torstai 3. lokakuuta 2013

Fysiikan tunti...

...oli vammainen. Ei itse aineen takia, mä yllättävän hyvin osasin niitä laskuja ja nettitunnilla tiedonhakutehtävään löysin melko helposti vastauksia. Ärsyttävää oli, kun ne tehtävät piti kaivaa jostain kaukaa koneen uumenista ja mulla meni ihan ohi mistä tiedostosta niitä piti etsiä. Sit se ope huomasi mut pulassa ja kailotti oikein kovaan ääneen miten en ollut löytänyt oikeaa paikkaa. x-P Sit tunnin lopussa tuli uusi ongelma, kun ne tehtävät piti palauttaa toiseen tiedostoon, ja mä onnistuin jotenkin hukkaamaan ne tehtävät tallentamalla ne johonkin enkä enää muistanut minne. .-DDD Sit se ope taas tuli siihen apuun ja yhdessä etsittiin niitä ja lopulta ope sit löysi ne ja ohjeisti taas, minne ne pitikään tallentaa. Täytyy varmaan ensi kerralla pyytää paperiversiona tehtävät, sain traumoja tuosta tunnista. Mä en koko yläasteen aikana tajunnut z-aseman käyttöä vaikka meidän piti äikässä käyttää sitä, mut hyvimpä ne mun tiedostot silloinkin säilyi vaikken sinne niitä tallentanutkaan. Kotimatkalla onneksi Mr. A sai mut paremmalle mielelle. ,-)


Nälissäni saavuin kotiin puoli viiden aikaan ja käynnistelin konetta päästäkseni katsomaan jotain samalla kun syön, ni eikös kone taas pitkästä aikaa pimahtanut. En mä sit viittiny syödäkään mitään kunnollista kun ei ollut mitään katottavaa, joten muutaman suolatikun söin nälän karkottaakseni ja päätin sit mennä suihkuun tavallista aikaisemmin koneen jäähtymistä odotellessa. Uudelleen käynnistyksen yhteydessä konetta sai vähän taas hakata mut lähtihän tuo tuuletin lopulta käyntiin, piuh. Tää kone on kyllä jotenkin sekaisin, nykyään melkein joka käynnistyksen yhteydessä tää on itekseen vaihtanut kellonaikaa ja päivämäärää, outoa?


Loppupäivä onkin sit mennyt laiskoissa merkeissä. Mä olen pelannut tänään ihan sikana Papa's Cupcakeriaa, niinkin paljon että juuri nyt kyllästyttää koko peli. .-D Noo, enköhän mä vielä tämän illan aikana innostu pelailemaan.. ,-) Lisäksi oon koukuttunut Papa-pelien Fan Arttien ihailuun, kaikesta sitä voikin tulla riippuvaiseksi..

Ja jotta saadaan Fikun hienoille kuville käyttöä mainittakoon vielä, että olen tänään katsellut Holmes NYCiä ja Salkkareita. .-D Suosittelen katsomaan Holmes NYCiä, Salkkareita en välttämättä.. .-D

Toi Holmesin ilme. .----D
Lari. x-D

Hups, kuka aikoikaan olla nukkumassa tänään puoli kahdeltatoista..? Hyvinhän tässä ehtisi vielä jos lähtisi nyt saman tien harjaamaan, mutta mähän en iltaohjelmaa jätä katsomatta! Mulla on siis kohta luvassa Alfredia, teille.. Hetkonen, mistä mä biisin repäsen kun en kuuntele nyt mitään. .-P Randomilla vedin tällasen tubehistoriasta. Heippa ja kivaa viikonloppua, mä olen taas kotiin menossa. Nyt päästään bilettämään Fikun kanssa kun sen kokeet on ohi. ,-)


Kysymys lukijoille:
Holmes NYC?
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

4 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Tommoset opet on sekoääliöitä. .-( Kaikki tollaset tallennukset on ihan tyhmiä. Meillä Silli muistaakseni kyyli, että menee oikein. .-D Onneks se ope sentään löysi ne vastaukset. .-D Ei menny hukkaan!

Ah, Mr. A!!!!! <23<23 Cupcakeria on ihana. .-> Siinä vaihtelee kaikki niin kivasti. Jossain kohtaa alkaa vaan kyllästyttää sama juhla, ja haluis jo pelaa uutta. .-D Noi fan artit on tosi hienoja. .-D

Hyvä toi "suostuttelen kattomaan holmes nyciä, mutten salkkareita välttämättä". .-------D Kivaa ikuistaa noita jaksoja. .-> Jää varmaan paremmin mieleen! Toi Holmesin ilme on kyllä niin hyvä. .--D Koitin ottaa tyhmännäkösiä ilmeitä Salkkareista. .-D En tajua, miten Lari kehtas vetää tollasia ilmeitä siinä kohtaa. .-D Eikö se nyt tajua, että joku voi ottaa siitä kuvia? .---D

Munkin pitäis lähteä nukkumaan. Hyvää yötä sulle! <23<23<23 Kivaa Lambertia. .-->

Kasa kirjoitti...

Vai oikein sekoääliöitä. .-D On toi ope kyl vähän outo, oikeestaan melkein kaikki on outoja. .-D Meillä Silli vaan aina muistutti z-asemasta mut mä en koskaan ymmärtänyt sitä ni annoin olla. Tulostamisen Silli sentään opetti, ja sit se nauroi kun SL neuvo mua ku en tajunnu. .-( Ois mulla ne vastaukset ollu drivessäkin mut hyvä kun löytyivät. Mä olin niin varma että tallensin sen kirjastoon mut sit se lopulta löytyikin suosikeista. .-D Nii, toi on kyllä kivaa kun ne juhlat tuo vaihtelua ja uutta tavaraa tulee niin usein. .-D Munkin mielestä yksi juhla kestää liian kauan. .-D Jep, ois kiva osata piirtää. .-P Varmaan jääkin hyvin mieleen noiden kuvien avulla. .-) Haha, tulee mieleen kun mietittiin, miten ihmiset kehtaa tehdä musavideoita jos hidasnettiset/huonosignaaliset voicen kattojat näkee kun jumittuu tyhmä ilme. .-----D Haha, mullahan on puhelimessa pari kuvaakin aiheesta... Hyvää yötä vaikket tätä nyt nääkään. .-D Mä vielä pelaan tota Cupcakeriaa yhen päivän.. .-)

Riina kirjoitti...

Ush, fyysikka ja tuollaiset opettajat. On sattunut omallekin kohdalle...
Voisin leikkiä terveellisen elämän opettajaa sanoa, että säännöllinen ruokailu on hyväksi ja ettei suolatikut kelpaa nälän poisviemiseksi. Vaikka itsellä on kanssa vähän taipumusta tuollaiseen... :D
Mutta jos se ope ois kivasti outo ja sanot sille, ettet tykkää sen tavasta kailottaa asioita koko luokalle, niin ehkä se tajuais. Jos siis se tekee sen vielä toistekin.

Kasa kirjoitti...

Riina: Kyllä mä yleensä melko säännöllisesti oon yrittäny syödä, mut syöminen on tosi tylsää jos ei voi kattoa jotain ohjelmaa samalla. .-D Mulla suolatikut on aika usein toimineet nälän poistajana.. .-D Jos vielä uskaltaudun sinne tietokoneluokkaan ensi viikolla niin täytyy kylla sitten kuunnella tarkasti mistä mitäkin pitää etsiä ettei open tarvii taas vahdata ja kertoa mun säätöjä luokalle. .-D Ja voishan sille sit varovasti huomauttaa jos sama toistuu..