maanantai 21. tammikuuta 2019

Säätöpäivä

Jotenkin mitä pidemmälle tämä päivä on mennyt tulee koko ajan enemmän sellainen olo että tästä päivästä täytyy tehdä kuulumispostaus, joten tässä sitä nyt ollaan. .-D

Aamupalan syöminen tapahtui normaalista poikkeavissa merkeissä, sillä juuri kun olin ryhtymässä syömään kuulin lumiauran lähestyvän. Oishan se nyt aivan liian radikaalia kanssakäymistä saada ikkunan kautta katsekontakti lumiauraa kuljettavan naapurin kanssa, joten tämän välttääkseni päädyin istumaan lattialle aamupalaa nakertaessani. .-D Fikulle kadehtimistiedoksi: Aamupalamusiikkinani soi Careless Whisper.


Eilen illalla lunta tuli varmaan enemmän mitä aiemmin suuresti kauhistellussa lumimyrskyssä, joten ennen kuin pääsi hakemaan puita sai tehdä vähän lumitöitä. Biojäteastiakin oli odottanut jo tovin tyhjennystä, joten päätin käydä kippaamassa sen kompostiin, vaikka tiesin ettei se olisi hyvä idea, sillä tiellä oli aivan valtava lumikinos. Lähdin kuitenkin tarpomaan lumessa - ja kaduin sitä heti ensimmäisen askeleen jälkeen, sillä saappaan vartta korkeampi lumikerros täytti kivasti jalkineet. Piti siinä välissä käydä lisäämässä ulkohousut jalkaan etten paleltuisi puita hakiessa, sillä kastuneet kengät ja housut eivät tuntuneet yhtään mukavilta siihen päälle että ulkoilutuokio kesti lumitöiden takia odottamaani kauemmin.

Aattelin että märät sukat ja housut kuivahtaisi kivasti lämpimässä pannuhuoneessa, joten päätin ryhtyä seuraavaksi tulentekoon. Tuhkaa olisi voinut olla uunissa vähemmänkin, mutten jaksanut nyt ruveta sen kanssa säätämään, jääkööt homma huomiselle. Tuli syttyi nätisti ja näin, ja aattelin vetää vielä imurilla eteisen lattiat, sillä varsinkin keittiö alkaa olla täynnä roskia ihan vaan siitä syystä että niitä kulkeutuu pannussa käydessä jaloissa mukana. Imuri oli vähän väsynyt, ja ajattelin että pitäisi varmaan perehtyä sen tyhjentämiseen. Hetken tuumailtuani löysin erilaisia vipuja joita vääntämällä tyhjennysluukku aukeni. Vasta nyt tämän lähemmän tutkiskelun kautta huomasin luukun kyljessä olenvan "max"-merkinnän, joka oli ylittynyt ja reippaasti, ei ihme että imuri-parka oli niin väsyksissä aiemmin... Koska maxi oli ylitetty oli pölyä ja roskia kulkeutunut johonkin ahtaaseen välikköön, josta aloin sitten raaputella tavaraa ulos veitsellä, joka sattui olemaan ensimmäinen käteeni osunut sopivan pienikärkinen esine. Anteeksi imuri, lupaan vastaisuudessa tyhjentää sinut useammin!

    

Tänään piti olla pelipäivä FS:ssa, mutta näiden pitkittyneiden askareiden takia ehdin koneelle Fikun jo heräillessä. Fikulla menee onneksi aamutoimissa sen verran aikaa että kerksin vähän aloitella kahdeksatta jaksoa. Huvitti kun hahmollakaan ei mennyt kaikki ihan putkeen ja sit sain angstata Nathanielille aiheesta. .-D En kerennyt edes käyttää ihan kaikkia TP:itä, joten seuraavaa pelihetkeä varten ei tarvitse odottaa niin kauan. ,-)

Lähtiessämme ruokaa varten kävelemään kotia kohti meitä tuli naapurin Simo tai Seppo vastaan, ei oltu ihan varmoja kumpi kun ulkona oli jo hämärää ja tyyppi näytti Simolta mutta kuulosti Sepolta moikatessaan meille. Mikä mysteeri. .-D Loppupäivään ei sitten sisältynytkään mitään kovin ihmeellistä, vähän simssiä ja semmoista.

Kysymys lukijoille:
Oothan muistanut imuroida?

Vaihtoehto 1: Tietty
Vaihtoehto 2: En, pakkoko oli muistuttaa...

Ei kommentteja: