tiistai 23. kesäkuuta 2020

KS: Pikaiset kesäsuosikit

Ömm? Tuntuu että vaivun aina kesäkuun alussa jonkinlaiseen "kesäkoomaan" kun en KS-postausta kirjoittaessa meinaa muistaa mitä olen viimeisten viikkojen ajan tehnyt. .-D Siksi ajattelin perinteisen järjestelmällisen mallin sijasta selitellä suosikkijuttujani vähän sekalaisemmassa järjestyksessä turhia jaarittelematta.

KESÄKUUN SUOSIKIT
  • Vaikka nää kesähelteet on paikoin tuskallisia yritän olla valittamatta, mieluummin kuuma kuin kylmä, eli lasken nämä lämpimät säät suosikiksi. .-D
  • Musiikin kuuntelu on edelleen painottunut Euroviisubiiseihin, ei jotenkin meinaa raaskia lopettaa escradion kuuntelua kun sinne on tälle hetkelle vakiintunut jotenkin kiva biisitarjonta vaikka sinänsä houkuttelisi myös palata jo musakansion pariin. 
  • Musiikkiin liittyen vielä; juhannussiivouksen aikana tuli kuunneltua levyjä. Mietin mitä naapurit tykkäsi kun ilta kymmenen aikaan tamppasin mattoja menevänaggressiivisten Simple Planin biisien tahdissa. .-D Lattioiden pesuun oivaa taustamusiikkia oli puolestaan Backstreet Boys! Siivoustunnelmaa nostattaakseemme katsottiin ennen hommien aloittamista Fikun kanssa Queenin I Want To Break Freen musavideo! .-D
  • Meidän Kisu-ystävä on hupsu: Välillä hän juoksee vastaantullessa karkuun ja käyttäytyy kuin ei tuntisikaan, ja sit yhtäkkiä hän tulee kylään monta kertaa päivässä. Selvisi että Kisu on myös vieraskorea: Mulle ja Fikulle hän kääntää selkäänsä eikä huoli silityksiä, mutta kun täällä oli käymässä vieraita hän käyttäytyi niin seurallisesti. .-D
  • Helteet ajaa levittämään joogamaton poikkeuksellisesti ulos nurmikolle, ja ulkona joogaaminen on vaan niin paljon vapauttavampaa kuin sisällä, tuntuu että venytyksetkin sujuu paremmin ulkona. Miinusta on tietysti hyttyset, matolle pyrkivät muurahaiset ja housuihin tarttuva leikatun ruohon silppu.
  • Jeij, jälleen kesäksi näytetään Selviytyjiä ja Amazing Racea! Näin joskus tyyliin pari vuotta sitten vahingossa vilaukselta kuvan tämän kauden Selviytyjien finaaliporukasta, ja yksi kilpailija erottui siitä niin hyvin etten ole onnistunut pyyhkimään asiaa vieläkään mielestäni vaikka olisin halunnut, et tiedän melkoisen varmasti yhden finalistin jo nyt... Ekojen jaksojen perusteella on aina vaikea hahmottaa suosikkeja, mut nimetään nyt Selviytyjien kilpailijoista ainakin Ali ja JP, ja Amazing Racen pareista Kristi & Jen ja Alex & Conor.
  • Stadian 2 kk:n ilmainen kokeilu tuli täyteen ja pelasin sen koko ajan vain yhtä ja samaa peliä: SWQ:n Hand of Gilgamech. .-D 
  • IDW:n Sonic-sarjikset on olleet jäähyllä viimeiset kolme kuukautta, mut mikäli julkaisupäiviä ei enää mennä lykkäämään niin seuraavan lehden pitäisi tulla ulos huomenissa, ja oon sitä (ja tiivistelmiä) varten lukenut viimeisimpiä lehtiä uudelleen, et oon jälleen ajantasalla tapahtumista ja valmis jatkoa varten! ,-)
  • Juhlien jälkeen on kivaa kun jääkaappi on poikkeuksellisen täynnä herkkuja tarjoilujen jäämistöstä, nam!
  • En enää nykyään seuraa tubettajia aktiivisesti, mut nyt tässä on tullut pitkästä aikaa katseltua Amazing Phillin viimeisimpiä videoita, jotka on olleet yllättävän viihdyttäviä!

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Ite en voi sietää näitä helteitä :D Varsinkin kun sisällä on yhtä kuuma kuin ulkona. Onneksi kaupungissa ei noita hyttysiä niin hirveästi näe, mutta mökillä sitten senkin edestä.

Kasa kirjoitti...

Ahha, kieltämättä täällä on vähän tukalaa kun sisälämpötila nousee yli kolmenkymmenen mut yritän yhä olla valittamatta aiheesta. .-D Viime vuoteen verratessa hyttysiä on sentään ollut vähemmän mut aina ne onnistuu yllättämään. D-. Kiitokset kommentin jättämisestä. .--)