sunnuntai 13. syyskuuta 2015

On vähän...

... jäänyt se osa/viikko tahti, mutta tässä nyt olisi taas vaihteeksi osaa Veijareille. .-)

Aiemmat osat
Osa 68: Urheilkaamme balettiasuissa <3




Taas yritettiin yksityiskouluun päästä, mutta rehtori jumittui talon esittelykierroksen jälkeen ja siihen tyssäsi homma tällä kertaa.. Kai se täytyy vain hyväksyä, ettei Veijareita olla yksityiskouluun päästämässä. .-P
Vähän jännitystä teleskoopin kanssa puuhasteluun. .-D Sonja selvisi onneksi salamaniskusta ja sen seurauksena syttyneestä tulipalosta täysin vammoitta, ja teleskooppikin sammui itsekseen sateen vaikutuksesta.

Piti käydä teetättämässä kivoja kuvia Nikestä kun yhteisötontilla sattui kuvailukoppi olemaan. Nää päätyy kyllä ehdottomasti seinälle! ,-)

Petrin työpaikalla tiedustelussa ollaan kyllä tarkkoja ulkonäöstä. Työasun lisäksi Petrin työlookkiin kuuluu lyhyeksi ajettu tukka.

Sonja osoittaa teitä aseella, varokaa! >.-3 Nuo Vapaa-ajan (?) mukana tulleet käsi- ja jalkaliikkeet aiheuttaa välillä hölmöjä asentoja, kuten vaikka tässä Petri päätti asettaa maasta nostamansa sanomalehden naamansa eteen. .-D

Harri on edistynyt tiedeharrastuksensa parissa jo niin pitkälle, että osaa nyt uppoutua harrastukseen. Harri varmaan kuvittelee tässä olevansa tähti, kun hän loistaakin hämärässä samaan tapaan. .-D Arska-kisukin ihmetteli Harrista säteilevää valoa.

Aivan yhtäkkiä Harrin vieressä olevan teleskoopin kanssa puuhastellut Petri alkoi karjua, ja Harri huomasi taivaalla heidän yläpuolellaan leijailevan valtavan avaruusaluksen! Mahtaa tiedettä harrastava Harri kadehtia veljeään, joka pääsee tapaamaan avaruusolentoja (vasten tahtoaan tosin.)


Arska. x-3 ♥ Muutaman tunnin päästä Petri palautettiin takaisin maanpinnalle. Paikalle sännänneet Sonja ja Harri eivät niinkään olleet kiinnostuneita Petrin kunnosta, vaan heitä häiritsi avaruusaluksen pitämä ääni.

Ei Petrikään pahemmin kokemuksesta traumatisoitunut, ja poika riensikin samantien soittamaan yliopistolle saadakseen avaruusmatkastipendin, sillä yliopistolle lähtö koittaa pian...

Nimittäin nyt! Tässä näette aikuistuneet Petrin ja Harrin.

He eivät kuitenkaan saapuneet kampukselle yksin, vaan tyttöystäviensä kanssa. Harri ja Leea olivat innoissaan jälleennäkemisestä, sillä he eivät olleet nähneet pitkään aikaan välimatkan vuoksi (Leea asui siis Twikkii-saarilla). Petri puolestaan oli helpottunut, sillä hän oli tapaillut useampaakin tyttöä, mutta nyt teinisuhteet olivat historiaa ja hän pääsisi olemaan kunnolla yhdessä entisen kassatyttönä työskennelleen Ilmin kanssa. Ilmille ja Leealle muuten arpoutui samat vaatteet mitä Iloliemien Jessikalla ja Juulialla oli päällään yliopistossa. .-DD

Kaksoset saapuivat tyttöystävineen asunnolle, jossa poikien vanhempi sisar Miisa oli ehtinyt jo vuoden majailemaan poikaystävänsä Sepon kanssa.

Opiskelijoilla ei tunnetusti ole kovin suuria rahavaroja, joten talouteen tuli hankittua vain välttämättömimmät kalusteet. Onneksi joitakin elektroniikkavälineitä oli saatu ilmaiseksi (verkot, Humble). Osa peruskalusteita kuitenkin uupui, mutta sujui opiskelu lattiallakin jos tuoleja ei ollut vapaana.

Balettiasut ovat suosittuja urheiluvaatteita täällä. .-D Eikö olisi järkevämpää että simin mennessä balettitangon luo hänelle arpoutuisi satunnainen balettiasu päälle (vähän samaan tyyliin kuin pelin raskausvaatteet) eikä balettiasuja olisi ollenkaan urheiluvaatteiden joukossa?

Nikke piti tiiviisti yhteyttä poikiin (Miisa unohdetaan törkeästi) heidän yliopistoon lähtönsä jälkeen, ja soitteli jatkuvasti heille ja kutsui yhteisötontille tapaamisia varten. Vaikka isän näkeminen oli mukavaa yritti Harri vakuutella Nikelle että pojat olivat jo isoja eivätkä tarvitse jatkuvaa holhoamista.

Seposta (taas balettiasu urheilupukuna) tehtiin ruokaorja. Petri ja Ilmi eivät jaksaneet vaivautua auttamaan vaan istuivat mieluummin odottamaan valmistuvan aterian tarjoilua.

Rahapulan vuoksi kaikkien piti nukkua samassa makuuhuoneessa, mutta se ei estänyt pariskuntia hempeilemästä ja nukkumasta sylikkäin. .-3
Nikke oli taas saapunut odottamatta kylään, ja Ilmi ei pitänyt ollenkaan siitä, että vieras mies oli tullut heidän makuuhuoneeseensa ja nainen menikin raivomaan Nikelle. Petri kauhisteli sivusta tilannetta, sillä tällä menolla Nikke saisi vielä huonon kuvan hänen tyttöystävästään.

Kysymys lukijoille:
Arskan reaktio Petrin palautukseen?
Vaihtoehto 1: <3
Vaihtoehto 2: 3<

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Voi rehtoria, kun hän tahtoo olla niin bugaava :p Noh, onhan simsin normikoulussakin etunsa - kaiketi? :D Salamaniskut tuovat kieltämättä jännitystä peliin ;) Hm, itse en muista juurikaan käyttää kuvauskppia hyväkseni, pitääpä laittaa korvan taakse. Tuo kuva Harrista ja Arska-kissasta oli hieno <3 Vai Petrikö sen avaruusatkastipendin saikin :D
Hauksa yksityiskohta nuo Leealle ja Ilmille arpoutuneet vaatteet :3 Miisaakin näkyy yhden osan tauon jälkeen :3 Mietin itse asiassa hetken, onko tuo Humble jokin verkkopalvelu kuten Netflix ennen kuin aivoni alkoi taas toimia ja muistin Rod Humben :"D Hmm, toisaalta ymmärrä tuon baleetivaate-aatteesi, mutta se saattaisi joskus tehdä lavastamisen vähän vaikeaksi joitakin kohtauksia ajatellen. Gnaa, miekin haluan ruokaorjan laittamaan itselleni myöhäisiltapalaa! Oma jaksaminen riittää ehkä limpparipullon noutamiseen jääkaapista. Makkariin on hyvä päättää, Jade meinaa nimittäin nukahtaa jo nojatuoliinsa :3

Kasa kirjoitti...

Rehtorin bugailua tapahtuu oikeestaan vain perijätontilla, onkohan tontissa joku vikana vai mikä.. Tai sit sitä käy muuallakin, mutta en muista asiaa jälkeenpäin koska en ota kuvia. .-D Eipä tosta yksityiskoulusta juurikaan mitään iloa ole, mut tykkään kun simit saa siellä taitopisteitä, toisin kuin normikoulussa. .-D Salamaniskuista saa jännitystä, varsinkin jos sade lakkaa heti tulipalon syttymisen jälkeen eikä palava objekti sammukaan itsekseen.. .-D Eipä tota kuvauskoppia oikein muista hyödyntää, lähinnä jos simit sattuu toivomaan kuvan ottamista niin huomaa että kappas, tällä tontilla on jossain valokuvauskoppi. .-D Petri sai avaruusmatkastipendin, Harri on muuten vaan tiedehörhö. .-D Jep, jännää miten tytöille arpoutuikin samat vaatteet kuin iloliemen siskoksille. .--D Jee, Miisa teki paluun! Rod Humblea tosiaan tarkoitin, ja tuo verkko viittaa kaupunkikämpän ns. verkkosuhteisiin, jossa on mahdollista saada joskus testiin/lahjaksi elektroniikkaa. .-D Jadella taas mielessä lavastukset. ,-3 Oi että, ruokaorja olis ihana mut täytyy varmaan kohta ihan omin voimin hipsiä keittiöön kolistelemaan kattiloita.. Hyvä että makkaripäätös oli mieluinen. ,-D Muakin väsyttää vaikka vedin tossa jo pienet päikkärit, mmm..