sunnuntai 30. toukokuuta 2021

4 hyvää asiaa tästä päivästä #2

Olisin halunnut saada viisubiisivideon julki tällä viikolla, mutta sen valmistelu on vielä sen verran kesken että ajattelin varata lisää aikaa videon tekemiseen ja julkaista nyt jotain muuta. 

Tein vähän yli vuosi sitten postauksen, jossa mainitsin kertaavani iltaisin päivään sisältyneitä hyviä hetkiä, joten luodaanpa nopea katsaus mitä kivaa tänään tapahtui! Näiden juttujen ei todellakaan ole tarkoitus olla mitään maailmaa mullistavia hetkiä, vaan kaikki pienet ja oudot positiiviset / inspiroivat / kiitollisuuden tunnetta aiheuttavat asiat lasketaan mukaan.

  1. Ihan sama mitä yritän tehdä aamulla hiuksilleni harjan kanssa, tyynyn luomaa kampausta ei saa katoamaan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä että jos herään otsahiukset hölmösti pystyssä ne sit oikeasti pysyvät siinä samassa asennossa seuraavaan tukkapesuun asti. xD Tänään olin saanut oikealle puolelle kivat latvakiharat joista tykkäsin.
  2. Tänään paistoi aurinko, tietysti hyvä sää on positiivista mut ite kaipaan aurinkoa lämmittämään taloa. En pidä kesäisin ollenkaan lämmitystä päällä sähkön/puiden säästötarkoituksessa, ja jos sattuu olemaan useampi sateinen/pilvinen päivä putkeen laskee sisälämpötila äkkiä, välillä ulos lähtiessä saa ihmetellä kun ulkoilma tuntuu lämpimämmältä mitä sisällä. .-D Tänään ei siis tarvinnut palella, ja auringonlaskua on aina kiva ihailla iltakävelyllä.
  3. Ai että ilahduin kun isi oli jättänyt suklaata mua varten ja kävin niihin heti käsiksi. Itellä on tapana vetää herkkuöverit ennen kunnon ruuan syömistä, namit maistuu nälkäisenä paljon paremmalta kuin jos kylläisenä yrittää väkisin napostella jotain jälkkäriksi.
  4. Tarkoitus oli listata vain kolme asiaa, mutta piti vielä viime hetkellä päivittää otsikko uusiksi, katsoin nimittäin äsken ihanan TIX-videon joka tarvitsee ehdottomasti maininnan. <3

+ Kissabonuksena mainittakoon vielä Joey Graceffan hoivaan ottama kissaperhe, johon liittyviä videoita päädyin tänään katselemaan useammankin. Myös Robin pelasti tänään uuden kissanpennun ja muut asukit ottivat onneksi uuden pikkuisen hyvin vastaan. ♥

Ei kommentteja: