tiistai 23. toukokuuta 2023

KS: Ei mitään kerrottavaa

Kuukauden biisilista 💜🎵

Tämä lyhyt biisilista kuvastaa häiriintyneen hyvin koko tätä suosikkipostausta, sillä viime aikoina ei ole tapahtunut oikein mitään mistä voisi intoilla. xDx Ihastuin tuohon Sudden Lightsin kappaleeseen enkä osaa päättää pidänkö enemmän sen latvian vai enkunkielisestä versiosta, joten sijoitin kummatkin soittolistalle. Aloin viime vuoden lopulla kuunnella aktiivisemmin Boys Like Girls -bändin musiikkia, ja oli hauska huomata että he julkaisivat nyt kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen yhtäkkiä uuden biisin. Ei ihan yhtä hyvä kuin heidän aiempi tuotantonsa, mut hauska et kerrankin kun innostun jotain kuollestaa bändistä he heräävätkin yhtäkkiä henkiin woo!

Jos soittolista ei näy, klikkaa tästä!

Selviytyjien rewatch-kierros 🩸💧

Blood vs. Water ~ Tällä kertaa kisaamaan saapui tuttuja kasvoja aiemmilta kausilta, ja lisäksi he toivat mukanaan yhden läheisensä. Kaikki parit odottivat innoissaan yhteistä peliä, mutta vanhat ja uudet pelaajat eroteltiinkin toisistaan, ja läheisiä vastaan pelaamisesta muodostui niin uusia käänteitä kuin vaikeita äänestystilanteita. 

1. Vytas

Jostain syystä mulla ei ollut kunnon muistikuvaa Arasista vaikka hän voitti kautensa, mutta hänen veljensä Vytasin muistan kyllä. Veljeksien välillä vallitsi ns. kultapoika vs musta lammas -asetelma, mikä oli hiertänyt heidän välejään ja kumpikin toivoi yhdessä pelaamisen lähentävän heitä. Vytas oli ihanan avoin menneisyyden kokemuksistaan ja suorastaan hurmasi muut parannuksen tehneenä pahana poikana ja selviytyi parista tiukasta heimoneuvostosta ilman liittolaisia pelkästään puheenlahjojensa myötä. Veljeksetkin pääsivät ottamaan mittaa toisistaan saadessaan yhteistä peliaikaa - harmi vain että suurin osa siitä oli karkoitussaarella oleskelua.


2. Ciera

Ciera ei kuulunut fyysisesti vahvoihin pelaajiin ja olikin miesvoiman hallitseman heimon nokkimisjärjestyksen pohjimmaisena, mutta sisukas tyttö ei epäröinyt suuriin peliliikkeisiin osallistumista, mikä näkyi liitosta toisiin hyppimisenä, kiviarvontaan osallistumisena ja suurin käänne oli kun hän osallistui äitinsä äänestämiseen. Ciera kävi äitinsä kanssa hienoja keskusteluja ja näkee että heidän hyvän suhteensa taustalla on avoin keskustelu vaikeistakin asioista.


3. Brad

Brad kohosi nopeasti faniporukan johtohahmoksi - ja sai samalla katkeroituneilta karkoitussaarelaisilta jatkuvasti kuraa niskaansa, mikä ei ollut ikävää pelkästään hänelle vaan myös hänen vaimoaan Monicaa kohtaan. Kun muut kyllästyivät Culpepperin määräilyyn hän putosi yllätysvedätyksessä, mutta Brad suhtautui äänestystulokseen ihailtavan tyynesti, myönsi virheensä ja lupasi palata samaan liittoon mikäli pääsisi palaamaan peliin.


4. Laura B

Laura äänestettiin ulos heti heimojen jaon jälkeen pidetyssä äänestyksessä, mutta Rupert otti sankarillisesti vaimonsa paikan ja lähti tämän puolesta karkoitussaarelle. Ainoana uutena tulokkaana hiljainen Laura oli hieman ulkopuolinen konkarien joukoissa, mutta voitokkaan heimon jäsenenä hänellä ei ollut hätää. Lauran hyvä panos kilpailuissa jopa yllätti, ja hän taisteli vaikuttavasti jatkopaikasta karkoitussaaren kamppailussa.


5. Tyson

Tähän aikaan Selviytyjien kausia editoitiin niin että voittajan pystyi päättelemään ennalta sen perusteella kellä on "päähenkilön rooli" ja hän "taistelee tiensä vaikeuksien kautta voittoon". Tyson esitettiin yllättävän haavoittuvassa roolissa kun hänen läheisensä putosi alkuvaiheessa hän itki kaiken olevan niin vaikeaa, vaikka ei se siltä kamerassa näyttänyt: Tysonilla oli vahva liitto käskytettävänä, hän löysi kaikki talismaanit ja pärjäsi kilpailuissa.


Mario Kart Tour 💥

Spring Tourilla kierreltiin Euroopan suurissa kaupungeissa. Tämä eventti ei ollut niinkään mieleeni, toki radat mukaili hauskasti oikeita paikkoja nähtävyyksineen, mutta realistiset kaupunkiradat ovat vähän tylsiä ja monet kentät olivat tosi tyhjiä eikä tasaisella maalla päässyt yhtään temppuilemaan. En ollut edes kiinnostunut ostamaan mitään tapahtuman erikoistarjoustuotteita. Bowser Tour oli sen sijaan enemmän mieleeni, sillä tykkään Mariokartissa ylipäätään useimmista Bowser-radoista! Äsken surin tempputornien puutetta ni täällä niitä taas riitti enemmän ja aloin tienata useammin yli 10000 pisteitä. Tein taas videokoosteen viimeaikaisista pelailuistani:


Jos video ei näy, klikkaa tästä!

Muuta randomia 🐇

Euroviisut ~ Puhutaan ny muutama sananen Euroviisuista, jotta saadaan pari virkettä lisäpituutta tälle lyhkäiselle postaukselle. Teen toki aiheesta ihan omankin postauksensa, mutta Euroviisut on kumminkin toukokuun kohokohta, joten ei aihetta voi kokonaan sivuuttaa. Vaikkakin täytyy myöntää, että olin viisuihin vähän pettynyt tänä vuonna. Enkä edes pelkästään kilpailun epäreiluun lopputulokseen, vaan mulla meinasi olla finaalia katsoessa tylsää, minkä ei pitäisi olla normaalia. Semifinaaleja katsellessa viihdyin kumminkin ihan hyvin, joten jännä että esityksien katselu toiseen kertaan pitkästytti. Oon joskus ennenkin miettinyt pitäiskö skipata semifinaalit ja kattoa ennakkoon vain tippuneet maat, ni saisin finaaliin enemmän ennennäkemätöntä materiaalia. Mut tuskin malttaisin, sitä paitsi miksi poistaa juuri se kiva katsekukokemus? Jos teenki niinpäin etten kato finaalia ja tuun vasta seuraamaan pistelaskua, koska siitä tykkään aina. XD

Peltopuput ~ Pupujen salakuvaaminen on hauskaa. Niitä loikkii pitkin peltoja ja sit pari lapsipupua asustaa emonsa kanssa jossain tässä lähipusikossa, koska niitä näkee niin usein tossa ihan pihassa. Tästä on nyt tulossa "kerron tästä lisää myöhemmin" -lupailupostaus (ja se "myöhemmin" tarkoittaa tahdillani todennäköisesti puolen vuoden päästä lol) mutta koitan taas jossain vaiheessa koota eläinaiheisen videon. Maistiaisiksi tarjoilen tämmöisen pupugiffin, pupu pyöri selällään pellolla niin että valkoiset mahakarvat oikein erottui kauas ruskeaa taustaa vasten! En oikein saanut selvää nauttiko se elämästään vai oliko sillä vatsanpuruja.

Ei kommentteja: