keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Mua paleltaa...

...sisällä, mut heti kun menee ulos tulee kuuma. Ei siis oo vielä meidän tietokoneluokka muuttunut saunaksi, ihan hyvä kai. .-D Mun piti tänään ahkeroida koulujuttujen kanssa mut kirjotinkin vaan Veijareita, hups.. Lukumusaksi tarjoilen Scissor Sistersiä, en oo juuri muuta kuin kyseistä bändiä viime päivät kuunnellut. .-D



Aiemmat osat
Osa 76: Lisää nelosia


Petri ei hätkähtänytkään kun leluksylofoni alkoi itsekseen helisemään hiljaisessa illassa miehen suffaillessa netissä. Ehkä Petri ajatteli lapsen vain leikkivän - paitsi että taloudessa ei tällä hetkellä ole yhtään taaperoikäistä lasta. Ihan ärsyttää kun simit ei reagoi haamujen jekkuihin millään tavalla, mitä sitä suotta ihmettelemään jos telkkari tai radio menee itsekseen päälle yms...

Koirat kasvoivat, ja sain jopa kaikki yhteen paikkaan samalla kertaa kuvaushetkellä. .-D En valitettavasti muista kuka on kuka, muuten kuin Crillen osalta, sillä poikueen ainut tyttöhauva on vielä kaikenlisäksi saanut erilaisen turkin, tuollaisen kiiltävämmän.


Saatiin näemmä koiranelosten lisäksi talouteen myös toiset neloset. .-D Tää tuli ihan puun takaa, sillä olin luullut ettei kolmos-neloshack toiminut uudelleenasennuksen jälkeen kun kaikki tähän asti pelissä syntyneet vauvat oli perinteisiä yhden ja kahden settejä, mut tässäpä nyt sit selvisi että hyvin toimii. .-D Lasten nimet ovat Riikka, Armi, Elmo ja Aaro.

Kun kaikki neljä vauvaa oli hoidettu nukkumaan omiin kehtoihinsa pääsi muukin perhe vihdoin yöpuulle. Vaikka taloudesta löytyykin neljä vauvojen hoitoon kykenevää käsiparia, otti kesken yötä sattunut yllättävä lapsilauman ilmestyminen koville erityisesti Ilmille, hänhän oli kaikki neljä maailmaan ponnistanut.

Vauvanelikon jäsenet vaikuttavat vielä tässä vaiheessa päällisin puolin toistensa klooneilta, mutta naamojen lähempi tarkastelu paljastaa Riikan eroavan joukosta eriväristen silmien ansiosta. Riikan simmut ovat harmaat, muilla on värinä vaaleansininen.

Sonja taitaa olla vähän katkera Nikelle. Ensin Nikke herätetään kuolleista eikä kukaan tunnu muistavan Sonjaa, ja nyt Nikke on vieläpä aloittanut suhteen Sonjan kuoleman jälkeen. Ehkä Sonja yrittää säikyttää Niken hengiltä saadakseen tämän taas omakseen..

Vaipanvaihtoa riitti koko perheelle, ja hoitopyödän luokse muodostui suorastaan jonoa, kun kaikki neljä pikkuista tuntuivat hajustavansa vaippansa samaan aikaan.


Vauvakiireistä huolimatta myös työnteolle jäi aikaa. Raskauskiloista selvittyään Ilmi kehtasi viimein vetää ylleen mahan paljastavan työasunsa ja aloittaa työt tanssialalla. Linnea puolestaan oli saanut töitä liiketalouden puolelta ja teini kävi töissä koulun ohella.

Synttäreiden aika! Ihailkaamme seuraavaksi kasvun tuloksia:

Armi

Aaro

Elmo

Riikka

Lasten huviksi keskelle olohuone-keittiötilaa hankittiin värikäs puuhapöytä, jonka äärelle vaikka koko nelikko mahtuu puuhastelemaan yhtä aikaa! Yhdessä tornien rakentelu ja piirtely vieläpä lähensi pikkuisten välejä mukavasti.

Aarosta muodostui hetkessä Petrin lellikki, sillä poika oli aivan isänsä näköinen samanlaisine hiuksineen. Petri halusi huolehtia lellikin opettamisesta ja hän pitikin poikaa erittäin älykkäänä kun tämän ensimmäinen sana oli "sinivalkoinen syöttötuoli".


Koko perhe sai osallistua taaperoiden opettamiseen. Nikke hoiteli taaperoita yöaikaan, ku taas Ilmi ja Petri silloin kun kiireiltään ennättivät. Työasioissa oli pakko välillä joustaa, jotta lapsille ehtii opettaa kaikki tarpeelliset taidot.

Petripä on aktiivinen puheopettaja! Riikka ei millään meinannut oppia sanaa 'tuttipullo', joten paikalla olevat lastenhoitajat tulivat avuksi kanniskelemaan kyseistä objektia käsissään. .-D

Sanojen kanssa oli ongelmia myös muillakin taaperoilla. Kävely luonnistui paremmin kun puuhapöydän ääressä väkerrellessä tulee samalla treenattua tasapainoa, mutta jokeltelu oli näiden pikkuisten mielestä paljon mukavampi kuulumisten vaihtotapa.

Huuh, Fiku majoittuu mun luokse Helatorstain kunniaksi, ja tässä oottelen koulun loppumista et voisi lähteä noutamaan Fikua asemalta. Eiköhän porukka muutenkin hupene täältä luokasta hyvissä ajoin ennen virallista työpäivän päättymisaikaa, joten jos mäkin kerrankin voisin lähtee aikasemmin. ,-)

Kysymys lukijoille:
Tytöt vai pojat?
Vaihtoehto 1: Tytöt (Armi & Riikka)
Vaihtoehto 2: Pojat (Aaro & Elmo)

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Tuota Sistersin biisiä en ollut ennen kuullutkaan :o
Koiranelikko on varsin edustava! *Tiiraa poikakoiria lähemmin* Yhdellä ainakin on pystykorvat kun kahdella on luppakorvat, ja etualalla nukkuvalla on keltaisempi turkki kuin muilla (ellei se sitten johdu vain valaistuksesta).
Onpa tosiaan nelosia, Ilmillä on taatusti kädet täynnä hoidettavaa :D Ja molemmissa nelikoissa yksi joukosta eroava. Onneksi taaperoina sentään erottaa muutkin toisistaan :D

Mutta nyt hiivin järjestelemään kuvia --->

Kasa kirjoitti...

Jade on niin nopea. .--D Kyseinen biisi tuli itelle vastaan yhtä best of -videota kuunnellessani ja menin siihen tykästymään. .-3 Hienoa sitten että kartutin Sisters-tietämystäsi. .-D

Joo, poikakoirillakin on korvissa ja hännissä eroja, mut ne on silti mulle liian samanlaisia tunnistettavaksi. XD Haha, hauskasti tosiaan Crille ja Riikka ovat joukosta erottuvat. .-D Taaperonassut sentään tunnistin kaikki vielä nimeltä. .--D

Mä voisin puolestaan kohta puoliin hiipiä asemalle.. En vaan pysty lopettamaan Soft Cellin Tainted Love -biisin kuuntelua, oon painanut replayta jo monta kertaa.. Tarvisin tästä sellasen 10 tunnin mittaisen version. XD
https://www.youtube.com/watch?v=XZVpR3Pk-r8