maanantai 15. helmikuuta 2021

Sonic-parituksia

Pienenä ystävänpäivän spesiaalina päätin tehdä postauksen IDW:n Sonic-sarjisten parituksista, koska suhdehömpötys on yksi suosikkiasiani sarjiksissa. Tai tämä taitaa olla enemmän pelkkää spekulointia, sillä virallisia romansseja ei tähän mennessä ole vielä ujutettu mukaan tarinaan, mutta pientä vihjailua sitäkin enemmän. En voi olla aloittamatta omasta lempiparituksestani, joten..:

Silver ♥ Whisper

Kerronpa ensiksi miten kaksikko tapasi toisensa: Sonic ja Silver saavat avustusta tuntemattomalta henkilöltä murtautuessaan Eggmannin tukikohtaan, ja Silver uskoo että kyseessä on "Guardian Angel": mystinen hyväntekijä, joka auttoi aiemmassa taistelussa heidän joukkojaan muttei koskaan näyttäytynyt. Hetken päästä kaksikko kuulee lähistöltä meteliä, ja Silver uskoo ihannoimansa suojelusenkelin olevan asialla ja säntää reippaasti paikalle. Whisper piiloutuu nopeasti ja Silver kummastelee tämän käytöstä, mutta Sonic arvelee mystisen apurin haluavan pitää henkilöllisyytensä salassa ja työskentelevän mieluummin yksin kuin osana ryhmää. Wispit kuitenkin paljastavat Whisperin, ja tämä tulee lopulta esittäytymään kaksikolle. 

Kolmikko joutuu tappeluun robotteja vastaa pyrkiessään konehuoneeseen, ja taistelun tuoksinnassa Whisper menettää aseensa. Silver saapuu kuitenkin hätiin ja hoitelee Whisperiä lähestyvät ohjukset, minkä jälkeen seuraa tämä:


Aww, siis jos tää ei vihjaa että näiden kahden välille kehkeytyy jotain niin mua on vedätetty pahemman kerran. Vainoharhailen kyllä valmiiksi asian suhteen, sillä kun aiemmin (=Archie-aikoina) lukijat tiedusteli miksei Silverin ja Blazen välille kehitellä mitään vastattiin että suhde olisi monimutkainen kummankin asuessa eri ulottuvuudessa mikä on periaatteessa nytkin tilanne.

Tämän ensikohtaamisen lisäksi Silverillä ja Whisperillä oli yksi yhteismissio metalliviruksen aikana, mutta muuten tätä kaksikkoa ei olla juuri nähty vuorovaikutuksessa keskenään.


Silver fangirlaa ja säheltää ihanasti Whisperin edessä ja on ehkä söpöintä ikinä kun hän kutsuu tätä suojelusenkeliksi, mutta Whisper ei joko kiinnitä siihen huomiota tai esittää ettei tajua. Whisper ei kylläkään taida liiemmin välittää tästä tittelistään, sillä Tanglen mainitessa asiasta Whisper vain totesi ettei kyseinen kutsumanimi ollut hänen ideansa.

Koska Sally ei ole enää mukana oon miettinyt mihin suuntaan sarjiksen nimikkohenkilön Sonicin romanssiasioita aletaan viedä - vai aletaanko ollenkaan, sillä Sonic tuntuu nauttivan vapaasta ja "liikkuvasta" elämäntyylistään, ja hänen sinkkuuttaan on mm. perusteltu sillä ettei Sonicilla oli aikaa sitoutua hoidellessaan erilaisia kriisitilanteita. No mut se ei estä minua spekuloimasta omiani. .-D


Amy on hulluna Soniciin muttei valitettavasti tunnu koskaan saavan vastakaikua tunteilleen. Aiemmin Amya on kuvattu jopa hieman vinksahtaneena Sonicin stalkkerina, mutta varsinkin IDW:n sarjiksissa hän on saanut vahvempaa luonnetta ja käyttäytyy paljon kypsemmin. Tämä tuntuu jopa jollain tasolla tehneen vaikutuksen Soniciin, ja joskus Sonic on se, joka ehdottaa ensimmäisenä yhteistyötä - mistä Amy ei tietenkään kieltäydy.


Uusien hahmojen Tanglen ja Whisperin lisäämisen myötä en voinut olla miettimättä aiotaanko jompaa kumpaa heistä laittaa kaveeraamaan Sonicin kanssa, mutta luonteeltaan täysi vastakohta Whisper oli heti pois laskuista (he tulevat tosin yllättävän hyvin toimeen siltä osin, että Sonic osaa tarjota Whisperille tämän tarvitsemaa yksityisyyttä) eikä Tanglen ja Sonicin välillä vaikuttanut olevan mitään, kunnes... 


Metalliviruskriisin aikana Tangle paljastaa Sonicille saaneensa tartunnan. Sonic sanoo olevansa pahoillaan, mihin Tangle huomauttaa ettei tartunta ollut Sonicin syytä. Tähän asti jopa monet Sonicin ystävät olivat moittineet tätä siitä ettei Eggmania hoideltu kun siihen oli tilaisuus ja Sonic oli itsekin tuntenut asian takia syyllisyyttä, mutta Tangle valaa uutta uskoa Soniciin ja molemmilla on tunteet pinnassa viimeisen hyvästelyhalin aikana. 

Sonicia ja Tanglea yhdistää seikkailunhaluisuus mutta muuten heidän välilleen on ehkä vähän vaikea kuvitella mitään ystävyyttä syvempää, mutta ihan mielenkiinnolla jään seuraamaan miten kaksikko suhtautuu toisiinsa jatkossa.


Sonic tuntuu menevän aina pieneen fanimodeen kun Blaze käyttää liekkejään, ja koska sama koskee  myös Tanglea he voisivat oikeastaan ottaa tämän mukaan kolmanneksi. ,-D


Loppujen lopuksi Sonicille sopis oikeastaan kuka vaan, sillä hän tuntuu flirttailevan vähän jokaisen vastaantulijan kanssa sukupuoleen katsomatta. c-,


Jatketaas vielä lgbt+ teemalla:


Tykkään Tanglesta ja Whisperistä kaveruksina, mut he menisivät oikeastaan myös parina. Ois hienoa saada samaa sukupuolta oleva pariskunta virallisesti mukaan sarjiksiin, ja koska Tangle ja Whisper on luotu IDW:n puolella ei mitkään Segalisenssit pitäisi kai olla esteenä (emmäsiistiiä vaikuttaisko ne ees). Mut tämä tietenkin vain siinä tapauksessa ettei Whisper+Silver toteutuisi.


Lopuista vielä lyhyesti: Ihan sama kenet Rouge valitsee (jalokivikin käy lol), kunhan päästätte hänet hänet flirttailemaan. AAAA Vector ja Vanilla, nään heidät jo uusioperheenä missä he hoitavat Creamia ja Charmya yhdessä. .--D Tailsin ja Bellen juttu oli selvä jo heidän ensikohtaamisellaan.

Hyvää yst... eikuoho se meni jo, piiikkasen venähti tämän postauksen valmistelu (ois vaan pitänyt aloittaa se hyvissä ajoin eikä jättää kaikkea viikonlopulle, jätin jopa tänään Alfredin katsomatta ja se on kuulkaa iso uhraus..!) Keksin jo idean ens vuoden ystävänpäiväksi, paras aloittaa jo huomenna etten taas myöhästy. .--D

Ei kommentteja: