perjantai 16. elokuuta 2013

Nyt olisi...

...sitten vuorossa aiemmin mainostamani kesälomapostaus. Tämä kesä poikkesi aika paljonkin tavallisesta lomailustani (johon kuuluu pelkkää koneella kykkimistä kotona) ja aattelinkin keskittyä lähinnä niistä uusista puuhista kertomiseen tässä postauksessa.

Ensinnäkin, me oltiin Fikun kanssa ahkeria ulkoilijoita. .-D Meidän päivittäinen kahdenkymmenen minuutin kävelyharrastus on jatkunut jo puoli vuotta, mehän ollaan varsinaisia reippailijoita. x-D Kesällä siihen meidän kävelyreitille kasvoi paljon mansikoita, ja monta viikkoa kuljettiin ulkona jukurttipurkit kädessä mansikoita keräillen. .-D Sen lisäksi me oltiin monena kertana liikkellä pelkissä pyjamissa, joten naapureille kivaa katseltavaa.. Mansikoiden loputtua poikettiin kävelyn jälkeen metsästä keräämässä mustikoita, joten marjoja tuli syötyä oikein urakalla. .-D Sit aina kävelyn jälkeen tultiin koneelle katselemaan ohjelmia marjoja mutustellessa!


Joo, mä tiedän, että oon puhellut Alfredista enemmän kuin tarpeeksi, mutta innostus kyseiseen ohjelmaan ei hiipunut kesän aikana! Saatiin lomalla katsoa loppuun kaikki Alfred-jaksot, huolimatta siitä, että ne ehdittiin yhden kerran poistaa tubesta, mut ihmeen aktiivisesti näitä sinne uudelleen ladataan. .-D Tuli kyllä suru, kun vikakin jakso tuli katsottua ja tiesi, että nyt sit on nähnyt kaiken eikä jatkoa enää tule. Täytyisi varmaan aloittaa katselu alusta, niin pitkään kuin nuo jaksot tubessa pysyvät.. Harkinnassa olisi myös noiden kausien ostaminen, katotaan nyt, mitä mä himoissani menen vielä tekemään. .-D Materianomistushalu on petollinen... Uusi asia mulle oli huomata, että mä jopa jollain tavalla pidän pahis-Korpista, vaikka se aina niin ilkeä oli mun lemppari-Alfredille, mut se vaan on kylmä tosiasia, ettei ohjelma ole hyvä, jos sieltä puuttuu ilonpilaaja. .-D


Sit toinen vauvaohjelma jota alettiin katsoa oli Babar, kun satuttiin kivasti tubesta löytämään jaksoja. Noita alkupään jaksoja meillä on nauhalla aika paljon, mutta myös ennennäkmättömiä jaksoja on löytynyt. Ehdottomasti paras hahmo on mun ja Fikun mielestä Ratakses. .-D Se on niin olevinaan pomo ja uhmaa kaikkea, mutta silti on vaimon tossun alla. .-D Muutenkin Ratakseen puheet on usein hyviä: "Minä ja Babar keksimme tämän. Palkkioksi voisitte aloittaa minun taloni kunnostuksesta." .-D

Yksi jännimistä päivistä oli, kun käytiin tapaamassa livenä nettituttamme Aijcaa! Sovittuun kohtauspaikkaan päästyämme sai jännittää, löydetäänkö koko Aijcaa väenpaljouden joukosta, mutta ihme tapahtui kun bongasin Aijcan vilkuttelemassa liukuportaissa meille. .-D Aijcan ja Naaman koti oli tosi sievä ja sisustus aivan ihana! Päätimme viedä tuliaisiksi vähän näytteitä pusikosta mustikoiden ja itsetehdyn marjamehun muodossa, ja koska Aijcalla oli myös synttärit heinäkuussa, pääsi lahjaksi Fikun aiemmin tekemät huopatossut. Me taas oltiin organisoitu kaikki lähtövalmistelut niinkin hyvin, että lähtöpäivää edeltävänä yönä kello yhden aikaan paketoitiin lahja ja tehtiin kortti. .-D Aijcalla me sitten datailtiin, syötiin, katsottiin Naaman pelaamista(reps) ja katsottiin Tinttileffa. Aijca myös antoi meidän asentaa simssin yöelämä-lisärin koneellemme! Illalla nukahdettiinkin ihan hyvin, vaikka aluksi niin "aikaisin" nukkumaanmeno oli vähän haastavaa. .-D Siinä sit hetken aikaa Fikun kanssa juteltiin ja käytiin katsomassa Juho-gerbiiliä odotellessa väsymistä Aijcan ja Naaman jo mentyä nukkumaan. .-D


Sitten Aijca-vierailun jälkeisenä päivänä meillä oli lisää menoa, kun oltiin päätetty järjestää Mourumiitti Särkänniemessä. Saatiin jättää meidän kamat Aijcalle siksi aikaa kun oltiin huvipuistoilemassa, kun Särkkä oli melko lähellä. Me tultiin paikalle Fikun kanssa vähän muita aikaisemmin, ja ehdittiin siis bilettää laitteissa hetken aikaa kahdestaan. Mäkin ehdin sekoittaa mahani heti parin laitteen jälkeen ja oksentaa tyylikkäästi penkin taakse. Noh, nyt olen ainakin oppinut sen, ettei huvipuistot sovi mulle, kun kolmella peräkkäisellä huvipuistokerralla on maha mennyt kieputuslaitteita sekaisin. .-P Sitkun saavuttiin kohtauspaikalle, löysi muut jälleen meidät ennen kuin ehdittiin tajutakaan. .-D Miittiin oltiin saatu yhteensä viisi osallistujaa, ja me sit lähinnä kierreltiin eri laitteissa. Mä jättäydyin suosiolla rajuimmista laitteista pois kun oli mahastani huolissani, mut hyvin se piti sit loppupäivän kaiken tavaran sisällään. Suosikkini oli varmaan tukkijoki, vaikka siinä kastuikin aika pahasti. .-D Ihan kiinnostavaa oli kyllä nähdä livenä myös Mourulaisia. .-)


Yöohjelmien katselun lisäksi alettiin harrastaa yöllä  Mariokartin pelaamista. Aina kun isi oli hylännyt telkkarin, tultiin me vuorostamme pelaamaan muun perheen mennessä jo nukkumaan. .-D Mikähän siinä on, kun kaikki on vaan jotenkin mahtavampaa yöaikana.. Muutenkin pelattiin Mariokarttia tosi paljon, varmaan 95% wiipeli-tuokioista vietettiin Mariokarttia pelaten. .-D Siihen ei vaan kyllästy..

Siinä sitten olivatkin lomani "erityiset kohokohdat", loppuaika meni siihen perus simsiltaohjelmawiilaiskottelupapa-settiin. .-D Jaahas, siinä se loma sitten lyhyesti kerrottuna ilmeisesti olikin! .-o Mun pitäis mennä aukomaan vanhaa konetta simpettääkseni sieltä Taikapölyn simejä. Tulee vähän kiirus ton vanhan koneen tyhjentämisessä. .-D Että tää postaus alkaa tässä olemaan. Mukavaa viikonloppua kaikille! Mä oon kuunnellut koko aamun vaan tän pelin taustabiisiä, mut jos mä nopsaan kaivan jonkun kunnon biisin kuunneltavaksi tähän loppuun.

Kysymys lukijoille:
Ootko joskus ollu Särkänniemessä?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En ikinä

5 kommenttia:

anna kirjoitti...

Oho, hauskaa lukea itestäni täällä blogissa =D Mutta hyvä jos tykkäsitte! Ja sori tosiaan tosta nukkumaanmenosta, mutta jos meillä ei olisi ollut töitä niin toki oltaisiin voitu valvoa pitempään! =) Kiitos vielä mehusta, se on jo juotu! Tosin tossut on vielä pesemättä =D

anna kirjoitti...

Ooo, ja tsekatkaapa tämä vielä! http://www.v2.fi/uutiset/pelit/18561/Ensimmaiset-The-Sims-4-infot-valahtivat-nettiin/

Kasa kirjoitti...

Niinhän se on, ihmiset taitaa aina olla vähän itserakkaita. .-D Tietysti teidän piti nukkumaan mennä, ja itsepä ollaan pilattu unirytmimme sellaiseen kuntoon. .-D Hienoa, että saitte mehun juotua. .-D Meillä keitettiin tuossa muutama viikko sitten uutta mehua, mitä ollaan nyt viime aikoina juotu. .-) Ehtiihän ne tossut pestä, eikä niillä varmaan nyt kesän kuumalla paljoa käyttöä olisi. .-D Täytyykin katsastaa tuo linkki!

Jade Essence kirjoitti...

Pakko sanoa, etten itse juurikaan muista koko kesää. Tiedä sitten miksi, tuntuu vain siltä että siitä on niin kauan aikaa :D
Mut marjat ja piirretyt on hieno yhdistelmä ;)

Ja olet aivan oikeassa tuosta, että ohjelmassa on pakko olla pahis että se säilyttäisi kiinnostavuutensa. Ja yleensä mitä paremmat vastustajat ovat, sitä parempi ohjelma on. Ja ne saavat yleensä parhaat laulutkin! Tuli vain siitä mieleen kun olen tänään ja eilen kuunnellut tätä:
http://www.youtube.com/watch?v=FHpngYFrptE

Kuulostaa kieltämättä hauskalta kesältä, itse en pidä huvipuistoissa sellaisista laitteista jotka ravistelevat, muut ovat OK.
Hm, voisinpa kuunnella tuon loppubiisun ja mennä sitten itsekin sims-aiheen pariin ettei käy kuin entisen Ellun kanan ;D

Kasa kirjoitti...

Oho! Niin sitä asioita unohtuu, vaikka niiden ajankohdasta ei olisi edes kauaa. .-D Jep, täytyy varmaan ensi kesänäkin hotkia marjoja ohjelmien ääressä. .-D Niin, pahikset on mahtavia. ,-) Mä en jostain syystä ole koskaan tykännyt hirveästi lastenohjelmien lauluista, mut onhan niitä poikkeuksia toki. Haa, mulle käy melkeinpä kaikki huvipuistolaitteet, kunhan niissä ei ole sellaista keinumaista edes-takaisin -toimintoa, mulle tulee niissä helpoiten huono olo. .-D Meilläkin on täällä just simssailut menossa, tavoitteena olisi saada tänään kuvattua Taikapöly sellaiseen vaiheeseen, että uudella koneella voitaisi siitä sitten jatkaa. .-)