keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ulkona oli...

...pääsiäisen aikaan ihanan lämmintä, ainakin meillä lämpömittari pyöri viidentoista asteen paikkeilla päivisin! Tällä viikolla on ilmat sitten taas jo viilenneet, mutta mä täällä elelen niin kuin lämmin kesä olisi käyttämällä shortseja sisätiloissa oleillessa, eikä ees oo kauhean kylmä, tavallisesti en shortseja ole vielä tähän aikaan vuodesta tarjennut ottaa käyttöön. .-D  Vielä kun saataisi kasvit vihertymään lisää, pieniä lehtisilmuja tuolla jo näkee jos menee lähelle katsomaan, mutta mä odotan jo vihreää vallankumousta!

Vähän masensi pääsiäisloman jälkeen palata kouluun, mutta mieltä onneksi keventää tieto siitä, että viikon päästä oon taas jo kotosalla vappulomalla. ,-) Sit onkin enää kuukausi koulua, oho. Vaikea uskoa, ei oikein tunnu miltään tämä loman läheisyys. Ehkä se ei ole vielä tarpeeksi lähellä.

Mutta niin, voisin jotain tuosta lyhkäisestä lomasta kertoa, kun kerrankin tapahtui jotain pientä. .-D Angstataan ensin ni sit jää hyvä mieli lopussa kun puhutaan mukavista asioista. Jouduin käyttämään 3/5 lomapäivästäni isin auttamiseen. No joo, ei siinä koskaan koko päivää mennyt, maksimissaan jotain kolme tuntia, mut silti ärsyttävää. .-D Parina päivänä oli jyvähommia ja sit yks päivä meni haravoidessa, kun siistittiin meidän etupihaa. Mulla on yhä selkä vähän joka puolelta kipeenä, ja vasemmassa kädessä ei ole kunnolla voimia, se tärisi junassakin pelkästään junalipun kannattelusta.. Heikko olen. .-D Vähän jo hirvittää, monelleko päivälle isi on keksinyt puuhaa vappulomalla.


Ollaan säännöllisin väliajoin vahdattu cdon.comista Sherlock koira -boksin hinnan halventumista, ja kun se nyt sattui olemaan tarjolla puoleen hintaan, ei voitu olla ostamatta! Siitä sitten syntyikin useammaksikin päiväksi pohdiskeltavaa, kun alettiin miettiä tilaisko jotain muuta samalla. .-D Alkuun mietittiin jonkun uuden laulupelin hommaamista, sillä nyt on innostuttu niistä enemmän ja cdon.comissa oli tosi halvalla pari ihan mukavanoloista ehdokasta, mut sit kun alkoi niitä biisejä kuuntelemaan oli suurin osa jotain pappamusaa, ni päätettiin jättää ostamatta, pärjäileehän noilla nykyisillä ihan hyvin.. Oltiin just tilaamassa kun läpällä ehdotin, että katotaanpa oisko Havaiji 5-0:n eka kausi tarjousportaissa, ja siellähän se oli, joten se päätyikin sitten Sherlockin kaveriksi. .-D Justhan tuo telkasta parina edellisenä kesänä on näytetty, mut pakko kahmia itelle, aateltiin kesällä läpi katsastaa tuo Havaiji 5-0:n kausi, joku perinne. ,-3 Yhteishinnaksi ostoksille tuli hintaa 26,92 €, ja ilman alennuksia hinta olisi ollut 61,90 € että ihan kivasti hintaa sai pois kun lykkäsi vähän ostoa ja antoi hintojen laskea*. ,-) Kamalaa kun nykyään ei raaski ostaa oikein mitään normaalihintaista tuotetta, aina tarvii tuon hyötymisen tunteen mikä tulee hyvästä alennuksesta että tuotteesta voi nauttia. Vai onko se silloin tuotteesta nauttimista enää..? On nyt useemman päivän tuon tilauksen statuksena ollut "käsittelyssä varastolla", toivottavasti saisivat sitä kohta puoliin jo postiin, ois kiva katella Sherlockia vappulomalla. ,-3

*Saisin lukion äikänopeilta hirveät nipotukset toistosta, samassa lauseessa esiintyy sana "hinta" viisi kertaa. .----D

Fikulla oli parina päivänä omia menoja, ni mä sitten huvikseni kokeilin videopostauksen kuvaamista web-kameralla, mutta ei siitä oikein mitään tullut. .-D Sinänsä mua ei ahdista olla kameran edessä, mut sit jos pitäis jotain alkaa puhua niin ei tuu mitään, siinä jotenkin sekoaa vaikka tiesi ettei videota olisi pakko julkaista, ja vaikka mietti etukäteen puheita niin ei se sit videolla tuntunut järkevältä.. Muutenkin ääni tuli ilman mikkiä videolle tosi hiljaisena, ei näillä välineillä kyllä mitään videota saa aikaan. Säätö myös hidastutti hommaa enkä ehtinyt saada videota edes valmiiksi, että se siitä, tuskin tulen sitä jatkamaan enää. .-D Ja jos joku nyt miettii, että miksen julkaise itestäni kuvaa jos kameran edessä oleminen ei ahdista, niin syy on se, etten yksinkertaisesti näe naamassani mitään niin hienoa että siitä pitäisi joka postaukseen monta kuvaa laittaa, niin kuin jotkut blogeissaan tekevät. + Pelkään salaisen henkilöllisyyteni paljastumista. .-D

Miksi YouTuben soittolistoja ei enää pysty kuuntelemaan kokonaisina? Jos klikkaan "toista kaikki" -painiketta, tulee listalle vaan jotain 30 biisiä, vaikka niitä on listalla yli 70... Ärsyttävää. Noh, täytyy pärjäillä asian kanssa, tässä parhaillaan soiva biisi loppumusaksi:


Mä alan tosiaan lopetella tältä erää postausta. Huomenna mulla olis vapaapäivä, mitähän tekemistä keksisin..? Mites teidän pääsiäinen meni? .-)

Kysymys lukijoille:
Onko sulla ollut samanlaisia ongelmia tuben soittolistojen kanssa?
Vaihtoehto 1: Jup
Vaihtoehto 2: Ei .-)

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Joku vastannu tohon juttuun, mutta ei laittanut kommenttia. .--o Just.

Aijai, lämmintä! <23 Tossa tosiaan oli vähän kylmempää, mutta tänään onneksi oli taas vähän lämpimämpää. .-) Tuuli vaan kävellessä, mutta mitäs siitä. .-D

Loman (tai sairauden) jälkeen on aina masentavaa palata kouluun. .-( Onneksi sulla on kuitenkin vapaapäiviä ja noita pikkulomia. .-) Koulutkin loppuu! Missä välissä tää vuosi meni? .-D Ihan sairaan nopeesti!

Höh, mulla ei ollu paikat kauheen kipeet. Laiskottelin varmaan niin paljon. .---D Ainakin siellä viljoissa ärsytti se tekeminen, ni taukoilin joskus vaan sen takia. .-D Tottahan toki tollainen ärsyttää. .-(

SEEEEEES LOL! Onneksi oli se varaston tyhjennys. .-> Ja Havaiji <23<23 Oi nami nami! Meille tulee noiden voimin hyvä kesä! .--D Repeilin tolle pappamusalle. Kohta sitä tulee soittolistoille ja ämpälle tällä menolla! .-o Nyt kun hyödyt laskit, niin jopas säästettiin! .--D Säästäminen on viisaan (ja köyhän) ihmisen juttu.

Voishan sellasen mikinki hankkia koneeseen. Se sun video vois onnistua puhumalla, jos laittaisit aiheeseen sopivia kuvia siihen videoksi. .-)

Kyllä jokaisen naamassa on jotain hienoa ja ainutlaatuista, in my opinion. .-D

Kasa kirjoitti...

Sellaista se vähän on, tilastojen mukaan tän postauksen olisi katsonut jopa 8 heppua, mut vaan yksi niistä sit on vaivautunu vastaamaan kyselyyn. .-D

Joo, tänään mulle tuli kuuma asunnolle kävellessä, mut ei oikein pystyny ottamaan vaatetta pois kun reppu oli täynnä makaronipusseja, robbarin tarjoukset.. Ja heti kun avasi kaulusta tuntui tuulevan hirmu kylmästi. .-D

Nii, mut nyt ei enää ahdista kun perjantai on ohi ja kun on viikonloppuu! Vapaapäivät on mahteja ja ah kun pääsee taas melkeen viikoksi sinne kotiii. <23 Toivottavasti toukokuu menis vauhdilla. .-D Ihmeen nopsa vuosi kyllä kun alkaa miettiä..

Mullakaan ei oo enää mikään kipeenä, ois vaan pitäny venytellä. .-D Se jyvien lapiointi heikotti käden lol. .-/

Kukaan ei ymmärrä tota SEEEEEEEEEES LOLllia. .-DDD <23 Hyvä kesä tosiaan, tulispa ne pian postissaa! Tahtoo katsoa Sherlock Koiraa vappuna!! Aika läppä toi pappamusa, toivottavasti se ei päädy ämpälle. .-DDD Jep, hieno säästö!

No ei nyt ainakaan heti aleta mikkiä hankkimaan, ellei sillä ois muutakin virkaa. .-D Nii, kuvia vois toki hyödyntää.

Hieno opinion. ,-)