keskiviikko 21. tammikuuta 2015

En tiiä...

...kannattaako mun tulla kirjoittamaan sillä tää viikko on ollut ihan samanlainen kuin viime viikko. Tai no, ei nyt ihan, sillä tällä viikolla:

  • Juna kulki maanantaina ajallaan (viime viikolla se oli 20 minuuttia myöhässä).
  • Kouluruoka on ollut ällöpahaa, eikä voi syödä edes leipää kun voi on aina loppu.
  • Ulkona on kamalan kylmä (pakkaset, hyrr).
  • Ostin FS:ssä jouluperuukin.
  • Söin kaksi pakettia Tuc-suolakeksejä (viime viikolla söin vain yhden).
  • Töissä on alkanut ahdistaa se ettei ole mitään tekemistä 
  • Oon nukkunut paremmin.
  • Edistin peliäni Sockerflirtissä (viime viikolla pelasin ahkerasti My Candy Lovessa).
  • Jouduin kiusalliseen kohtaamiseen bussipysäkillä.
Tuollaisia pieniä jokapäiväisiä valintoja lukuunottamatta tää viikko on soljunut samaan tapaan kuin viime viikko. Oon päivittäin käynyt työssäoppimispaikalla istumassa sen 6½ tuntisen työpäivän tekemättä mitään, koska mun koneen 3ds Max on edelleen jumissa. Onkohan siitä jo peräti kaks viikkoa kun sanoin asiasta jollekin ja tämä lupasi hoitaa asian, mut mitään ei oo vieläkään tapahtunut.. Joo, pitäis varmaan sanoa uudestaan, mut äh. Siellä ei ees oo joka päivä opettajaa paikalla ja seliseli. Noh, sen mun työpaikkaohjaajan sairasloman pitäis loppua joskus parin viikon sisällä, jos sit tapahtuis jotain. Iltaisin mua on vaivannut kamala tekemisen puute ja tylsyys, mut sit ei kuitenkaan huvita tehdä mitään. Ongelma. .-D Nytkin ootan että mulle tulis nälkä, jotta voisin syödä ja kattoa Havaiji 5-0:aa, siinä sentään olis tekemistä.


Tästä postauksesta tuli nyt ihan tynkä, koska mulla ei oikeesti oo mitään kerrottavaa. .-D Katotaan jos ens viikko olisi tapahtumarikkaampi. Loppuun biisi josta en osaa päättää, onko se hyvä vai ärsyttävä. .-D Aluksi aattelin että hyi, mut nyt ehkä jollain tavalla pidän siitä, vaikka kappale on aika yksitoikkoinen ja vähän alkaa tylsistyä jos sitä pidempään kuuntelee.. Sitä jaksaa kuunnella yhden säkeistön verran. .-D

Kysymys lukijoille:
No onkos toi biisi^ susta hyvä?
Vaihtoehto 1: Joo!
Vaihtoehto 2: Ei.

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Ai kato, joku muukin jolle ei kuulu mitään ihmeellistä. High five.
Ja sinnitteles siellä työpaikallas! Toivottavasti sinnekin tulee jotakin vähän mielekkäämpää ajanvietettä ja tekniikka alkaa taas toimia.

Niin, oma tämänpäiväinen päiväni huipentui siihen, että ostin jääteetä. Ja nyt olen vain haissut sohvalla :P
Minäkään en osaa oikein päättää, mitä pidän tuosta linkkaamastasi biisistä, joten kiskos vain siitä aasinsillan yhteen kappaleeseen jota olen itse popittanut pari päivää putkeen:
https://www.youtube.com/watch?v=5V3pFelVP8Q

Mutta ehkä meillä molemmilla olisi hieman mielenkiintoisemmat viikonloput ;D

Kasa kirjoitti...

*Nostaa tassun pystyyn high fiveä varten* Jotenkin ei meinaa enää edes erottaa päiviä toisistaan kun kaikki on niin samanlaisia. .-D Ei mua sinänsä haittaa ettei ole mitään määrättyä tekemistä, lähinnä huolettaa mitä sit tapahtuu kun jään kiinni lusmuilustani. .-D Jotenkin mulle annetaan aina vammaiset koneet joiden kanssa en osaa tehdä yhteistyötä. .-D Munki pitäis käydä kaupassa mutten koskaan jaksa kun sitä varten pitäisi kävellä huimat pari minuuttia vastakkaiseen suuntaan missä asunto on, ja ei ikinä huvita. .-D Eipä mullakaan ole haisemisen lisäksi mitään sen ihmeempää tekemistä ollut tänään. .-D Aika kiva tuo linkkaamasi biisi, kuuntelin sen pariin kertaan tässä tätä vastausta kirjotellessani. .-D Täytyy toivoa kiinnostavampaa viikonloppua, ite meen kotona käymään niin se ainakin on kivaa. .-3