perjantai 31. lokakuuta 2014

Sori, mun...

...kyllä piti postata kuulumisia tällä viikolla, mut en sitten ehtinytkään.. Eipä mulla mitään ihmeellistä kerrottavaa olisi ollutkaan, jotain lomasta oisin voinut kertoa. Noh, en ihan kokonaan jätä tältä viikolta postaamatta, sillä kirjottelin osan Veijareille. .-) Viikonloppuna mulla on paljon aikaa pelata, koska Fiku on vaatemallina yhdessä näytöksessä, ja he tekevät viikonlopun aikana muutaman keikan. Täten mä saan olla yksin kotona ja pelata, hehe. .-D Eipä se paljoa taida auttaa jos kirjoitan 20 kuvaa ja pelaan eteenpäin 60 kuvaa... .-D No joo, lukekaas!

Aiemmat osat.
Osa 43: Aika käy vähiin

Taavi on valinnut itselleen oikein rauhallisen joogapaikan keskeltä jalkakäytävää. Eikö tuo ohikulkija nyt tajua, ettei Taavi ennätä jutustelemaan. Ihme kun ärjy ilme ei karkota Alvia pois paikalta. .-D


Nyt on perheen kuopustyttösenkin aika kasvaa taaperoksi. Niin se aika rientää! Jutta muistuttaa piirteiltään hyvin paljon sisariaan, tuntuvat nuo Taavin piirteet olevan vahvasti periytyviä.


Jutta sai siskojensa tapaan alkaa heti opetella kävelyä ja puhumista. Sanoja tytön suusta alkoikin kuulua nopeasti, ja Jutta osasi ilmaista itkemisen sijaan tarpeensa puhumalla, mikä helpotti arkea huomattavasti. Kävely oli sitten vähän vaikeampaa.

Koska Harri oli jäänyt jo eläkkeelle, saattoi Seija palata työelämään nopeammin. Suski ja Seija työskentevät molemmat tiedealalla, ja kaksikko päätti pistää pienen kilpailun pystyyn siitä, kumpi ehtisi ensimmäisenä uran huipulle. Vaikka Suski oli ollut alalla jo vuosia, oli Seija saanut kirittyä äitiään hyvin.

Sonja (kamala kun tuo s-kirjaimella alkava nimi toistuu kaikissa kolmessa polvessa, koko ajan menee nimet sekaisin kirjoittaessa .-D) oli kiinnostunut maalaamisesta ja kehittikin luovuuttaan ahkerasti.

Senkin tuhmeliini, mikä pakkomielle simeillä on aina mennä sammuttamaan radio kesken hyvän biisin, jos he jäävät hetkeksi aikaa ilman käskyjä? Mitä simssin radiokanavaa te muuten tykkäätte kuunnella? Mulla soi yleensä nuo kaikki popit (syntsapop, poprock ja se peruspop).

Luodaanpa tarkempi katsaus sohvalla istuvaan Enniin. Hän on nimittäin kotoa pois muuttaneen Uunop:n vaimo. Käydäänpä pikakatsauksella seuraamassa heidän perheensä menoa:

Pian muuton jälkeen Uunop tapasi Ennin, eikä mennyt aikaakaan, kun he asustivat jo saman katon alla. Ensimmäinen lapsikin ilmoittelee jo tulostaan.



Nuorinkin neljännen sukupolven edustajista kasvoi viimein aikuiseksi. Aadolf sai veljensä tapaan kasvun yhteydessä napapaidan arkiasuun. .-D Koska Uunop:n ja Ennin suunnitelmissa on suuri perhe, päätti Aadolf muuttaa omilleen ettei olisi tiellä.

Pian parin ensimmäiset lapset syntyivät. Juustokakulla hankitut kaksoset saivan nimikseen Heino ja Esko.

Vauva-ajat sujuivat helposti, mutta taaperoarki oli rankempaa kun paikalla oli vain kaksi aikusta. Kaikesta huolimatta Uunop halusi hankkia lisää lapsia saman tien.

Kumpikin oli halunnut naimisiin jo kauan, mutta kiireisen arjen takia sopivaa hetkeä ei ollut löytynyt. Lopulta kaksikko päätti vaihtaa sormukset ilman sen suurempia juhlallisuuksia. Tämä tapa ei muuten toteuttanut lukittuna ollutta naimisiinmeno toivetta, kummaa. .-o


Toisten kaksosten aika! Tällä kertaa syntyikin kaksi tyttöä: Anna ja Mervi. Anna on tuo joka katselee söpösti alemmassa kuvassa kameraan. .-D


Isovanhemmat kilpailivat jatkuvasti siitä, kuka saisi hoitaa Juttaa. He eivät tulevaisuudessa pääsisi enää paljoa tekemisiin pienten lasten kanssa, joten näistä hetkistä olisi otettava kaikki irti. Suski sai hoitovuoron aamuksi, sillä hänellä olisi töitä illalla. Harri puolestaan päätti talsia takaisin makuuhuoneeseen lepäilemään, sillä pappa huomasi olevansa väsynyt vaikka hän oli vasta äskettäin herännyt.

Viikatemies saapui hakemaan Harria ikuiseen lepoon. .-( Nyyh.


Tilanteeseen mahtui pari hupaisempaakin kohtaa: hulat poikkoilivat minne sattuu, ja jutellessaan Harrille änki Taavi väliin, jolloin tilanne näytti enemmän siltä kuin Viikatemis olisi taputtelemassa Taavia olkapäähän. .-D

Huvit sikseen, tämä on vakava asia! Lapset eivät olleet ennen nähneet Viikatemiestä, joten he olivat hädissään ja peloissaan seuratessaan, miten Viikatemis kutsui Harria mukaansa.


Pieni Jutta ei tuntunut tajuavan tilannetta, vaan leikki hälinän keskellä vain kaikessa rauhassa. Asian laita valkeni pikkuiselle vasta illalla, kun ukki ei saapunutkaan tapansa mukaan nukuttamaan Juttaa.

80% luokkalaisista on jo lähtenyt vaikka tuntia pitäisi olla vielä vartti jäljellä. .-D En sitten tiedä oonko yhtään parempi, kun en käytä tuntia koulujuttujen tekemiseen... Mulla ei oo kyl mikään kiire lähteä, kun junaa saa taas ootella... Hitsi kun meillä loppuu Fikun kanssa koulu perjantaina eri aikaan, ja sit saa odotella et voidaan tulla samalla junalla kotiin. Aateltiin tänään mennä Heseen käyttämään kuponkejamme pitkästä aikaa, kun ne vielä on voimassa. Koulujen alussa käytiin Hesessä joka viikko, mut nyt ollaan vähän rauhotuttu. .-D Ehkä tästä nyt alkaa joku loppukiri et ehtitään hyötyä kupongeistamme mahdollisimman paljon. .-D Joo, ehkä enemmän hyötyisi jos ei kävisi Hesessä ollenkaan... Mut mukavaa viikonloppua. .-)

Kysymys lukijoille:
Sonja vs. maalausteline
Vaihtoehto 1: Sonja
Vaihtoehto 2: Maalausteline <3

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Taitaa taapero-Jutan mielessä olla ennemminkin pilaantunut maito kuin kävelemään opettelu. Ehkä tyttö olisi halunnut piimää? En kyllä muista mitä noita kanavia on tullut kuunneltua, joskun jätän vain sen sieltä suoraan tulevan salsan päälle.

Hauskaa että Uunopinkin elämästä kuultiin, neljän lapsen hoitamisessa on varmaan tohinaa :) Mienkin oli pakko virnistää tuolle viikatemiehen olantaputukselle :D Mutta Harri-parka tosiaan :/

Surullisesta lopusta huolimatta oli taas kivaa luettavaa ;)

Kasa kirjoitti...

Haha, siltä tosiaan näyttää kun Jutta ryömii tuttipulloa kohti kävelyopin sijaan. .-D Tuo salsa soi paljon meilläkin, jos tehdään joku tontti pelkästään lavastuksia varten ja sinne sattuu radiokin tulemaan niin usein jää vaan salsa soimaan. .-D Tyrkin tosiaan väliin vähän epäperijöidenkin kuulumisia, kun satuin muistamaan kaikki Uunop:n lasten nimetkin sopivasti. .-D Uunop:n perheellä pelaaminen oli kyllä melkoista tuskaa, eivät vanhemmat meinaneet pärjätä nelän lapsen kanssa kahdestaan. .-D Hehe, hauskaa kun viikatemies jaksaa huvittaa meitä simien tappamisen lisäksi. .-D Ikävä Harria. .-(( Kiva kuulla että viihdyit osan parissa, mun pitäisi kirjoitella lisää Veijareita. Voisin vähän alotella kohta..