torstai 9. heinäkuuta 2020

Jänniä päiviä

Okei, luvassa ei ole mitään erityisen "jännittävää", mutta viimeisen viikon aikana on ollut normiarjesta poikkeavia menoja, joista ajattelin jotain kirjoitella.

Mentiin viime perjantaina Fikun kaverin luo (synttäri)kylään hänen uudelle asunnolle Lahteen. Lahdessa ajelusta ei ole mitään kovin hehkeitä ajokokemuksia, joten onneksi Fikun kaveri kyyditsi meidät paikalle ja vältyttiin ajosäädöiltä tällä kertaa kun riitti että tultiin meidän pikkukesoon asti vastaan. Ooteltiin sitten Fikun kaveria parkkipaikalla kun yhtäkkiä keksittiin kiivetä läheisen kukkulan päälle. Vähän mietittiin oliko sinne luvallista mennä, muttei ilmeisesti oltu ensimmäiset paikalla käyneet kun pitkin ja poikin oli levitelty kaikenlaisia roskia. Jos joskus satuisi paikalla roskapussin ja työhanskojen kanssa voisi keräillä roskia, mut vähän epäilen että näin käy.

Fikun kaverin asunnon edustalla oli ihana ranta, ja istuskeltiin siellä tovi. Vähän harmitti ettei Fikun kaverin kissa ollut tällä kertaa asunnolla mukana, olin kisua varten laittanut oikein puhtaat sukat jalkaan ku viimeksi kissa tykkäsi (likaisista) sukistani ja ihan häntä ajatellen panostin tällä kertaa sukkiini. Sentään mun sukat kelpasi paikalle pöllähtäneelle ihanalle koirulille haisteltavaksi. Koiran ulkoiluttajakin oli mukava ja selitteli miten koira kuulemma tykkää tulla aina tyttöjä tervehtimään. .-D Itse asunto oli nätti ja vähistä neliöistä huolimatta avara. Ihailen ihmisiä jotka jaksaa nähdä vaivaa persoonallisen sisustuksen luomiseen, ite olen liian laiska moiseen ja nykyisenkin asunnon sisustus on entisen asukkaan jäljiltä pysynyt lähes koskemattomana.

Suunnitelmissa oli kokata jotain hyvää, ja Fikun kaverin reseptikansiota selaillessa päädyttiin köyhiin ritareihin, mitä varten piti käväistä kaupassa. Palatessa hokattiin että kermavaahto unohtui, joten todettiin että näistä tulee sitten köyhiä köyhiä ritareita. .-D Mä lähinnä kattelin kun muut sääti (touhua parhaiten kuvaava sana, sori xD) keittiössä. Sentään aikaansaannokset oli syötäväksi kelpaavia, ja syömisen ohessa katottiin Danin ja Philin "Interarctive Introverts" -kiertueelta tehty elokuva. Dan-Phil-hype on tällä hetkellä aika lähellä nollaa + olin jostain syystä superväsynyt ja tyyliin nukuin osan aikaa, mut lady door -vitsi sentään ilahdutti. x->


Sunnuntaina yhet sukulaiset pyyteli meidän perhettä vastavierailulle Fikun synttäreillä käymisen jäljiltä, ja sinne sitten mentiin. Vierailusta jäi mieleen ruoka, ruoka ja ruoka, eli syötyä tuli vähän liikaakin - varsinkin kun heti sen jälkeen mentiin kotiin syömään lisää. xD Samalla kun ooteltiin että mahaan tulisi lisää tilaa isi kaivoi lehtipinon syövereistä esille kaikki mahdolliset sudokut ja muut tehtävät viihdykkeeksi. Siinä tuli sitten ajankuluksi ratkottua KSOY:n asiakaslehdestä anagrammitehtävä, ja kun se kerran tuli valmiiksi täytyi ihan lähettää ratkaisusana vaikka tuskin mitään palkintoa osuu omalle kohdalle.


Fiku ilmoitti yhtäkkiä lähtevänsä kahdeksi viikoksi Turkuun ja nyt tuntuu että oon vähän tyhjän päällä, vaikkakin päivät tulee nykyään muutenkin vietettyä omissa oloissa ku meillä on niin erilaiset vuorokausirytmit ni eipä tässä oikeestaan paljoa muutosta tule. En tiiä miks mut jotenkin viime päivinä on ärsyttänyt vähän kaikki, ni saanpa nyt rauhaussa itekseni känkkäränkkäillä pilaamatta muiden fiilistä, jee. Saatettiin eilen isin kanssa Fiku junalle, ja mentiin sen jälkeen kauppaan ja tietenkin törmättiin siellä naapurin Simoon. Hätkähdin kun kuulin Simon ihan selvästi puhuneen miten Kisu jäi kotiin ja aattelin hänen lesoilevan tyyliin "hahhah, Kisu onkin nyt meillä eikä teillä", mut puhe olikin kauppalistasta. xD Takaisin tullessa rankkasateen alkaessa mietin ettei pyykkinarulle kuivumaan jätetyt vaatteet taida olla kotiin saapuessa kuivia. Sit jyrähti vielä ukkonen ja hetken aikaa olin huolissani sähkölaitteiden kohtalosta, mut sit muistin että ne tärkeimmät - läppäri ja Wii - tuli ennen lähtöä kiskottua irti seinästä.

Eka ilta kului niinkin hehkeästi et netin kanssa oli jotain häikkää eikä se toiminut koko iltana. Tällaisina hetkinä huomaa miten nettiriippuvainen on kun iski niin valtavat vieroitusoireet, joskin päälimmäisenä oli huoli siitä onko koko tikku jotenkin vioittunut. Verkkoyhteyttä ei ollut havaittavissa vielä tänä aamunakaan, mut heti kun suunnittelin soittavani isille asiasta alkoikin tikku välkkyä sinisenä, eli häiriö oli ilmeisesti liittymän tarjoajan puolella.

Tämmöistä on siis ollut meneillään minun kuulumisrintamallani. Katellaan jos saisin tänne blogin puolelle enemmänkin jutusteltua nyt kun on paljon aikaa, tosin pelkkä aika ei takaa että saan tuotettua tekstiä jos laiskuussaamattomuus iskee. .-D Laitan tähän loppuun ihanan nostalgisen biisin, jonka bongasin äsken Novan Millenium-listaa kuunnellessa. .->


2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Mulla tuntuu olevan koko ajan päällä tuo sama laiskuussaamattomuus, kun tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi. Onneksi joku jaksaa hokea mulle, ettei niistä tekemättömistä töistä tarvitse stressata ja tehdä työtä :p
Ehkä ärsyyntymiseen voisi auttaa, että lähdet itsekin käymään jossain. Maiseman vaihdos voisi tehdä ihan hyvää. Jos oikein uskaliaaksi uskallat (sillä muistelisin että olit hieman ujon puoleinen), niin lähtisit yksin ja ehkä jonnekin, missä ei ole tullut hirveämmin käytyä... En tiedä, mutta kannattaa pohtia asiaa :)

Kasa kirjoitti...

Joops, meinaa välillä iskeä paineet ku tuntuu ettei saa aikaiseksi kaikkea mitä haluaisi/pitäisi, silloin kait pitäisi antaa olla ja tehdä jotain muuta mikä innostaa enemmän, mutt tietty aina tämä ei oo vaihtoehto ja joutuu sit väkipakolla jotain vääntämään. .-P Mulla tosin tuppaa käymään niin että ku on antanut töiden viimeistelyn ylittää deadlinen tarpeeksi monta kertaa ni en lopulta oikeen edes jaksa välittää asiasta, teen homman loppuun sit joskus myöhemmin (jos teen). En tiiä, oon niin kauhean huono matkustelemaan ku kotoa poistuminen alkaa stressata, varsinkin jos yksin pitäisi lähteä nytki panikoin ku mun pitäis huomenna siirtää auto paikasta x paikkaan y, reitti on tuttu mutta siinä on vissiin joku tiesulku ni pitäis kiertää se ja pelkään eksyväni pikkupaikkakuntani keskustaan, lol. xD Noh, jos käännyn vahingossa risteyksestä Helsinkiin johtavalle kaistalle nii siinäpä tulisi sit tehtyä soolomatka. .-D Kiva kun kirjoittelit kommenttia! .-)