lauantai 1. helmikuuta 2014

Kuka lupasikaan...

...postailla tällä viikolla? Aika loppuviikkoon tämä nyt sijoittuukin.. Mä en oikeen tiedä mitä tää on, mut en vaan tunnu saavan oikeen mitään aikaan. Mulla on kaikenlaista puuhaa haalittuna tehtävälistalle, mutta en vaan saa mitään tehtyä. Kyse ei onneksi ole mistään tärkeästä, lähinnä jotain vapaa-ajan projekteja, mut silti ärsyttää, kun niitäkin alkaa kasaantua sellaista vauhtia et nekin alkaa kohta ahdistaa varmaan.. Toisaalta myös oon tosi välinpitämätön ja oon jättänyt välittämättä, vaikka ns. deadline on jo ylittynyt. Mitä kiirettä enää kun muutenkin tulee myöhässä... Sit saatan yksinkertaisesti vaan unohtaa asioita, mikä on aika pelottavaakin.. Asia tulee hetkeksi mieleen, mut sit sen jo unohtaa ennen ku sen hyväksi ehtii mitään tehdä. Koulun jälkeen vaan istun koneelle, ja kohta huomaan että on jo ilta, enkä ole saanut mitään aikaan. Ainoat asiat, mitä päivittäin teen on  syöminen, FlirttiStoorin pelaaminen ja As Told By Gingerin katsominen, niissä rutiineissa pysyn mukana. .-D Noh, sit ku saan tän postauksen valmiiksi ni voin iloita ainakin jostakin "velvoitteesta", jonka olen hoitanut!


Oon viime päivinä innostunut kuuntelemaan erilaisia musakoosteita 2000-luvun ensimmäiseltä vuosikymmeneltä. Toisin sanoen siltä ajalta, jolloin pysyin mukana musauutuksista kuuntelemalla päivittäin radiota tai kattomalla Voicea. Nykyään oon ihan pihalla uudesta musiikista, ja koitettuani kuunnella viime vuoden tuotoksia.. ei, musiikki menee huonompaan suuntaan. Tai sit kaipaan vaan sitä nostalgiafiilistä ja ihania muistoja mitä nuo "vanhat" biisit mieleen tuo. Vuoden 2007-2008 biisit.. <3

Ensi viikolla mulla alkaa työssäoppimisjakso. Ihme tapahtui ja sain jopa paikan yhdestä mainostoimistosta! Ehdin jo huolestua, kun mistään paikasta minne hakemusta laitoin ei kuulunut mitään takaisin yli viikkoon, mut sit yhdestä paikasta viimein vastattiin et voin sinne mennä. .-) En tosin tiedä onko se hyvä vai huono, tällä hetkellä oon ahdistunut koko ajatuksesta, en kuitenkaan osaa mitään ja apuaaah.. Oon just oppinut vähän paremmin hallitsemaan 3ds Maxia, ja nyt pitäisi opetella käyttämään Blenderiä... Miksei voitu suoraan alottaa 3D-töiden tekoa Blenderillä, paljon vaikeempi nyt siirtyä siihen kun on toiseen ohjelmaan tottunut. Sit kerroin hakemuksessani muka hallitsevani Photoshopin käyttöä hyvin, vaikka oon oikeesti käyttänyt sitä vaan kaksi kertaa onnistuneesti. .-DD Paikka on sen verran kaukana, et joudun heräämään joskus puoli seittemältä aamulla, jotta ehdin kävellä ajoissa paikalle. .-s Sit kuitenkin eksyn matkalla tai muuta noloa ja tuun myöhässä. Noni, ja sit voisi vaikka suhtautua tähän työssäoppimiseen positiivisemmalla mielellä, muuten siitä ei ainakaan tuu mitään.

Mulla on tietokoneista sekä hyvää että huonoa kerrottavaa. Läppärin viisi vuotta kestänyt taival taisi tulla päähänsä, en nimittäin saa sitä enää päälle. Käynnistessä se jää vaan junnaamaan aloitusnäkymään eikä mee siitä eteenpäin. Tosi haikeeta, että usean vuoden mua palvellut läppäri ei enää toimi. Vaikka se pimahtelullaan ja muulla vammailulla aiheutti paljon vihaa, oli se kuitenkin meidän eka oma kone ja se tulee varmaan aina olemaan merkittävä mulle. <3 Kyllä, puhuimme tietokoneesta, niihin voi kiintyä.. x-D Nyt oon todella iloinen siitä, että silloin ostin koululta tän käytetyn koneen vaikka sen raahaminen asunnolle oli yhtä tuskaa. Me ollaan nyt lähennytty jonkin verran, ja mä oon viimein oppinut asentamaan tänne ohjelmia! Skype helpottaa huomattavasti yhteydenpitoa kotiin, ja oon yrittänyt Blenderiin perehtyä kun sen sain asennetuksi. Ainoa asia mikä ärsyttää on se, et nää käytetty näppäimistö ja hiiri on tosi likaset, eikä ne oo putsaantunu vaikka niitä oon pyyhkiny.. Vähän myös ärsyttää, etten edelleenkää oo saanut Katsomoa tällä koneella toimimaan. Salkkareista luopuminen ei edes haittaa, mut Selviytyjiä ois kiva katella, mut jää nyt siitäkin jaksoja näkemättä. .-/ Myöskään DVD:itä en oo saanut toimimaan tällä koneella, mut oon melko varma, et sekin on jotenkin mahdollista, pakkohan sen on olla... Nooh, youtube ja Ruutu tarjoo onneksi katottavaa. .-)

Nyt menee taas nolon oudoksi ja mietin viittiinkö edes ottaa aihetta esille, mut muokkasin jo kuvat valmiiksi joten kai se on pakko. .-D Välillä sitä innostuu oudoista asioista ihan sattumalta, ja mä haluan nyt esitellä kaksi uusinta ns. pikseli-ihastustani, jotka ovat viime aikoina piristäneet mun päiviä. .--D


ASTG:ssä Gingerin pikkuveli Carl valikoitui muutaman jakson jälkeen lempparihahmokseni sarjasta. Aluksi ärsyynnyin, Carl-kohtauksien suuresta määrästä, mutta hetken päästä huomasin odottavani niitä eniten. .-D Carl on kova kieroilija ja keksimään ilkeyksiä, mutta tarvittaessa myös ihanan symppis. Eniten kuitenkin tykkään Carlista silloin kun hän on haavoittuvimmillaan sydänsurujen tai kaveriongelmien takia, voooi toista. Onko reilua iloita siitä kun toisella on vaikeaa? .-D


Tää on sit FlirttiStoorista peräisin oleva Dake. Pidän herrasta siitä huolimatta, että hän pilasi olemassaolollaan mun ja Nathanielin välit. Mun peli on oikeesti ihan pilalla ku oon suututtanu kaikki vakiopojat. .-DD Dake on kiva kun se ei suutu niin helposti ja sitä on helpompi miellyttää. Dake on Australiasta (<3) ja sit sillä on blondi ok-tukka, ah! Vaikka Dake aika pinnallinen onkin jaksaa sen kehuja kuunnella (lol) ja mua harmittaa, ettei se oo pelin vakiopoikien joukossa, täytyy vaan pärjäillä noiden ärisijöiden kanssa kunnes tulee taas Dake-jakso. .-D

Täytinpä taas vaihteeksi vuosia tossa alkuviikosta. Synttäreihini sisältyi yksinoloa eikä yhtään lahjaa (ellei lasketa niitä juttuja mitä sain etukäteen .-D), et ihan normipäivä tällä kertaa. Mut eiköhän mua sit taas odota läjä kortteja ja sellaisia kun kotiin joskus taas menen. .-) Enää pari vuotta niin saavutan himoitseman 23 vuoden iän! .-D Nyt täytyy kuitenkin tyytyä olemaan 21-vuotias.. Oon miettinyt, milloin mahdan henkisestikin saavuttaa täysi-ikäisyyden. Tällä menolla tuun koko elämäni vaan pelaamaan ja kattomaan lastenohjelmia, että hyvin menee. .--D Noh, eiköhän pääasia kuitenkin ole
että mä ite olen tyytyväinen siihen mitä teen. ,-)


Tungempa tähän väliin taas kuvaa koulutyöstäni. Tein tollasen epämääräisen bile/kuplahuoneen. .-D Ilmassa killuu tollasia valopalloja, ja huoneen keskustaan pääsi tuo Blooper-mustekala tekemään saippuakulia! Nuotit ja radio on 3D-mallinnettu, ja oon niistä melko ylpeä (lol). .-D Tekstuurit radioon näkyvät tosin peilikuvana, ehkä sitä ei tajua.. Ankeen pieni toi huone kyllä, oli vaikea saada sellasta järkevää kokonaiskuvaa, kun seinät tuli tielle. Perjantaina mallinsin huonetta varten myös ilmapalloja, mut ne ei näihin kuviin päässeet.


Jokohan mä oon saanu selitettyä tarpeeksi, että ne jotka alkoi kuunnella tota musapläjäystä olisivat valmiita uuteen videoon..? No kumminki, saatiin viime viikolla Fikun kanssa jatkoa siihen aloittamaamme Tintti-videoon! Tällä kertaa vaihdeltiin rohkeammin taustamusiikkia kohtausten mukaan, toivottavasti jatkuva biisivaihtelu ei kuulosta ihan hirveältä sekamelskalta. .-D Gadwin kökköili paljon tuota jaksoa katsoessamme, joten paikoin jäi oleellisia juonikuvia saamatta. .-/ Tekstin kanssa on kuitenkin taas yritetty selventää asioita.. Mielellään kuultaisi mielipiteitä videonmuokkaustaidoistamme. .-D Jos ekaa videotamme ette siis vielä ole katsoneet, löytyy se täältä. Jos puolestaan kaipaatte pysäytyskuvien katselun sijaan jaksojen alkuperäisiä versioita, löytyy täältä osat 1-3, ja loput täältä.

Noin, nyt olen uskoakseni selittänyt viime aikaiset kuulumiseni. En osaa sanoa milloin kerkeän lisää postailla. Toivon mukaan pian mutta jos tämä sama saamattomuusrytmi jatkuu niin... Noh, tulee sitten kun tulee, en mä bloggaamista raaski lopettaa kun tää on niin kivaa. ,-) Varmaan ainakin ensi viikolla alkavasta työssäoppimisesta tulee jotain kerrottavaa.. Toivon kuitenkin että saisin vähän tiheämmällä tahdilla postailtua, ettei tulisi tällaisia hirmupitkiä pläjäyksiä, joissa selitän kiireellä kaiken. No juu, eipä mulla varmaan muuta, eikun itseasiassa on:

Backstreet Boysin Helsingin keikkaan on enää 35 päivää!!

Joo, hei sitten!

Aaron <3

Kysymys lukijoille:
Kumpi?
Vaihtoehto 1: Nuotti
Vaihtoehto 2: Radio

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Nyt täytyy kommentoida ulkomuistista, kun pakoilen Daken kuvaa. .-D Onnistuin sen jotenkin sivuuttamaan. .--D

Voi ei. Vaikka kehuminen auttaa muka jotenkin, johtaa se silti hankaluuksiin. .-( En usko, että ne ukkelit siellä antaa sulle mitään tärkeitä kuvanmuokkaustehtäviä. Eikä se haittaa, vaikka epäonnistuisi. Kunhan oppii tekemisistään. .-)

Ihmiset on saamattomia. Musta on paljon parempi juttu, että sulla on vapaa-ajan projekteja tekemättä, eikä mitään pakollista moskaa, mikä ei kiinnosta ollenkaan. En oikein osaa antaa vinkkiä, kuinka sinun kannattaisi toimia. Toisaalta on hyvä tehdä kiireessä mahd. paljon valmiiksi, mutta se uuvuttaa ennen pitkään. Kannattaa ehkä miettiä, mitkä jutut on kiireellisimpiä ja tehdä ne nopeammin kuin vähemmän tärkeät.

Ah, noi musiikkisekoitukset. .-> Oon itsekin miettinyt tota nostalgia-juttua. Musta tuntuu aina, että elämä on tylsää, mutta silti vaan kaipaa menneitä aikoja. .-D Pitäis opetella nauttimaan nykyhetkestä.

Pottapoika. .-D Ja toisten onnettomista hetkistä pitää nauttia. .--D Ei mikään olisi kiinnostavaa, jos kaikki olisi koko ajan hyvin. Vaikeuksista selviäminen kasvattaa ihmistä.

Äh, rullasin puolet Dake-kuvasta näkyviin. .--D Sentään puolikas tulee sit yllätyksenä. .-D Toi huone on aivan ihana! Noi kuplat on ihania. .--->>>>> Toi mustekalakin on saanu väriä! .-D Siis huusin silleen "toi on ihana" -äänellä. Mitä mä selitän? .-D

Juhuu, toi Tintti! Mut ihmiset on tyhmiä, eikä ne tänne jaksa kommentoida. .-s (Ainakaan sen jälkeen, kun ne on lukeneet mun kommentin.) Repesin aika hyvin, kun katoin tota videota. .-D Omatehtyä jaksaa ihailla!

Ryhdy vaan ämmä-tahdilla postailemaan. Ainakin työtaakka pienenee eri kerroilla. .-)

Kasa kirjoitti...

Sori. .-D Oisin voinu poistaa sen kuvan näkyviltä siksi aikaa kun sä luet, mut noh, meni jo. .-D Niinpä, ei pitäis väittää olevansa missään hyvä missä ei oikeesti oo, kun sit joutuu noloon tilanteeseen kun ei osaakaan mitään. .-D Mut täytyy toivoa, että ne laittaa mulle vaan jotain epätärkeitä helppoja juttuja. .-D Epäonnistuminen on vaan niin masentavaa, vaikkakin yleensä välttämätöntä oppimisen kannalta. Hah, onneksi kouluprojekteja ei oikeestaan oo, mitenhän niiden kanssa kävisi kun niitä kertyisi? .-D Toisaalta niiden valmiiksi saattamiseen vois olla enemmän motivaatioo, on olisi pakko tehdä. Mä nyt oon listannu tehtäviä asioita ja sit aina arponu mitä rupeen tekemään. .-D Nii, toi on kyllä tylsää, että asioita arvostaa vasta jälkeenpäin. .-/ Hahjep, pottis. .-D Noh, nytpä voin sit jatkaa nauttimista hyvillä mielin toisten epäonnistumisesta. .---D Mä kasvaisin paljon mieluummin mukavien asioiden kanssa.. Voi ei! Onneks tossa ei oo ihan se koko kuva, vaan osa.. .-D Yritä unohtaa näkemäsi. .--D Hauskaa että pidät kuplahuoneesta noin paljon. .--D Laitoin tosiaan mustekalalle tollasen kuplatekstuurin, niin sulautui paremmin ympäristöön. ,-) Jopas huutelet. .-D Nii, ei kukaan varmaan meidän lisäksi ees kato noita videoita. .---D No, ihaillaan me niitä, ah. <23 Mäki hymyilin niin et kuulokkeet löysty korvissa. .-D Että oikeen ämmä-tahti. .-----D Kommentoit aina niin iloisesti. .-)