maanantai 28. syyskuuta 2015

Sainpas taas...

kirjoiteltua osan Veijareille. Tuntuu vähän hölmöltä kirjoitella osia näin jäljessä kun itse pelissä sukupolvia on jo enemmän, mut kyllä mä aion tämän tarinan saada päätökseen! Lukemaan sitten vaan Veijareiden yliopistopuuhia. .-)

Aiemmat osat
Osa 69: Harrastuksia ja kihloja


Kaikki simit tuntuvat innostuvan urheilusta kampuksella, jopa kirjatiedenörtti Harri. Petrihän on harrastanut koripalloa pienestä pitäen, mutta nyt hän on kiinnostunut enemmän joogaamisesta, mikä antaa rauhoittavan tauon ainaiselle opiskelulle.

Harrin kuntoiluinnostus ei kuitenkaan kauaa kestä, kun nörttipuoli ottaa jälleen miehestä vallan ja täytyy päästä koneelle. Harri on kiinnostunut bloggaamisesta, ja hän päivittääkin tiedeblogiin jokaisen teleskoopilla tekemänsä poikkeavan havainnon.

Taloon pitäisi ehdottomasti hankkia lisää tuoleja, sillä kaikki eivät mahdu edes istumaan. Myös ruokapöytä olisi kätevä lisä, sillä nyt ruokailu hoidetaan tietokoneen tai television ääressä istuen. Onko se toisaalta niin poikkeavaa kun miettii, hmm..

Myös astianpesukone tai edes lavuaari olisi käytännöllinen lisä, ettei astioita tarvitsisi käytön jälkeen viedä roskikseen vain siksi ettei ole mitään millä pestä niitä.. Viedessään roskia Miisan katse kiinnittyi yhdessä puuhasteleviin Ilmiin ja Seppoon. Kaksikko vietti nykyään paljon aikaa yhdessä. Harri on taas puolestaan tuttuun tapaansa teleskoopin äärellä tähtikuvioita katselemassa.

Miisa esitteli Twikkii-saarilta löydettyjä värikkäitä lasinpalasia kylään tulleelle Rebecalle ja kertoi samalla miten esine oli löytynyt rantahiekasta. Rebecan ajatuksista päätellen hän olisi kiinnostunut ostamaan harvinaiset koristeet, mutta älä luulekaan, minähän pidän ne Veijareiden ilona. >.-3

Miisa ja Seppo päättivät ottaa uuden askeleen suhteessaan Sepon kosiessa Miisaa. Nainen ehti tuskin pujottaa sormusta paikalleen kun hän oli jo syöksynyt roikkumaan Sepon kaulaan onnellisena.

Hyrrr, balettiasu taitaa olla vähän huono lenkkeilyssä, varsinkin jos ulkona sataa lunta.. Opiskelijoiden talosta puuttuu näköjään edelleen päällysteet ulkoseinistä. Täytyy katsoa muistanko hankkia väriä seiniin rahatilanteen parannuttua loppukokeen jälkeen.

Ensimmäinen loppukoe suoritettu ja kaikki pääsivät läpi, hienoa! Tästä voitte samalla stalkkia mikä on kenenkin pääaineena, jos se jostain syystä kiinnostaa.

Harri sai juuri luettua loppuun vihanhallintaa käsittelevän kirjan. Viedessään kirjaa hyllyyn kiinnittyi Harrin katse sohvalla istuvaan lehmämaskottiin. Kirjan vinkeistä tulee taatusti olemaan hyötyä jos lehmät rupeavat ahdistelemaan.

Luonnon tutkiminen on yllättävän vaarallista. Seppo joutuu usein ampiaisten jahtaamaksi etsiskellessään hyönteisiä. Lintujen bongailussa olisi vähemmän haittavaikutuksia, mutta ötökät kiinnostavat Seppoa enemmän.

Harrastuksista puheenollen, loppukoerahoilla saatiin ostettua Petrin kaipaama urheiluväline, ja tällä kertaa Petri halusi kokeilla jalkapalloa. Jalkapallon käsittely oli kuitenkin vähän erilaista kuin koripallon, ja Petri turhautui pahemman kerran kun peli ei sujunut hyvin.

Petri arveli että kannustuksen puute pilasi hänen pelinsä, ja niinpä hän yritti suostutella tapaamaansa huutosakkityttöä yksityiseksi kannustajakseen, mutta tämä ei ollut tarjouksesta mielissään ja torjui Petrin idean.

Petri ei lannistunut, vaan säntäsi kirjoittamaan nettiin ilmoitusta yksityisen kannustajan palkkaamisesta. Samaan aikaan Harri oli päättänyt ottaa isosiskonsa poikaystävästä mallia ja kosia Leeaa. Kaksikon suhde oli ollut jo useamman vuoden vakaalla pohjalla, joten kihlautuminen oli jo ihan ajankohtaista.

...Vai onko sittenkään? Jostain syystä kihloihin menemisestä jäi Leealle punainen muisto, vaikka naikkosen tavoite eikä myöskään lisätavoite ole romantiikka, en sitten tiedä mistä nyt kiikastaa. .-P Onneksi Leea pääsi pakenemaan paikalta luennolle, niin hän ehtisi sulatella kihlajaisia hetken aikaa rauhassa.

Ongelmia kuitenkin syntyi, kun Miisa ja Ilmi olivat pistäneet jonkin urheilunurkkauksen pystyyn tontin reunalle, eikä Leea mahtunut kulkemaan siitä läpi. On tämä simien elämä vaikeaa...

Seppo oli saanut tarpeekseen ampiaisista ja kävi nykyään mieluummin patikoimassa heidän talonsa takana olevassa metsässä. Patikontikaveriksi liittyi usein Ilmi, ja kaksikko oli tutustunut toisiinsa hyvin.. niinkin hyvin että nämä kaksi tunsivat pientä vetovoimaa toisiinsa. Kummallakin oli kuitenkin jo seurustelukumppani, joten Ilmin ja Sepon ei auttanut muu kuin olla välittämättä välillään olevasta kolmen salaman yhteensopivuudesta. Jos he olisivat tavanneet aiemmin, voisi tilanne olla toinen, mutta kumpikin halusi olla uskollinen nykyiselle kumppanilleen.

Reippaassa patikoinnissa oli noussut hiki pintaan, joten Seppo suunnisti suihkuun peseytymään. Nyppiessään metsässä tukkaan tarttuneita havunneulasia irti huomasi Seppo yhtäkkiä paikalle saapuneen kuntopapan, joka ei välittänyt Sepon vaatetuksen vähäisyydestään vaan hoputti tätä treenaamaan hetipaikalla.

"Pahuksen tietokone", Ilmi jupisi sörkkiessään koneistoa ruuvimeisselin kanssa. Ilmin lähes valmis lopputyö oli ollut tallennettuna koneelle, ja nyt työ oli vaarassa mennä hukkaan kun kone oli yllättäen posahtanut. Vieressä istuvaa Harria huvitti naisen sadattelu.


Voi eei, senkin kiero murtovaras! Muuten melko halvasti sisustetulle yhteisötontille oli hankittu muutama arvokkaampi tavara, ja tietysti varas oli ensimmäisenä juuri näiden tavaroiden kimpussa.. Seppo heräsi varkaan pitämään kolinaan ja riensi unenpöpperössä katsomaan mitä oli tekeillä.

Seppo ei pitänyt turhaa kiirettä vaan löntysteli laiskasti puhelinta kohti. Murtovaras näki tilaisuutensa tulleen ja säntäsi juoksuun. Ennen katoamistaan varas totesi jotain "Jättipotti, nyt pakoon" -tyylistä, eipä ole ennen käynyt mulla näin. .-D

Petri oli erittäin katkera murtovarkaalle, sillä kalliin taulun osto oli ollut hänen ideansa, eikä nyt ollut varaa hankkia uutta tilalle. Petri päätti alkaa valvoa öitä ja vartioida taloa, jotta vastaavaa ei pääsisi enää tapahtumaan.

Pitkästä aikaa tällainen "livenä" julkaistu osa, yleensä ajastelen näitä sopiviin välikköihin julkenemaan, mutta kun kerran nyt oli sopiva ajankohta julkaisulle niin sittenpä julkaistaan samantien. ,-) Hitsi, mun tekisi tällä hetkellä mieli alkaa kuvata mun pelailusta videoita, mut arvatkaa vaan kiinnostaako se sitten kun pääsee kotiin simskoneen ääreen? .-D

Kysymys lukijoille:
Onko Miisalla teidänkin mielestä jotenkin koko ajan tuo balettiasu päällä..?
Vaihtoehto 1: No joo.
Vaihtoehto 2: Eiii?

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Oo miullakin oli itse asiassa mukana sellainen 11v tarkoitettu joogaopas mukana opiskelupaikkakunnalla silloin ensimmäisten opiskelukuukausien aikana, minne lienen senkin unohtanut. Ja ei, ei se tietotekniikan edessä ruokailu ole niin poikkeavaa, itsekin söin juuri tässä yöpalaa ;) Ja itse en jaksaisi pestä tiskiä, pitäisi nimenomaan hankkia paperilautasia :D Ja opiskelijoidemme pääaonevalinnat kyllä kiinnostavat, Leea ja Harri ovat näköjään psykologiapariskunta :3 Puolella koko joukosta psykaa :D Ja palkkaas Petri mieluummin vaikka Ilmi kannustajaksesi, ettei tytölle iske kateus :3 Nuo simien muistot ovat kyllä joskus omituisia, itselleni taisi tulla eilen(?) pelatessa romantiikkasimille, jolla oli peloissa kihlautuminen onnellinen muisto kihlajaisista. Kukapa noista selvän ottaa...

Sepolla ja Ilmillä kolme salamaa? Salasuhde! Tilanne vaatii selvästikin salasuhdetta ;) Ja jep, nuo kalliimmat tavarat ovat varsinaisia murtovarassyöttejä... Ja minäkään en ollut aikaisemmin kuullut murtovarkaan mutinoita, pelaan yleensä ilman ääniä... Jännää :D Petri-parka vain joutuu maksamaan meidän jännyyden kokemuksistamme :3
Mukava osa taas, terv. Jade joka makaa petin pohjalla ja meni juuri ohi siitä yön vaiheesta jossa väsyttää :3

Kasa kirjoitti...

Ite en muista että olisin koskaan joogannut, ellei sit joskus yläasteen liikkatunnilla. En kyllä oo varma oliko se joogaa vai aerobicia, tai miten ees voin sekoittaa kaks eri lajia tälleen. .---D Mä en nykyään oikeestaan ees syö muualla kuin koneen ääressä (no okei, koulussa, juhlissa, julkisissa ruokapaikoissa yms. istun perinteisesti pöydän ääressä), on niin tylsää syödä jos ei samalla katso/lue jotain. .-D Että ei tosiaan poikkeavaa. XD Tiskaaminen on rasittavaa, siks mä käytänkin samoja astioita monen aterian ajan. .--D Mä oon niin nuuka et musta tuntuu et jos käyttäisin paperilautasia, tiskaisin niitäkin ja käyttäisin moneen kertaan. .--D Psykologiapariskunta tosiaan, ja Petri roikkuu vielä kaupan päälle mukana kolmantena pyöränä. .--D Totta, mitäs se Petri on ketään muita tyttöjä hankkimassa paikalle kun omalta tyttöystävältä tullut kannustus voisi toimia jopa paremmin. .-D Joku uudempi lisäri (oisko vapaa-aika?) on kyllä sekoittanut noita muistoja, kun ennen kihlat/häät oli automaattisesti punainen muisto romantiikkatavoitteiselle, mut nyt niitä voi tulla kenelle vaan ja tosiaan myös välillä noin päin, että romantiikkatavoitteinen ei kauhistelekaan sormuksien pujottamista sormeen vaan saa vihreän muiston. .-D Khehe, mulla on kyllä suuri houkutus parittaa Seppo ja Ilmi, katotaan miten tulee käymään.. Salasuhde olisi kyllä toimiva ratkaisu. ,-D Ilman ääniä pelaat, mites silleen? .-o Simit nyt saa maksaa milloin mistäkin meidän kokeiluista ja mielihaluista. XD Ehheh, toi vaihe on ärsyttävä, varsinkin jos yrittää nukahtaa ja aamulla odottaa aikainen herätys. .-P