maanantai 14. lokakuuta 2013

Näillä näkymin...

...Fiku olisi tulossa huomenna käymään täällä mun luona. .-D Meillä menee syyslomat ikävästi eri viikoille, Fikulla on nyt tää viikko lomaa ja mulla vasta seuraava. Mut ihan kiva järjestelmä tääkin on, että Fiku tulee tänne pariksi päiväksi kesken mun kouluviikon. .-) Fiku olisi huomenna tulossa mun koulupäivän välkeen (15.30) tänne, sit mulla ei ole tunteja keskiviikkona, joten keretään puuhastella yhdessä kaikkea ja sit Fiku lähtee torstaina ennen mun koulun alkua (12.15) taas kotiin. Et kivasti saa järkättyä tollaisen pitkäkestoisen vapaan keskeltä viikkoakin. .-D Huh, jännitän jo mitä Fiku tykkää tästä kaupungista ja mun huoneesta ja miten me voidaan istua koneella yhtä aikaa kun mulla on vain yksi penkki.. Mietin et jos ton sängyn tyrkkäisi tähän pöydän viereen ja sen päällä sit istuttais mut saa nyt nähdä .-D Suunnitelmissa olisi sit ainakin simssiä pelailla ja leipoa, katotaan mitä muuta keksitään. ,-)


Viikonloppuna ahkerasti kuuntelussa ollut biisi. .---D Nyt sit loppupostaus tulee olemaan Ozzyn ihkutushömppää, joten jos ei kiinnosta, voi lukemisen lopettaa tähän. Katotaan ehdinkö loppuviikosta vielä postata!

Jeffkin pääsi kuvaan, kun otettiin aluksi testikuva nähdäksemme, toimiiko Gadwin. .-D
Fiku onnistui aika tarkailleen ikuistamaan saman ilmeen tuosta talismaanin pitelystä kuin jossain aiemmassakin postauksessa oli. .-D Ozzyliini piti itseään heimonsa arvostettuna johtajana tietämättömänä siitä, että muut heimolaiset suunnittelivat muuta Ozzyn selän takana... 
Taas tällainen köllöttelykuvasarja. .-D
Ja jälleen tunnelmakuvia Ozzyn kalasteluretkestä! Saatiin noista ovelasti piiloon mtv3:t ja muut heput. .-D
Ozzy väsyneenä kalastuksen jäljiltä. Ärsytti, kun se "minä tiedän kaiken selviytyjistä" -tyyppi kommentoi, että Ozzy on laiskistunut aiempiin kausiin verrattuna. Ja tää tyyppi ei taaskaan sit varmaan ymmärtänyt, että kyllä Ozzy niillä aiemmillakin kausilla lepäsi joskus, mutta ehkä sitä ei näe tv:ssä katsoessa niin paljon kuin olemalla itse kilpailijana mukana. Huoh.
Ozzy selittää, miten kalastaminen on oikeasti tosi uuvuttavaa ja lepääminen tarpeellista.
Ryhmäpotretti Ozzyn heimosta.
Kilpailu! Heimojen tehtävänä oli repiä hampailla paloja paistista ja kuljettaa ne suussa vähän matkan päässä olevaan astiaan. "Ällöttävä kilpailu" vai miten se Jeff siinä kommentoikaan katsellessaan. .-D Ajan loputtua Ozzy nosti hampaillaan koko telineen ilmaan, mutta harmiksi sitä ei laskettu mukaan. .-D 
Punnitustuloksia odotellessa... Ozzyn heimo hävisi pienesti kisan ja heimoneuvosto on edessä. .-s
Heimoneuvoston alkua odotellessa... Ozzyn liittolaiset suunnittelivat salaa tuhmia ja päättivätkin äänestää Ozzyn lissu-bestiksen pois kertomatta asiaa Ozzylle.
Fiku tähän totesi osuvasti, että näyttää tosi vainoharhaiselta fanitukselta, kun miljoona samanlaista naamakuvaa tungetaan tuohon vieretysten. .-DD Niin sitten kävi, että Ozzyn lissu-kaveri putosi ja Ozzy pahastui tästä. Mua ei niinkään häiritse, pääasia, että Ozzy pysyy mukana. .-D
Ozzy sit heimoneuvoston jälkeen pottusi tapahtunutta ja oli heimoonsa niin turhautunut, että ilmoitti irtautuvansa nykyisestä liitostaan ja jatkavansa peliä itsenäisesti. Kiihdyksissään Ozzy meni paljastamaan kaikille myös sen, että hänellä on talismaani.
Seuraavana päivänä Ozzyä jo kadutti eilinen vihoittelu, ja hän yritti todistaa hyödyllisyytensä ahkeralla kalastuksella. Silti Ozzy odotti muiden pyytävän häneltä anteeksi ja hengaili sitten yksinään. Muu heimo katsoi Ozzyn touhua pahalla. .-(
Toinen vainoharhaisen fanin kokoeilma. .-D Ozzy oli seuraamassa lissu-kaverinsa menestymissä kaksintaistossa. Lissu-kaveri kuitenkin hävisi ja putosi kilpailusta lopullisesti.
Kaksintaiston jälkeen Ozzy päätti lopulta pyytää vanhoilta liittolaisiltaan käytöstään anteeksi ja kysyi, vieläkö he voisivat olla porukassa. Minun ja Ozzyn helpotukseksi vanha liittouma saatiin taas kokoon, ja Ozzyn pitäisi olla turvassa ainakin yhdistymiseen saakka.
Kilpailu! Ozzyn heimo sääti aluksi aika paljon, mutta lopussa kirittiin ja voitto tuli tällä kertaa Ozzyn heimolle. .-) Jee!
Voittoiloa!
Kuvia palkintomatkalta.

Sellaista, juttua tulikin paljon enemmän nyt, kun katsottiin molemmat jaksot katsomosta. .-D Nyt sitten on taas odotettava lauantaihin asti Ozzyn näkemistä. Murh, mun pitäisi huomiseksi saada yksi Excel-tehtävä valmiiksi, mutta mä olen nyt ihan sekaisin miten koko ohjelmalla lasketaan enkä edes oikein ole perillä mitä pitäisi laskea. .-D Muutenkin masentaa kouluun meno, onneksi Fikun tänne tulo antaa puhtia selviytyä ikävästä koulupäivästä. .-) Heippa ja hyvää yötä!

Kysymys lukijoille:
Kumpi kalastuskuva on kivempi?
Vaihtoehto 1: http://i.imgur.com/D8WgjWa.png
Vaihtoehto 2: http://i.imgur.com/sB1yZOF.png

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Niinpä, ainahan Mäntsälän lukiossa on ollu eri aikaan lomat kuin muilla, ja nytpä sitten päättivät aikaistaa viikolla. .-s Tai sitten minä olen sekaisin. Sitäkään vaihtoehtoa en ihmettelisi. .-D Onneks sulla on noin vähän koulua. .--D Musta ei tunnu yhtään, että olisin huomen lähdös johonki, mutta eiköhän se tästä. .--D Eiköhän me jotain luovaa keksitä tohon penkki-ongelmaan. .--D Sit ärsytetään niitä lissuja jotenki!

Voi tota Älä aliarvioi lasta. .--D Ihan surettaa ton vauvan puolesta, kun ei ikinä saa noita tubesta enää ulos. .--D Kyllähän lasta pitää aliarvioida. Ei se tietenkään pysty missään asiassa suoriutumaan yhtä hyvin kuin aikuinen. Tosin sille se ei mahda mitään. Lapset on vajaa-aivoisia typeryksiä! .---D

Olipas noita Ozzyja paljon. .--D Jostain syystä tää kuva alko näyttää kivalta. http://i.imgur.com/K9LY7Rx.png Se on jotenkin taiteellinen tai en tiiä. .--D Jokin siinä viehättää. Vastasin tohon kyselyyn pidemmän kivemmaks, koska siinä on selvä aloitus ja lopetus, ja ylimääräiset ukkelit on hyvin rajattu pois. .--D Nukkumiskuvat on kans kivat. .-> Ozzyhän sano jotain, että kalastaminen on kuin vedenalaista joogaa. .---D Yh, irtosko Ozzylta hampaasta pala vai ymmärsinkö ihan väärin? .--( Auts. Ja sen leukaparat. .-( Paljon ilmeitä! Kahta ihan samanlaista ilmettä on kyllä vaikea ikuistaa. Just hyvä toi kalastushärveli päässä. .--D Onneks tossa tokassa kisassa tuli jo voitto. .-> Ozzy varmaan viihtyi tuolla palkintomatkalla. .--)

Kyllä sä selviät koulupäivästä! Toivottavasti mäkin selviän sinne hengissä huomiseks. .-D Kumminki joku junaonnettomuus just tuolloin!

Kasa kirjoitti...

No juu, Mäntsälässä (nyt muuten paljastettiin missä asutaan .-s) kaikki lomat pidetään kyllä jostain syystä ihan eri aikaan kuin muualla. .-D Nii, on tosiaan löysempää tuolla kun saa lukio-opinnoista hyväksilukuja, ni tulee vapaatunteja paljon. ,-) Hyvä kai se vaan on, ettet turhaan jännitä mitään ja silleen. .-D Täytyy toivoa, että keksitään joku järjestelmä, ettei toinen joudu seisomaan koneella ollessa. .-D Joo, voidaan mölytä kovaäänisesti myöhään. .--D Lapsia pitää tosiaan aliarvioida, tuollaisia ainakin. .-D Onneton kohtalo sille, mut me sentään saadaan hupia. .-D Vähän vajaita lapset tosiaan tuppaa olemaan.. Jep, Ozzyjä oli paljon ja sit kun noi kuvat oli vielä pitkiä niin tuli paljon selattavaa. .-D Haha, hauskaa että löysit uuden kivan kuvan. .-D Alkuun sille niin naurettiin kun naama meni katki mut nyt sit tykkääkin. .-D Se oli kyllä niin osuva, kun sai ne ylimääräiset moskat pois tosta kuvasta. .--D Hah, niinhän se Ozzy puhui vedenalaisesta joogasta, hitsi kun en muistanut lisätä tohon. Noita hammasvammoja mäkään en ihan varmasti muista.. Mulla tänään aamulla hampaita harjatessa leuat naksui kun suuta avasi. .--D Jep, kalastushärveli oli hauska. .--D Hyvä tosiaan, että Ozzyn heimo voitti. .-) Haha, Ozzy onkin sellanen hurjapää, että palkintomatkalla olleet liukumäet oli varmaan sen mieleen. .-) Kyllä mä varmaan selviäisinkin jos ei tarvitsisi pelätä sen koneen takia. .-/ Etköhän sä selviä yhdestä junamatkasta, kun mäkin olen niin moneen kertaan pärjännyt. .-D Toivottavasti ei tule onnettomuuksia!