keskiviikko 25. toukokuuta 2016

En keksinyt...

...mitään tekemistä, joten tulin kirjoittamaan Veijareita. Alan turhautua näihin "työpäiviin", välillä teen jopa hommia ihan mielelläni koska en jaksa laiskotella. XD Yritän hidastella tuon nykyisen työni kanssa etten joudu aloittamaan mitään uutta. .-D Enää neljä päivää + 1,5 tuntia kestettävänä ennen lomaa. Joo mutta lukemaan siitä, Simple Plania on tarjolla musiikiksi:



Aiemmat osat
Osa 77: Varaslähtö lomaan


Linnea oli päättänyt kouluttaa Nallesta työkoiran, ja Nalle pääsi kokeilemaan taitojaan viihdestaraksi pyrkimisellä. Linnealla meinasi mennä hermot kun Nalle ei millään tahtonut oppia seisomaan, sillä uralla etenemistä ajatellen kyseinen taito olisi hallittava.

Muut koirat saavat tällä erää jäädä kotiin laiskottelemaan. Taaperot tykkäsivät ottaa karvaturrit mukaan leikkinsä, eivätkä pienet koirat mahtaneet mitään samaa kokoluokkaa olevien taaperoiden tiukkoille kuristushaleille.


Synttäriiiit! Katsellaan vielä lapsia naamakuvien kautta ja kerrataan nimet:

Riikka

Elmo

Aaro

Armi


Armi, Elmo ja Riikka olivat kiinnostuneita kuntoilusta ja urheilusta, kun taas Aaroa kiinnosti harrastuksena enemmän tähtitiede.


Haamut ottivat vasta kasvaneet lapset kohteekseen.. Lapsia oli hauskaa säikytellä sillä he eivät olleet vielä tottuneet haamujen vaelteluun talossa öisin. Aaron nukkumaanmenosta ei tullut mitään sillä poika väitti kiven kovaan että hänen sänkynsä alla majaili joku, ja Armi puolestaan kasteli jatkkuvasti pyjamahousunsa joutuessaan säikäytetyksi. Meedio-Linnea sen sijaan nukkui tyytyväisenä.

Ilmi saavutti jo toisen uran huipun, tässä nimittäin astelee maailmankuulu tanssija! Ei mitään mielikuvaa siitä mikä on naisen kolmas elämäntavoite, katsotaan jos se selviää tässä jossain kohtaa kun mennään tarinassa eteenpäin.

Petrin urheiluinnostus on palkittu hienolla seinätaululla! Muistan kun tämä oli mulle hieno hetki, sillä en aiemmin ollut saanut urheilu-harrastusta keneltäkään täyteen, sillä nuo pallopelit kuluttavat simin energian hetkessä loppuun ja harvemmin simit jaksavat lukea urheiluartikkeleitakaan kovin kauaa. Urheilu- ja liiketalousurien urapalkinnot ovat käteviä urheilu-harrastuksen kerryttämiseen, vink vink. ,-)


Aina ei voi voittaa. Kaikki Niken palkkaamat alkuperäiset työntekijät olivat irtisanoneet itsensä, ja uusien palkattujen osaaminen ei ollut mitään parhainta.. Aloitteleva kokkityttö kärvensi ruuat, ja tarjoilijana toimiva nainen näki tärkeämmäksi luututa keittiön lattioita kuin palvella asiakkaita. Vaikka Nikellä oli vielä Petrikin apuna, tuntui ettei mikään onnistu yrityksen kanssa.

Tauko arjesta oli paikallaan, joten päätettiin suunnata jälleen Twikkii-saarille koko perheen voimin! Nikke ahkerana lomailijana osasi varautua ja jättää talvivaatteet kotiin, hän uskoi tarkenevansa matkan normivaatteissaan. .-D

Veijarit suuntasivat jälleen perheen loma-asunnolle. Petriä vaivasi jet lag, ja hän päätti jäädä asunnolle nukkumaan muun perheen suunnatessa ensimmäiseen kohteeseen.

Nähtävyyksillä kiertely päätettiin jättää myöhemmäksi ja ensin rentouduttaisi kuumilla lähteillä. Nikke lähti valvomaan Aaroa, Riikkaa ja Armia kuumille lähteille, kun taas Ilmi, Linnea ja Elmo kaipasivat vatsantäytettä. Ei yhtään kuuma tule noissa talvivaatteissa. .-D

Ruokailuvuoroja vaihdettiin, ja loputkin pääsivät maistelemaan paikallisia ruokia ja lähteelle vapautui uusia paikkoja.


Ruokailu kuitenkin keskeytyi kun eräs paikallinen nainen aloitti hula-tanssin ja kaikkien täytyi päästä opettelemaan tanssin liikesarja. Riikka ja Armi jaksoivat tanssia pisimpään muiden jo kadotessa muihin puuhiin.

Kyllää, taas lomalle.. .-D Vähän taas jäänyt tämä kirjoittelu, mutta tätä osaa oli kyllä mukava näpytellä eteenpäin, joten saatan ehkä jatkaa samaan malliin. ,-)

Kysymys lukijoille:
Riikka vs Armi?
Vaihtoehto 1: Armi
Vaihtoehto 2: Riikka

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Ehkä se on se turhautumisen aste, jota siellä on tavoiteltu - opiilaat pitkästyvät niin, että tekevät jo mieluummin töitä? :D

Lapsista tuli lapsinakin (kummallinen lause :D) söpöjä :D Haamuthan nyt ovat aktiivisina, jos nillä on ollut tylsää? Linnean meedioudesta on taas hyötyä :3
Jospa loman jälkeen ravintolanpitokin sujuisi. Tuli kyllä vähän kade Veijareita, kun tuolla saaristossa on niin lämpimän näköistä ja täällä sataa vettä :D

Kasa kirjoitti...

Turhautuminen tosiaan vaivaa, en kyllä tiedä tekevätkö muut sen takia töitä vai laiskottelevatko silti. .--D Kummalliset lauseet ovat hauskoja, hienoa että kasvutulokset olivat silmälle mieluisia. .-D Veijareiden tontilla on kyllä mahdottoman aggressiiviset haamut jotka valitsevat muutaman simin kohteekseen ja häiriköivät näitä sitten koko yön.. .-P Meedio-Linnea, äh mua harmittaa etten laittanut Linneaa mystiikka-uralle (nelosista Armi sen sijaan työskenteli tämän ammatin parissa). Sanos muuta, tuolla vesisateessa kävellessä kaipaa kummasti sitä aurinkoa, vaikka silloin kuuma tuleekin kävellessä mut siltii! Kiva kun kommentoit aina. <3