lauantai 3. huhtikuuta 2021

ESC 2021: Top 30 karsintakappaleet

Nyt kun jokainen maa on valinnut viisuedustajansa tälle vuodelle on tietenkin aika listata 39 kappaletta parhausjärjestykseen muistaa kaikkia karsintakilpailujen muita mahtibiisejä, sillä jos ihan rehellisiä ollaan jäivät parhaat kappaleet Euroviisujen ulkopuolelle (taino Suomi ainoana teki hyvän valinnan!) Oikeastaan pitäisi olla tottunut siihen etteivät omat suosikit selviä jatkoon koska oma musamaku ei muutenkaan mukaile massaa, mutta voinpa ainakin tämän listani kautta tuoda kunniaa näille biiseille. Ja vaikka ne omat lempparit eivät jatkoon aina päässeetkään on tämän vuoden viisubiisien taso tosi korkea viime vuoteen verratessa, eikä ketään edustajaa kuuluisikaan vihata vain ollessaan katkeroitunut siitä että omasta mielestä parempi biisi ei tullut valituksi. 

Huomautuksena etten todellakaan kuunnellut kaikkia mahdollisia karsintabiisejä joka maasta, vaan tämä lista koostuu lähinnä biiseistä jotka ovat jääneet mieleen escradiota kuunnellessa tai jos olen muiden listavideoilta bongannut kiinnostavan biisin. Päätin listalle pääsevät 30 ehdokkaat jo kaksi viikkoa sitten ja joidenkin kappaleiden kohdalla kiinnostus on hiipunut useampien kuuntelukertojen myötä, joten siksi "dissaan" kommenteissa osaa listan biiseistä. .-D Mutsiis ihmettelen ylipäätään miten paljon olen löytänyt näiden karsintakappaleiden joukosta kivoja biisejä, koneen musakansioon on viimeisen kahden kuukauden aikana ilmestynyt tyyliin enemmän uusia biisejä mitä viime vuoden aikana yhteensä. 


Jos video ei näy, klikkaa tästä!

Kerron vielä tähän loppuun surullisen tarinan listaykkösestäni: Ämppäni kenkkuilee vanhuuttaan eikä sen sekoitustoiminto aina toimi (mikä on tosi tylsää, sillä alkaa helposti kyllästyttää kuunnella putkeen monta biisiä samalta artistilta). Noh, sit ämppä oli tyyliin viikon soittanut biisejä järjestyksessä ja olin valmiiksi laskenut milloin olisi Casanovan vuoro (koska tää oli tuolloin biisi jonka soimista odotin eniten), ja juuri kun se olisi koittanut lähtikin sekoitus toimimaan, kauhee trolliämppä. .---D

P.S. Jos jotakuta jäi harmittamaan kun alussa yliviivasin varsinaisten viisubiisien parhausjärjestykseen listaussuunnitelman niin ei huolta, tästä aiheesta kuullaan taatusti vielä. ,-) 

Ei kommentteja: