perjantai 23. heinäkuuta 2021

KS: Paratiisi

Suosikit!

Paratiisihotelli 🏩

TIX on mukana Norjan Paratiisihotellin 11 kaudella, ja pakkohan sitä on ollut katella kun kerta Ruutuun lisättiin jaksot oikein suomitekstityksien kera. Paratiisihotelli on rakkausreality-ohjelma, jossa kilpailijat asustavat luksushotellissa ja luovat keskenään suhteita. Viikoittain järjestettävässä pariseremoniassa ilman paria jääneet kilpailijat putoavat pelistä, ja pakkaa sekoitetaan kun uusia kilpailijoita saapuu pudonneiden tilalle. En hirveemmin välitä tällaisesta ulkonäkökeskeisestä formaatista missä kilpailijoiden välille luodaan tahallaan draamaa, enkä ymmärrä miksi melkein joka toisessa kohtauksessa joku hengaa ilman housuja. (<- Miks tuo kuvaus alkoi kuulostaa ihan meidän Bratz-videoilta? xD) Vähän mietinkin haluanko nähdä Tixiä "tällaisessa" ympäristössä, mut hän käyttäytyy onneksi yleisellä tasolla asiallisesti ja erityisesti kiinnostaa kun hän on tehnyt alusta alkaen selväksi kilpailevansa omana itsenään Andreaksena eikä Tixin "roolissa". Tiesin entuudestaan että Tix on mukana melkein loppuun asti, mutta kukaan ei sitten viitsinyt kertoa että Tix joutuu ulos ensimmäisenä ja siinä ehti mennä tyyliin kymmenen jaksoa ennen kuin hän palasi (ja jouduin tietty katsomaan ne välissä olleet jaksot vaikkei oikeastaan olisi kiinnostanut, mut muuten jäisi vaivaamaan jos missaisin jotain). Tähän mennessä parasta on ollut poikien bromancet ja editoijan pelleily, näkee että hänellä on ollut hauskaa. .-DD

Randomia 📻

Mulla on aamuisin herätys kuudelta ihan vaan siks että Esko on juontamassa nyt heinäkuussa aamuja. En mä siis nouse kuudelta, kunhan avaan radion ja kuuntelen sitä puolinukuksissa aina kun satun havahtumaan hetkeksi hereille. En tiiä tekeekö tämmöinen pätkittäinen nukkuminen hyvää enkä edes muista kuulemastani juuri mitään koska väsyneenä on tosi vaikea keskittyä, mut on se sen arvoista. Vähän kuin joogatessa pyritään pitämään mieli nykyhetkessä ni siinä on jotain samankaltaista vaikutusta ku Esko toistaa kymmenen minuutin välein mikä päivä ja kellonaika on meneillään + Eskolla on puhuessa sellainen sopivan rauhoittava äänenpaino. .-D Heinäkuun jälkeen Esko siirtyykin sit uudelle juontopaikalle iltapäivään, ja näissä aamuissa on saatu myös esimakua hänen uudesta juontoparistaan, ihan kivalta kuulostavat yhdessä. c-.

Tämän kuukauden outoihin videokoukutuksiin menee Karen Puzzlesin palapelivideot. Ennen videon avaamista mietin haluanko käyttää aikaa 20-40 minuuttia palapelin kokoamisen katseluun, mut kyl se lopulta on sen arvoista, tosi silmäämiellyttävää seurata miten palapeli etenee palojen loksahdellessa paikoilleen! En ole ennen tajunnut että palapelin kokoamisessa voi hyödyntää erilaisia taktiikoita, kuten aloittaminen reunapaloista tai palojen lajittelu värin mukaan. Tässä taas näkee mun logiikan kun alan vaan tehdä enkä ajattele mitään, jolloin työssä kestää puolet kauemmin. xD

Eldaryan musatapahtuma 🎶

Eldaryaan mainostettiin uuden jakson julkaisua jo heinäkuussa ja odotin innoissani että saisin pölistä kaksi KS-postausta putkeen Eldaryan käänteistä, mut jakso julkaistaankin vasta ensi viikolla höh. Joudun siis puhumaan pelkästään musatapahtumasta, joka ei ollut kovin kummoinen. Päivittäin piti suorittaa kolme tehtävää saadakseen varastetut äänipalaset kokoon, ja tietysti niitä piti taas kerran etsiä ympäri sivustoa. Inhoan valmiiksi tämäntyyppisiä tehtäviä, ja ekstraärsyttävän hommasta teki se että äänet oli kätketty tavallista monimutkaisempiin paikkoihin (esim. yksittäisiin kaupan kategorioihin). Toinen ärsyttävä tehtävä oli kuluttaa 50 maanaa ostoksiin/pelaamiseen, eli kaikki päivän tulot. Onneksi tapahtuman kestoa pidennettiin ja saatoin jättää tämän tehtävän tekemättä laskettuani että saan äänipalat kokoon muiden tehtävien kautta. Ainoa hyvä puoli tapahtumassa oli tutkimusmatkakartta, mistä sai vanhojen tapahtumien kamaa. Kumppanieläinten pyydystyksessä ei kuitenkaan ollut tuuria, mut en jostain syystä jaksanut edes välittää vaikka yleensä olen tarkka siitä että saan kaikki kumppanieläimet talteen.

Kuukauden biisilista 🎧

James Blunt - 1973
Lauri Tähkä - Aavikko
Daniel Kajmakoski - Autumn Leaves
P!nk - Cover Me In Sunshine
Elias Gould - Jos sä lähet
TIX - Jeg Vil Ikke Leve
Fyr Og Flamme - Øve Os På Hinanden
Mika - Promiseland
Majestic ft. Boney M - Rasputin
OneRepublic - Rescue Me
Cledos x BEHM - Life (Sun luo)
The Weeknd ft. Ariana Grande - Save Your Tears
The Weeknd - Save Your Tears
Sean Paul - She Doesn´t Mind
Walk The Moon - Shut Up And Dance
The Killers - Somebody Told Me
Imposs - Stadium Flow
Jonas Brothers - Take A Breath
Soft Cell - Tainted Love
AJ Mclean - Teenage Wildlife
Samu Haber - Täältä Tullaan
Nick Lachey - What's Left Of Me

En ees ole kuullut aikoihin Soft Sellin Tainted Lovea, mut pätkä biisistä soi jossain Magnumin mainoksessa ja jäi sitä kautta mieleen. .-D Sit huvitti kun The Killersin Somebody Told Me:n videon kommenteissa ihmiset on sanoneet löytäneensä kappaleen Måneskinin coverin kautta, ja ite bongasin sen vähemmän tyylikkäästi kun piti nousta keskellä yötä vessaan ja unta odotellessa satuin kyseisen biisin radiosta kuulemaan. Samalla videon kommenteissa harmiteltiin myös miten radiosta ei enää soi tällaista musiikkia, kyl sitäkin kautta löytyy vanhoja hyviä biisejä kunhan kuuntelee yöaikaan. ,-)

FS 💍

Maratoonasin loppuun FS:n kolmoskauden viimeiset jaksot. Vaikka jaksoissa tapahtui aika suuriakin asioita pelaaminen ei ollut mitenkään erityisen kiinnostavaa, mikä voi johtua oman innostuksen puutteesta mut melkeinpä kääntäisin syyttävän sormen käsikirjoittajia kohtaan. Isojen käänteiden vastapainoksi kaipaisi välillä jotain turhanpäiväistä hömpötystä, mutta nyt siirryttiin hirveällä kiireellä jatkuvasti kriisistä toiseen ilman kunnollisia hengähdystaukoja. Näkee että käsikirjoittajille on esitelty juonenkäänteet pääpiirteittäin, ja nämä eivät ole sitten kehitelleet kunnolla muuta täytettä siihen välille. Enkä myöskään oikein käsitä miksi kautta kutsutaan Love Lifeksi, sillä jaksojen sisällöstä tyyliin 3% oli omistettu poikaystävälle. Varmaan lempiasiani tällä kolmannella kaudella oli Nina, en liiemmin pitänyt hänestä aiemmin mut hänen ja hahmon ystävyys on syventynyt huimasti. 

Tehdäänpäs nopea recap vikojen jaksojen käänteistä. Rayanin saamat syytökset oppilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä olisi ollut kiinnostava käänne jos Rayan olisi lopulta oikeasti paljastunut syylliseksi, mutta kun valmiiksi osasi arvata lopputuleman tuntui hölmöltä väittää vastaankaan. Tykkäsin tosi paljon Marinan hahmosta, joten en edes ollut hänelle vihainen. Samoin annoin Dambin peliturnaukseen osallistumisen anteeksi, musta se oli ihan ymmärrettävä syy olla poissa töistä. .-D Tällä kaudella kumppanin pettäminenkin oli mahdollista, mut ei mulla omatunto salli edes 2D-ukkeleiden selän takana vehtaamista (muuten vaan mulla on samanaikaisesti tyyliin kymmenen virtuaalipoikkista eri peleissä xD) enkä missään nimessä olisi muutenkaan halunnut vaihtaa Nathanielia Ericiin. Vähän aavistelin ettei Danin tarjouksiin kannattaisi suostua mut meninpä silti laittamaan nimeni papereihin, ja siinä vaiheessa oltiinkin liemessä kun Dan paljastui Nathanielin ja Ericin jahtaamaksi huumepomoksi. Tää oli jotenkin koomista, koska en pysty kuvittelemaan sivistynyttä Dania moiseen tehtävään käskyttämään pahisjoukkojaan jossain syrjäisillä kujilla. Pidätyskin tapahtui mahdottoman laimeasti, olisin kaivannut ammuskelua ja vaaratilanteita. .-P Vikassa jaksossa kahvilan vuoksi järjestetty varainkeruu oli kiva, tykkäsin kun tehtävän edistystä pystyi seuraamaan vähitellen täyttyvän säästölippaan muodossa. Myös aiempien jaksojen valinnat ja lommit vaikuttivat lopputulokseen, siinä sai sitten kärsiä kun en ollut väleissä oikein kenenkään kanssa. xD Lopputulos jäi itelle vähän epäselväksi kun säästöpossu meni täyteen, mutta sitten hahmo suri haasteen epäonnistuneen ja seuraavassa kohdassa se taas kuulemma onnistui, ni en nyt sitten tiedä pelastinko kahvilan vai en. xD Jaaaa lopuksi Nathaniel kosi. ♥



2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

En kyllä itekään ymmärrä näitä paratiisihotelleja Love island-tyyppisiä formaatteja. Mikä niissä on se juttu, joka saa ihmiset pauloihinsa?
Vai oonko niin vanha ja kalkkeutunut jo, etten siks näe noissa ohjelmissa mitään järkeä? XD

Aikaisin herääminen (vaikka torkkuisikin senjälkeen vielä) on oikeesti jotain hyötyä. Nimittäin sun unirytmi voi parantua :)

Kasa kirjoitti...

Hahh, mulla voi ainakin pistää jonkun vanhuuskalkkeutumisen piikkiin, tai sit oon liian vakava nähdäkseni järkeä tuollaisissa tyhjänpäiväisissä ihmissuhdedraama-ohjelmissa. .-D Aih, sikskö oon nyt yhtäkkiä kyennyt nousemaan aamuisin tuntia aikaisemmin, woW! Kiitokset kommentin jättämisestä. .--)