maanantai 29. elokuuta 2016

Oon innoissani...

...viime osassa käyttämästäni biisilistan keräämisestä ja oikein tekee mieli kirjoittaa Veijareille osia. .-D Tässä keskellä yötä kirjoittamani osa, olkaa hyvät!

Osan tekstit syntyivät näiden biisien tahdissa:
Simple Plan - Freaking Me Out --- Fall Out Boy - Alone Together --- Antti Tuisku - En halua tietää --- Hurts - Confide In Me --- Mika - Oh Girl, You're The Devil --- Plain White T's - Our Time Is Now --- Fall Out Boy - Dance, Dance --- Anna Eriksson - Seurataan johtajaa --- Tinkara Kovac - Round And Round --- Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race --- OneRepublic - Mercy --- Panic! At The Disco - Don't Threaten Me With A Good Time --- Sarbel - Yassou Maria --- Fall Out Boy - Disloyal Order Of Water Buffaloes --- Eric Saade - Coming Home

Aiemmat osat
Osa 81: Viikamiehen vierailuja


Yksityiskoulun rehtori oli kutsuttu vierailulle, ja vasta vähän ennen rehtorin sovittua saapumisaikaa Elmo ja Riikka tajusivat että takapihan hautausmaa-alue oli kamalassa kunnossa. Hädissään teinit alkoivat kiskoa rehottavia rikkaruohoja irti maasta.

Ilmi yritti pelata aikaa ja yritti pitkittää taloesittelyn aloittamista jutustelemalla rehtorille koulu- ja työasioita. Elmo hipsi hetken kuluttua sisään etuovesta ja iski äidilleen silmää merkiksi siitä että takapihan katastrofi oli hoidettu ja Ilmi pääsi aloittamaan kierroksensa. Huomatkaa miten olen siistinyt etupihan harrastelehdistä. .--D

Kierros sujui hyvin ja keittiön puolella puuhastellut Petri sai uunijäätelön valmiiksi juuri sopivasti. Elmo halusi olla mukana illallisella, sillä hän oli teineistä motivoitunein yksityiskouluun ja aloite rehtorin kylään kutsumisesta oli tullutkin pojan suusta. Kerrankin kaikki sujui hyvin eikä reksi edes jumi-bugaillut, joten teinit pääsivät yksityiskouluun!

Rehtorin hurmausruuaksi valmistettu uunijäätelö ei ollut linjojaan tarkkailemaan innostuneen Armin mieleen, ja tyttö lähti mieluummin koirien kanssa iltalenkille kuin jäi juhlistamaan herkuilla uuteen kouluun pääsyä. Aaro vilkuili sivusilmällä teleskooppinäkymiltään myös siskonsa suuntaan. Armi urheili nykyään paljon yhden päivän aikana, sillä hän harrasti sekä uintia että juoksua, ja Aaro mietti menikö sisko liiallisuuksiin..

Vaikka juuri oli päästy uuteen kouluun oli Elmo taas askeleen edellä ja tällä kertaa hän ilmoitti aloittaneensa stipendirahojen keräämisen yliopistoa varten, ja teini pyysi Ilmiltä oppituntia valehtelupöydän kanssa.

Yliopistosta puheenollen lapsikatraasta vanhimman Linnean on jo aika suunnata kotikontilta kohti kampusta. Toivotetaan hänelle hyviä opiskeluja, seurataan me vielä nelosten teini-ikää ennen kuin siirrytään pelaamaan yliopistoa.

Kesällä on kiva olla ulkona, ja vedettyään koripalloharkkansa Petri päätti kalastaa pihan lammesta, ja mies yllättyi saadessaan saaliiksi ison ahvenen.

Kuumissa päivissä on kuitenkin varjopuolensa, ja Petri ehti pökertyä kuumuunen takia. Lämpöhalvaus heikensi hänen energiatasoaan joten laitoin Petrin nukkumaan, mutta kuinkas sitten kävikään..? Petri sai uuden lämpöhalvauksen, ja tällä kertaa nälkäpalkki meni punaiselle... Se on menoa nyt...

Koirat havaitsivat Viikatemiehen läsnäolon ensimmäisinä ja kerääntyivät ahtaan makuuhuoneen oviaukkoon pyörimään viikatemiehen luisevien jalkojen ympärillä ja yrittivät kutsua apujoukkoja paikalle.

Ilmi säntäsi paikalle niin pian kuin kykeni, mutta hyvää tarkoittavat koirat olivat tukkineet oviaukon ja kun Ilmi viimein sai raivattua tiensä Viikatemiehen kohdalle näpytteli tämä puhelintaan pyytääkseen kuljetusapua Petrin sielulle.

Mitään ei ollut enää tehtävissä. Petri kuoli.

Ilmi oli aivan murtunut miehensä yllättävästä ennenaikaisesta kuolemasta, ja perheen teinit miettivät mitä heidän pitäisi tehdä. Äiti tarvitsi nyt tukea ja heidän olisi ehkä lykättävä suunnitteilla olevia yliopisto-opintojaan.

Tietysti isän menettäminen satutti myös teinejä, mutta he halusivat esittää vahvaa äitinsä edessä. Armilla oli tapana hukuttaa ikävät ajatukset uima-altaan pohjalle ja tyttö lisäsi uimaharjoitustensa pituutta entisestään saadakseen ajatuksensa muualle.

Kuntoilu tuntuu olevan yleinen ikävien asioiden unohduskeino, sillä myös Riikka on vaihtanut verryttelyvaatteet ylleen.
"Taasko sä poljet tolla pyörällä? Vastahan sä nousit ylös uima-altaasta", Riikkakin ihmetteli Armin alati kasvavaa urheilumäärää. Riikalla oli kuitenkin kiire varaamaan vessavuoro hikisen treeninsä jälkeen, joten hän oli vain mielissään kun Armilla ei tuntunut olevan kiire pesulle.

Pakollinen pysäytyskuva Riikan silmävammailusta. .-D

Kylvystä tultuaan nälkä kurni Riikan vatsassa, ja hän lähestyi Niken työtasolle tarjolle jättämää kalkkuna-ateriaa vesi kielellä, kun hän oli yhtäkkiä tuntevinaan hipaisun pohkeessaan. Riikka katsoi alas ja säikähti pahemman kerran nähdessään haamukoiran!


Tämä säikähdys olikin astetta vakavampi, sillä Riikka pökertyi näkemänsä jälkeen lattialle ja Viikatemies saapui jälleen vierailulle... Tällä kertaa Ilmi ehti paikalle, mutta Viikatemies ei ollut suotuisalla tuulella ja tiedotti ettei Riikkaa voisi pelastaa.

Perhe ehti vaipua epätoivoon jo toisen menetyksen koetellessa heitä lyhyen ajan sisällä. Yhtäkkiä Aaro kuitenkin muisti yläkerran puuhahuoneessa olevan taikalampun, jolla tarinoiden mukaan Nikkekin oli kerra herätetty henkiin onnistuneesti kuolleista. Aaro kysyi voisiko henki palauttaa Petrin ja Riikan takaisin elävien kirjoihin, mutta henki totesi että se veloittaisi kaksi toivomusta ja vain yksi on jäljellä. Aaron olisi valittava kumman pelastaa.

Aaro päätyi pelastamaan siskonsa Riikan jolla olisi vielä monta vuotta elinaikaa jäljellä. Riikka syöksyi veljensä kaulaan ja kiitteli tätä vuolaasti henkiin herättämisestä. Kumpikaan ei kiinnittänyt huomiota lampunhenkeen joka haihtui ilmaan lamppuineen päivineen.

Kello on jo yli kaksi ja mun pitäis olla nukkumassa. .--D Noh, tästä yritän kohta sammutella konetta..

Kysymys lukijoille:
Kumpi Aaron olisi pitänyt pelastaa?
Vaihtoehto 1: Riikka oli hyvä valinta.
Vaihtoehto 2: Petripäs!

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Pitänee myös sitten lukea keskellä yötä :D Biisilistaan joudun tosin palaamaan myöhemmin, etten herätä porukoita liian kovalla popituksella :3 Vai uskaltaisiko kuunnella Mercyn, se on sentään aika rauhallinen...

Veijareiden takapiha näyttää ihan meidän kukkapenkeiltä XD Pelkkiä ohdakkeita ja peurankelloja... Hienoa että Veijarit kuitenkin pääsivät kouluista yksityisimpään. *Vilkuttaa yliopistoon lähtevälle Linnealle* Mietinkin otsikosta, kenen aika on koittanut... Se oli sitten menoa Petri-paralle :/
Armi taitaa yrittää kuntostipendiä, ellei tässä ole sitten jotain muutakin takana...

Riikkakin menehtyi? :o Viikatemies varmaan turhautunut työmääräänsä... Onneksi Aaro muisti taikalampun, ehdin jo säikähtää että nelikko olisi jäänyt kolmikoksi.

Ei hätää, miunkin pitäisi olla nukkumassa :D Hyvä vain että joku muukin valvoskelee ;) Kohta kait saisi kömpiä lakanoiden väliin täälläkin - tai ehkä heilun vielä hetken tubessa ;D

Kasa kirjoitti...

Tolta biisilistalta ei kyllä juuri rauhallista musiikkia löydy, mainitsemasi Mercy olikin ehkä paras hiljaiseen popitukseen. .-D
Voi että, ei ole meidänkään pihan kukkapenkit kaikkein parhaiten hoidettuja joten pystyn samaistumaan Veijareiden tilanteeseen myös. XD Kerrankin toi yksityiskouluun pääsy sentään onnistui, jeij!
Petri meni tosiaan menehtymään ennen aikojaan. *huokaisee*
Voisi luulla että Armi tuolla treenimäärällä saa kuntostipendin, en itse asiassa muista mitä stipendejä kukakin ehti saamaan...
Teinikuolemat on jotenkin tosi traagisia simssissä, onneksi taikalampulla saatiin pelastettua sentään Riikka. .-)
Mitä sitä suotta käyttää hyvää yöaikaa nukkumiseen. .--D Kiva kun kommentoit! .-3