keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Extriimii

Luvassa olisi lisää Just Dance -listoja, ja tällä kertaa luodaan katsaus pelin haastavimpiin extremeihin tansseihin. Kokosin pari vuotta sitten parhaat/huonoimmat tanssitulokseni listoiksi, mutta tällä kertaa parhausjärjestys ei perustu suurimpiin pisteisiin, vaan vertaillaan sitä, missä tansseissa piste-erotus vanhojen ja uusien tuloksien kesken on kaikkein suurin. Eli toisin sanoen missä tansseissa olen ansainnut eniten lisäpisteitä = "kehittynyt eniten" (or not).


Jos video ei näy, klikkaa tästä!

Lista alkaa epämääräisesti kun Dirty Bit on muka menettänyt pisteitä, mutta todennäköisesti olin vain aiemmin kirjannut epähuomiossa väärän lukeman. Aiempaan parhauslistaan verratessa järjestys menee aika päälaelleen ja muutama aiempi nolo tulokseni kuten Sushi, Animals, Scream & Shout, Bangarang ja Circus on nyt ansainnut runsaasti lisää pisteitä. Circus oli viimeksi noloin ja tällä listalla se on kehityksen puolesta ykkösenä (vaikka pistemäärä ei ole edelleenkään kovin päätähuimaava. xD) Hauska huomata miten harjoittelun määrä näkyy tuloksissa, muistan nimittäin kun peli arpoi usein Circusta ja Kill This Lovea, ja nämä olivatkin nyt kaksi parasta.

Ne tanssit ovat puolestaan nyt huonoilla sijoilla, joilla oli jo viimeksi hyvät pisteet. Suurin osa yli 10000 pistettä ansainneista tansseista on listan pohjalukemissa, koska näissä ei niin vain onnistu ansaitsemaan uusia pisteitä kun lukema on jo valmiiksi korkea. Eli "huono" tulos on oikeastaan aika hyvä, sillä se mahdollistaa runsaasti kehittymisen varaa. x) Finesse oli viimeksi ykkösenä, mutten ole kahteen vuoteen onnistunut parantamaan sen tulosta, joten kehitystä ei ole yhtään, aika ankeaa.

Kehityksestä kun puhutaan oli ilo huomata, miten monessa extremessä tanssissa pisteeni ovat nousseet viiteen tähteen! Alkujaan moinen huippusuoritus onnistui vain 2019-vuoden pelissä kun sitä tuli yhdessä vaiheessa pelattua eniten ja kaikki tanssit tuli tutuiksi, mutta nyt olen saanut kohotettua tuloksia myös 2018-vuoden vaikeimmissa tansseissa (24K Magic hienosti tasan 10000. xD) Megahuipputähtiin on toki vielä matkaa ja niihin yltäminen omilla taidoilla ja epäsäännöllisellä harjoittelulla on varmaan mahdottomuus, vasta kolme tanssia on tällä hetkellä edes hopealukemilla.

Hmm, pitäisiköhän extremet tanssit järkätä vielä uuteen top-listaan korkeimpien pisteiden perusteella, ehkä kanttis kun saisi hyödynnettyä nuo samat videopätkät toistamiseen. c-,

Ei kommentteja: