torstai 17. helmikuuta 2022

Viisumaabattle: Australia VS Unkari

Pitkästä aikaa jatkoa battleille! Viisubattle toimii niin, että arvon kaksi maata ja vertailen näiden kappaleita omien top 10 -listasijojeni mukaan. Tämä pitää battlen tasaväkisenä ja kiinnostavana, sillä vastakkain pitäisi päätyä samantasoisia kappaleita, mikä tekee tietenkin valintatilanteista ihan epäreilun kinkkisiä. Enemmän pisteitä saanut maa pääsee jatkoon, ja lukuisien erien päätteeksi selviää, mikä on mielestäni paras viisumaa! Tänään battlen kilpailijoiksi arpoutui...

Australia VS Unkari

Huom: Australialla ei ole Euroviisuissa kymmentä osallistumiskertaa vuosien 2000-2019 välillä, joten tässä battlessa on vain viisi erää.

 ♫ Isaiah - Don’t Come Easy (2017) VS Joci Pápai - Origo (2017) ♫ 
Tätä kaksikkoa verratessa kaikille on varmaan ilmiselvää ettei tässä ole mitään kilpailtavaa: Jocin esitys on moninkerroin viihdyttävämpi kuin Isaiahin omakuvien katselu - joskin pidän Don’t Come Easy:stä biisinä enemmän, mut siis kokonaisuutena Unkari on ehdottomasti parempi.

 ♫ Dami Im - Sound of Silence (2016) VS Zoli Ádok - Dance with me (2009) ♫ 
Nyt olisi tilaisuus valita tyylikäs Dami, mut huomioni taitaa olla enemmän Zolin tanssiliikkeissä. Biisinkin puolesta olen enemmän Dance With Me:n puolella, joten piste Unkarille! Mut ei Australiakaan huono ollut, oon alkanut viimein tajuta ton esityksen idean (kauan siinä kestikin. xD)

 ♫ Guy Sebastian - Tonight Again (2015) VS Nox - Forogj világ (2005) ♫ 
Hmm, molemmat biisit ja esitykset olivat viihdyttävyydeltään ihan keskinkertaisia, tosi tasainen tilanne. Sebu hoiti ehkä homman hieman paremmin, joten Unkari ei ainakaan vielä tässä vaiheessa pääse iloitsemaan varmasta voitosta kun Australiakin onnistuu saamaan pisteen. x)

 ♫ Jessica Mauboy - We Got Love (2018) VS Compact Disco - Sound of our hearts (2012) ♫ 
Jos vertaa esityksiä Jessica on parempi, mut Sound Of Our Hearts kuuluu ikisuosikkeihini kaikista viisubiiseistä, ja se kallistaa vaa'an enemmän oikealle puolelle. Eli Unkari voidaan julistaa jo tässä vaiheessa voittajaksi, mutta katotaan nyt vielä mitä vikassa erässä käy.

 ♫ Kate Miller-Heidke - Zero Gravity (2019) VS András Kállay-Saunders - Running (2014) ♫ 
Nyt oon hämilläni, tän erän piti olla selkeä piste Unkarille, mut vastaanotin tällä kuuntelukerralla Katen laulusta uskomattoman vahvat energiat, joten ihan vaan tämän kokemuksen myötä on pakko antaa piste Australialle. Se ei silti muuta lopputulosta:

🏆 Tulos: 3 - 2 Unkarin hyväksi!

Battleissa kakkoskierrokselle jatkavat maat: Pohjois-Makedonia, Armenia ja Unkari

Mites teillä, jos pitäisi valita Australia tai Unkari maiden viisubiisien perusteella kummalle puolelle kallistuisitte?

Ei kommentteja: