tiistai 13. elokuuta 2013

Yritän taas...

..."kesätauon" jälkeen herätellä blogiani eloon. .-) Asiaa olisi vaikka kuinka, ja mua harmittaa jo valmiiksi, etten ehdi nyt kertoa kaikkea. .-D Teen kesäloman vietostani postauksen myöhemmin tällä viikolla, sillä tämä postauks käsittelee... no, pian näette. ,-)


14.6. oli yksi lomani jännimmistä päivistä, sillä tuona päivänä sain postissa kirjeen, että minut on hyväksytty opiskelemaan pelialaa! Jätän nyt mainitsematta paikkakunnan toistaiseksi, mutta eipä tuota paikkaa ole vaikea keksiä, jos lukaisee muutaman postauksen taaksepäin, olen kyllä siitä pääsykoeaikoihin pulissut. .-D Mä olin jo ihan valmistautunut siihen, että viettäisin välivuoden, joten hämmästys oli suuri, kun tajusin oikeesti päässeeni johonkin! Ihan rimaa hipoen tosin, kuten nuo ympyröimäni kohdat kertovat. .-D Sain siis juuri ja juuri 23 pistettä, ja se oli asin hyväksytty pistemäärä. x-D Mutta parempi tuo kuin että olisi jäänyt koko opiskelupaikka saamatta. Haa, naurattaa kyllä, kun opo uhkaili, ettei pelialalle pääse helposti opiskelemaan ilman isoa harrastuneisuutta, mutta minä olen elävä esimerkki siitä, että niinkin voi käydä. .--D

Noh, koska tuo uusi opiskelupaikka sijaitsee melko kaukana, enkä jaksa päivittäin ravata junalla edestakaisin, päätin hakea asuntoa lähempää. Täytin netissä hakemuksen, ja ihmettelin, kun viikkoon ei kuulunut mitään, mutta sitten postissa tuli ilmoitus, että mulle olisi asunto tarjolla. .-D Käväisin sitten allekirjoittamassa vuokarasopimuksen viime viikolla, muutto olisi edessä viikon päästä! Vuokra ei ole onneksi kovin iso, n. 190/kk. Ja vielä tuo toinen punaamani kohta ihan kuvan alalaidassa: koittakaa lukea tuo sana ääneen. .-D Mä en siihen pysty, rupee naurattamaan. .-D ARAVARA... Vähän kyllä hirvittää, miten tulen pärjäämään, kun en osaa käyttää mitään kodinkoneita ja mahdankohan edes herätä aamulla, kun kukaan ei ole kiskomassa sängystä ylös. .-D Toisaalta olen myös innoissani siitä, että pääsen muuttamaan täältä pusikosta ihan oikeaan kaupunkiin, vou!

Koulunalkupäivä oli 7.8. mutta sitäpä seuraa kahden viikon vapaa, kun oppilaitos on lomautuksen takia kiinni. .-D Tai no, kyllä ne opet sen ekan päivän aikana oli wilmaan laittaneet tehtäviä, joiden tekoa mä en ole vielä edes aloittanut, kannattaisi varmaan hoidella ne.. Ei ne opet kuitenkaan hirmupaljoa tehtäviä antaneet, ottaen huomioon, että siinä pitäisi olla hommaa sille kahdelle viikolle. Listaanpa tähän vähän, mitä pitäisi tehdä:

  • Kertaa peruskoulun matematiikkaa lähtötasotestiä varten
  • Mieti suomalaisten terveydentilaa ja terveydenhuoltoa
  • Etsi netistä tietoa termeistä ja tee tehtävät x2
  • Valmistele käytössäsi oleva tietokone työskentelyä varten
  • + mahdollisia muita tehtäviä, joista (laiskat) opet ei ole vielä ilmoittaneet
Mietin vaan, miten voin oikeestaan peruskoulun matikkaa kerrata, kun yläasteella ei saanut niitä kirjoja omaksi, ja mun vihkot ei ole enää tallessa. .-D Tai sit toivon, että lukion pitkän matematiikan jälkeen peruskoulun matikka sujuu helposti.. Tuota tietokoneen valmisteluakaan mä en oikein voi tehdä, kun en tiedä, minkä koneen saan käyttööni. .-D Voisin ottaa meidän vanhan surkean kannettavan, tai sit toinen mahdollisuus olis ostaa uusi. Voishan tuon vanhan koneen käyttää ihan hyvin loppuun, en vaan tiedä, miten tulen kestämään sen hitautta ja jatkuvaa pimahtelua tämän unelmakoneen jälkeen. .-D Voihan olla että se nopeutuu, jos pistää koko koneen tyhjäksi uudelleenasennuksella.

Että semmoista. Paljon on viime aikoina tuon uuden opiskelupaikan takia ja paljon tulee tapahtumaan jatkossakin. .-D Oikeastaan koko uusi opiskelupaikka tuntuu tosi mitättömältä kaiken muun, kuten muuton rinnalla. Katellaan nyt sitten, miten homma lähtee tästä etenemään. Eipä tähän postaukseen sitten varmaan muuta tulekaan, kuten jo aiemmin mainitsin, tulee kesälomapostaus myöhemmin. Voimia kaikille koulun tai töiden alkuun!

Musta tulee pian city-tyttö!

Kysymys lukijoille:
Asiat hoidetaan rimaa hipoen..
Vaihtoehto 1: Juuri näin. ,-)
Vaihtoehto 2: Eij, pitää pyrkiä parhaaseen lopputulokseen!

5 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Heei, onnea paljon opiskelupaikasta! :D Ja pikkasen halpa vuokra...

Etköhän sä opi pian käyttämään kaikkea perus kodinkoneita, ihan helppoja ne on. Ja aamulla pistät vaan kova äänisen herätyksen, että varmasti heräät. Itellä ainakin toimii, yleensä... :D

Onnea opiskeluille ja muutolle :)

Kasa kirjoitti...

Oho, ihan pelästyin, kun näin äkkiä oli kommenttia tullut. .-D Kiitoksia! Jep, valitsin ihan tarkoituksella halvimman opiskelija-asunnon hakemusta täyttäessäni pienen vuokran toivossa. .-D Olisi kyllä hyvä opetella, muuten joudun pesemään vaatteet käsin ja syömään koko lukuvuoden pelkkiä voileipiä. .-D Täytyy toivoa, että herätyskello auttaa. .-D Muutenkin pitää varmaan koittaa muuttaa unirytmiä järkevämmäksi, niin herääminen ehkä helpottuisi. .-D Mäkin käväisin sun blogissa muuten äsken. ,->

anna kirjoitti...

Paljon onnea opiskelupaikan johdosta!!!!!! =)

Jade Essence kirjoitti...

Miekin onnittelen opiskelupaikasta! Ja hienoa että ilmeisesti suht vähällä vaivalla sait asunnonkin paikkakunnalta, hyvältä vaikuttaa! Arava kuulostaa jostakin syystä hiemu tutulta, taisin lukea siitä joskus pari vuotta sitten kun ajattelin liitää jonkin tarinaan siihen liittyvän ykisyiskohdan mutta se sitten jäi. Ja kyls sie opit kodinkoneiden kanssa pelaamaan, kuin miekin ole oppinut ;) Ja aamulla herää helpommin silloin kun on pikkasen pakko.

Ja jos kertaat pitkän matikan kaikkia helpoimpia juttuja ja sitä peruskamaa mitä niistä kirjoista löytyy niin varmaan se käy ihan yhtä hyvin ;) Hm, jos kokeilet ensin sen vanhan koneen kanssa ja jos se pimahtelee liikaa niin osaa varautua uuden hankkimiseen?
Onnea muuttamisen ja opiskelun pariin ;D

Kasa kirjoitti...

A N N A: Suuret kiitokset. .-)

Jade Essence: Hii, kiitos. .-) Mäkin aivan ihmettelin, miten helposti toi asunnon hommaaminen kävi, kun ei tarvinnu muuta kuin lomake täyttää ja sit ne jo ilmoittaa, että mulle on asunto. .-D Oo, ovelaa perehtyä faktoihin! Mä aina vaan menen omalla tietämyksellä ja sit lisäilen/keksin jotain omaa, jos en ole tiedon paikkansapitävyydestä ihan varma. .-D Kaipa mun sitten vaan on luotettava siihen, että opin kodinkoneiden salat. .-D Kyllähän niitä köksässä silloin aikoinaan opetettiin, mut ei niin vanhoja juttuja enää muista. .-D Toi pakkotila voikin muuten avittaa heräämisessä! Voisin tosiaan vähän katella noita pitkän matikan kirjojakin. .-) Fikulla on tässä jaksossa pari kurssia matikkaa, joten pääsen varmaan auttamaan sitä läksyissä. ,-D Niin, jotain tuollaista mäkin vähan kaavailin, että ensin loppuunkäyttäisi ton vanhan koneen. Siinä on vaan pienoinen ongelma, kun meillä on Taikapölykuvaukset siellä vielä kesken, ja jos kone pitäisi uudelleenasentaa ennen lähtöä niin.. Tulee kova kuvaaminen seuraavalle viikonlopulle. .-D Kiitoksia!

JA VIELÄ YLEISESTI haluan sanoa kaikille, että tosi kiva, kun lukijat on taukoiluni jälkeen palanneet taas blogini pariin näin nopeasti. .-D Ja kiitos kun neuvotte tällaista avutonta ihmistä. .-D ♥