tiistai 15. huhtikuuta 2014

Otan varaslähdön...

...pääsiäsiloman suhteen ja lähdenkin kotiin jo huomenna keskiviikkona, vaikka eka vapaapäivä olisi vasta perjantaina. Mut mullapa on tähän hyvä syy. Sain nimittäin tänään tietää, ettei mun tarvii käydä valinnaisainetunneilla (mitä mulla siis on tuolloin torstaina), sillä saan niistä vapautuksen lukio-opintojeni ansiosta. Nyt sit vaan mietityttää, oonko mä kuunnellut huonosti opotunneilla vai onko opo ollut epäselvä kertoessaan valinnaisista.. Ainakin se oli lähettänyt mulle aina kaikki valinnaisviestit, ni oletin niiden asioiden koskevan muakin... Noh, eipä mitään, lukujärjestykseen lisää vapaata tulossa, ja meillä menee lukkari muutenkin pieneen remonttiin, ja jos kaikki sujuu hyvin, saatan saada sekä tiistain että torstain kokonaan vapaaksi. .-D Että sellaista rentoa menoa, kun joka toinen päivä on vapaata. .-----D Huhhuh, mitä mä teen tällä kaikella vapaa-ajalla..? Se vaan harmittaa, jos tiistain tunnit siirretään maanantai aamulle, sillä mun on sit laadittava uusi suunnitelma junailuilleni, jos meinaan viikonloppuja kotona viettää.

Koulussa oli tänään kivaa! Alettiin ryhmissä suunnitella sellaista peliprojektia, jota aletaan sit kunnolla toteuttaa vasta ensi lukuvuonna. Oon ihan tyytyväinen meidän ryhmään, vaikka päädyin samaan ryhmään yhden tyypin kanssa joka viimeksi parinani ollessaan kommentoi koko luokan kuullen, miten surkea hänen parinsa (eli minä) on. .-P Se oli työskennelly mun kanssa ehkä pari minuuttia, ja sit vetää tuollaisia johtopäätöksiä, arh miten joskus menee hermot noihin huonokäytöksisiin pikkupoikiin. .-P Toivon että sillä olisi huono omatunto puheistaan, mä alan jo olla päässyt yli sen kommentista. .-D

"Everything that kills me makes me feel alive" OneRepublic - Counting Stars
"I don't care what you think as long as it's about me" Fall Out Boy - I Don't Care

Ei mulla sit oikeestaan mitään asiaa ollut, halusin vaan tulla ilmoittamaan lomalle lähtemisestäni. .-D Nyt on aika hyvä fiilis, ihanaa päästä kotiin pidemmäksi aikaa ja nyt ei tarvii murehtia mistään kun seuraava ikävä asia on edessä vasta ensi viikon perjantaina. Lähiviikkoihin sisältyykin nyt sit useempi pidempi vapaa:
  • 17.4. - 21.4. / pääsiäinen
  • 1.5. - 4.5. / vappu
Eli kun kohta tuohon toukokuuhun päästään alkaa olla tää lukuvuosi jo loppusuoralla, wuhuu! On jo aikakin, mä alan olla turhautunut kouluun, kaipaisin lomaa. Sentään nyt tulee tää pääsiäinen jonka aikana voin keräillä voimia, jos sit jaksaisi vetää huhtikuun loppuun. Löysin tänään tällasen hauskan videon, saatte sen kuunneltavaksi tähän loppuun. .-D Suomen Mörkö on kyllä hirveä noihin muihin verrattuna!


Kysymys lukijoille:
Tiesitkö et Mörkö on sukupuoleltaan nainen?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En 

4 kommenttia:

anna kirjoitti...

Kivaa pääsiäistä sulleki! =)

Kasa kirjoitti...

Kiitos nyt näin jälkikäteen. .-D

Fiku kirjoitti...

Onneksi olkoon pitkistä lomista. .-) Teidän opo on sekaisin, sehän on aikasemminkin niitä muita mokia tehnyt. .-s Harmi, ettei tota tiistaita vapaaksi tullutkaan, mutta maanantain menot ainakin onnistuvat paremmin. .-)

No yäk, musta oikeesti tuntuu, että lukioon menevät kaikki viisaat tyypit, ja amiksiin sit päätyy tommoset nolot idiootit. .-( Yleistämistä... Ja hyi jotain alaikäisiä pikkupoikia. .--s

Voimia ja jaksamista viimeisille viikoille! .-) Ton videon kanava on poistettu. .-/ Noloja tollaset, jotka lopettaa heti.

Kasa kirjoitti...

Kiitos nyt, vaikka ne jo onkin menneet. Tekis mieli vetää mielivaltaisesti joku oma loma ja lintsaa viikko mut ei taida nyt viittiä enää kun koulu loppuu kohta muutenkin. .-D Toi opo ja valinnaiset on hölmöjä. Mä oikeestaan mieluummin pidänkin tiistain koulupäivänä, saa sit ma-ti nukkuu myöhään molempina aamuina kun tunnit on iltapäivällä eikä toinen siirtynyt aamuksi, ja junailukin sujuu näin paremmin. .-) Ei lukiossakaan kaikki viisaita ole, mut täällä meno on kyllä villimpää.. Onhan lukiossakin aluksi kaikki alaikäisiä. .--D Mut mä oon jotenkin liian vanha epänörtti tänne näiden lasten joukkoon.. Kiitos, voimia itelles pääsykokeisiin. .-) Aijaa, onkohan sen kanava poistettu vai ite hävittäny videonsa. .-P