampaa. Toivon vaan että nää seuraavat pari vuotta menee ohi mahdollisimman nopeasti.

Vapaa-aika: "And along the way the only thing we've learned is how to hurt each other. I'm looking back and wondering why it took so long to realize that nothing's changed, it never will all these years of standing still. And still we stay in all this pain and nothing's gonna make it go away. / And we're not what we used to be / I don't wanna wait another minute to hear something that I already know / We can not hide what we've become / And all the fights, and all the ways we almost made it but we never did."  Vapaa-ajan aktiviteeteilla tarkoitan lähinnä noita simsprojekteja. Ennen se oli hauskaa, mutta nyt se on vaan joskus hauskaa. Kauhea innottomuus kun avaa simssiä kuvauspäivänä, eikä useinkaan saa paljoa aikaan. Haastetta luo myös erimielisyydet Fikun kanssa. Varsinkin kuvatessa saatetaan vetää joku huuto-itku-raivari jostain pienestä erimielisyydestä. Alkujaan tätä ilmeni vaan Camp Rockia tehdessä, mut nykyään ongelmia on useammin. Ei kuitenkaan haluaisi lopettaakaan, koska on paljon suunnitelmia ja nää simstarinat on tuoneet elämään sisältöä jo useamman vuoden ajan, joten olisi outoa jos ne pitäisi yhtäkkiä lopettaa. Kai pitää vaan sinnitellä, ehkä jossain kohtaa innostus taas nousee.

Mullapa oli synttärit tossa tiistaina, täytin 22. Enää vuosi 23:een, ah sitä odotellessa. .-D Synttärilahjoja sain jo viikonloppuna etukäteen: Suklaata, pipo + lapaset, huppari (pinkki<3), rahaa, joku saippuahommeli ja sit DVD:n jonka nimeä en tiedä, koska en ehtinyt yhtään perehtyä siihen kun löysin sen sängystä sunnuntai-iltana mennessäni nukkumaan, ja aamulla ennen junalle lähtöä en muistanut enää koko asiaa. .-D Viikonloppuna kävi myös muutama sukulainen kylässä, varmaan tänä viikonloppuna tulee lisää... Sitku joskus mahdollisesti muutan ihan pysyvästi pois kotoa ni tulee kyllä unohdettua kaikki sukulaiset, nytkin nään noita lähimpiä vaan koska vanhemmat pyytää kylään. Niiden utelut kuulumisista on mulle enemmän ahdistavia kuin kepeää jutustelua ja piileskelen omassa huoneessa vaatemuurin takana aina kun joku tulee kylään. Nyt vanhempana on onneks saanut vältettyä kaikki isommat sukujuhlat kun on tarpeeksi iso jäämään yksin kotiin. .-D

Viikonloppuna tuli myös pari kertaa avattua sims 3:n wii-versio. "Onko meillä ollut kauankin sims telkkarissa?" ihmetteli isi. .-D Voi kyllä, tästä asti. Pelaaminen sujui vähän kankeasti ja aluksi kaikki aika meni pelkästään tarpeiden ylläpidossa, mut vähitellen ehti tekemään muutakin. Toi on ihan hölmö, kun koko kaupunki on täynnä hautakiviä, kun NPC:t kuolee keskellä katua. .-D Sit sen perheen kylpyamme oli hajonnut eikä kukaan osannut korjata ammetta mekaniikan puutteen vuoksi, joten simit oli vietävä aina rannalla olevaan vessaan peseytymään. Muuten ois voinu ostaa uuden ammeen, mutta tolla perheellä ei ostotila jostain syystä toimi.. Kamalan buginen moska. .-D Oikeestaan suurin syy pelaamiselle oli kuunnella 3OH!3:n Double Vision -kappaletta, jonka simsversio on tossa pelissä. Se soi Iltahuvit-lisärin trailerissa jos joku on innokas kuuntelemaan:


Mua suututtaa VR taas vaihteeksi. Niillä tuntuu olevan joku yleinen käytäntö nostaa junalippujen hintoja tammikuussa. Lisäksi tuli nyt vielä sellainen uudistus, että lippu on nykyään kalliimpi myös lähijunissa jos sitä ei osta etukäteen. Mä oon nähny viikon sisällä parikin kertaa kauhu-unta et oon ollu junassa ilman lippua ja lipputarkastaja on lähestynyt, apua. .-D Mua ärsyttää kun VR ei myy lähijuna+lähijuna lippuja yhdessä, vaan ne pitää ostaa erikseen. IC on kalliimpi, mutta IC+lähijuna lipussa saa jonkun tarjouksen ja kokonaishinta on paljon pienempi. Mutta nuo IC:t on perjantai-iltapäivisin ihan kamalan täynnä, ja mieluummin kulkisin matkani kokonaan lähijunalla, koska siellä on paremmin tilaa. Aina lippua ostaessa kamala pohdinta kumman tavan valitsee. .-P

Työssäoppimista on jäljellä enää viikko. Mun työpaikkaohjaajan pitäis tässä joskus lähipäivinä palata sairaslomaltaa, ja mä oon nyt jännittänyt minä aamuna se ilmaantuu paikalle. Luulin et se tulis tänään mut huh, ei vielä. .-D Mun pitäisi keksiä joku selitys sille etten oo edistänyt hommia ollenkaan sen sairasloman aikana.. Voin tietty vedota siihen ettei koneeni mallinnusohjelma toiminut, mutta sitten se todennäköisesti sanoisi että mun olis pitänyt kertoa asiasta jollekin. Mut kyllähän mä kerroin: joskus tammikuun alussa joku sijainen kävi mua kattomassa ja näytin, ettei 3 ds Max toimi ja tää lupas hoitaa asian - vaan eipä ole vieläkään mitään tapahtunut. Oishan mun pitänyt sit sanoa asiasta jollekin toiselle opelle, mutta ei tuolla oo käynyt opettajaa edes joka päivä, ja seliseli. Jos jään kiinni siitä että oon laiskotellut viimeiset kolme viikkoa, mahdanko saada suoritusmerkintää tuota TOP:ista? Tai mitä ylipäätään voin kirjoittaa päivittäiseen TOP-raporttiini laiskotteluviikkojen kohdalle? Mä oon niin pulassa tän kanssa. .-D Mut ainakin mulla on ollut hauskaa, oon nimittäin piirrellyt, näitä enimmäkseen.

Huih, koneen näyttö pimeni äsken ja kone ikäänkuin käynnistyi uudelleen ja heitti mut kirjautumisvalikkoon. Pelottavaa, varsinkin sen jälkeen kun luin tänään "tutoriaalin" siitä miten voi murtautua toisen koneelle.. .--D Ehkä tää koneen temppuilu on merkki siitä että mun pitäisi alka vähitellen sammutella sitä ja lähteä nukkumaan.. En nyt keksi mitään osuvaa loppumusaa tähän, joten voitte kuunnella ton alussa olleen BSB:n biisin vaikka uudestaan. .-D Heippaa ja mukavaa viikonloppua!

Kysymys lukijoille:
Sukujuhlat?
Vaihtoehto 1: Jeenamkivaa
Vaihtoehto 2: ...hyh

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Auts :/
Kyllä sinä jotakin olet tehnyt oikein jos hyviä arvosanoja saat, vaikka omasta mielestäsi koulutyö ei niin innostavalta tuntuisikaan. Eiväthän ne siellä innostusta mittaa, vaan sitä miten ne tehtävät menee. Ei varmaan juurikaan veraudu tilanne, mutta itsekin joskus lukiossa tuntui, että väänsin vaikkapa jonkun esseetehtävän ja tulos oli omasta mielestä kuin hyyskän seinältä, mutta tuli sitten kiitettävä arvosana jota sitten epäuskoisena mulkoilin.

Muusta mie en osaa täältä sanoa oikein muuta, kuin että pidän peukkuja siulle. Ja toivotella vähän vähemmän inspiroivan kauden jälkeen piristystä, kevätkin tulee ja niin edelleen. :3

Ja hei, myös hyvät (möhäiset) syntymäpäiväonnittelut täältä! Itsekään en juuri piittaa sukujuhlista, mutta onneksi osaamme jo hieman vältellä niitä ;)

P.S. Yksi Arvuuttaja menneelle juhlapäivälle, por favor.
http://static.comicvine.com/uploads/original/1/15016/1555842-imagesca12mn7u.jpg

Kasa kirjoitti...

Juu, ja amiksessa on muutenkin tosi höllä arvostelu, joten melko vähällä panostuksella saa ihan hyviä numeroita, ja englannista sain jopa kiitettävän, vaikka lukiossa puolet kursseista ei menneet läpi. .--D Mut sit esim. yhdessä jaksossa lintsasin kaikki tunnit enkä tehnyt tehtäviä, mut wilman mukaan oon saanut siitä kuitenkin hyväksyttävän arvosanan, että mitähän ihmettä. .-D Mut niin, ei mulla ole sydäntä jättää ihan kaikkia töitä tekemättä, vaikka nykyään yhä suurempi osa tehtävistä jää keskeneräisiksi kun ei jaksa suorittaa loppuun asti. .-P Aww voi että, ihanaa kun pitelet siellä voimapeukkuja. .-3 Kiitos synttärionnitteluista ja erityisesti Arvuuttaja-kuvasta, ihanaa kun muistit kiinnostukseni Frank Gorshinia kohtaan. ♥ .--3 Haha, sukujuhlien välttely on kyllä kätevää. .-D Onneksi eivät vieraat olleet tällä kertaa erityisemmin kiinnostuneita kuulumisista, ei niille ois oikeen jaksanut puhua koulusta mitään. .-D Hei mut kiva kun kommentoit. .-3