tiistai 23. toukokuuta 2017

KS: kskkskkskkkssskks

Heey, taas olisi aika katsella suosikkiasioitani kuluneen kuukauden ajalta. ,-)

▶ YouTube:

Robin Seplut - Robinin päivittäin lataamat videot tulee edelleen melkein aina katsottua. Ollaan suunniteltu Fikun kanssa et meidän täytyy luoda simssiin kulkueläimiä hoitava Robin, ja kappas - Robin julkaisee videon missä esiintyy itsekin, nyt osataan ottaa Robinin ulkonäkö huomioon häntä simiksi luodessamme. .-D

Kitten Academy - Täältä kissa-akatemiasta tulee nykyään katsottua lähinnä Close Up -videoita kissanpennuista. Varsinkin Angelin pentueen kasvua oli ihana seurata, melkein sääli että kaikille löytyi adoptoija eikä pikkuisia karvapalloja enää näe. .-< Noh, kyllä uudestakin pentueesta löytyy suloista seurattavaa. .-3

mmiisas - Multa on haihtunut kiinnostus tubettajiin. Joskus tulen leipä kädessä selaamaan tilaukset-videoita mut ehdin yleensä syödä leivän loppuun ennen kuin mitään kiinnostavaa katsottavaa löytyy ja sit jo suljenkin YouTuben kun ehdin syömään loppuun. Miisan Brekkie-sarjan videoita oon kuitenkin tykännyt katsella, niissä on yleensä hyviä puheenaiheita, ja satunnaisesti tubeen eksyessäni saatan pitää muutaman videon brekkiemaratonin.


🕮 Lukeminen:

W.I.T.C.H - Oon taas päässyt jatkamaan Witch-sarjakuvien lukemista, ja sain juuri luettua neljännen saagan loppuun. Vaikka tuo neljäs saaga lähinnä pyöritteli samoja henkilöitä uudelleen niin tää oli kyllä tähän mennessä yksi kiinnostavimmista juonista + Irmallekin löytyi vihdoin "poikaystävä", jee!


♫ Musiikki:

Musajutut koostuu tällä kertaa pääosin ajankohtaisista Euroviisukappaleista. Erityismaininta Nathan Trentin Running On Air -kappaleelle, tää on mun uusi voimabiisi jota kuunnellessa vaikeudet alkaa tuntua pienemmiltä ja ylipäätään tulee hyvälle mielelle biisin positiivisen sanoman takia. .-) Sergeyn Take It Off -kappale jäi puolestaan mieleen pääsykoematkalta, taisi biisi ehtiä soimaan jopa kolmesti saman päivän aikana ämpältä. .-D

Toukokuun biisilista:
Salvador Sobral - Amar Pelos Dois
George Michael - Faith
Kent - FF
Kasia Moś - Flashlight
Hovig - Gravity
SunStroke Project - Hey, Mamma!
Robin Bengtsson - I Can’t Go On
IMRI - I Feel Alive
Jacques Houdek - My Friend
Francesco Gabbani - Occidentali’s Karma
Nathan Trent - Running On Air
Slavko Kalezić - Space
♫ Sergey Lazarev - Take It Off
O. Torvald - Time
Demy - This Is Love
Ilinca ft. Alex Florea - Yodel It!


🎮 Pelit:

Tomb Raider - Oon tykästynyt tähän nyt toisella läpipeluu kerralla aina vaan enemmän ja enemmän! Tosin jotain tekemistä voi olla jo pelkästään sillä seikalla että uusi kone pyörittää peliä paremmin eikä peli-intoa latista huoli koneen päällä pysymisestä ja pelin jaksottamisesta viiden minuutin mittaisiin pätkiin kun täytyi pitää viilennystaukoja. Tunnit kuluu ihan huomaamatta kun pelaamiseen uppoutuu kunnolla.

Just Dance 2016 - Tulipa ostettua uusi tanssipeli kun edullisesti sai, ja tää olikin ihan hyvä hankinta 2015-version jatkoksi. Tässä riittää kyllä opettelemista, monet tanssit on hirveän vauhdikkaita ja epämääräistä heilumista, toisaalta tää tuntuma voi johtua siitä että peli on vielä aika uusi eikä askelkuvioita ole oppinut. .-D Peliin on myös jostain syystä otettu monta ärsyttävää biisiä ja hyviä kappaleita on harvassa, noh eiköhän tähänkin sopeudu. Kivaa toki on ollut pelata kun saa vähän vaihtelua vanhoihin tanssipeleihin verratessa.

The Sims 2 - Onko tässä muka mennyt kuukausi, vastahan mä edelliseen KS-postaukseen kirjoittelin simssistä..? Simssiä on ihanaa pelata ja oon mm. saattanut Veijarit jo kymmenenteen sukupolveen asti! Peli toimii tosin vähän jännästi: naapurustolataukset yms. on tosi nopeita, mutta peli tökkii hirveästi osto- ja rakennustiloissa sekä pelatessa aina simiä vaihtaessa tai puhelua soittaessa, mistäköhän moinen johtuu? .-/ Noh, kyllä tällä kokoonpanolla selviää niin kauan kun pitää taloudet pieninä (rip mun +20 simin kampusperheet..)

Laulupelit - Perinteiset iltalaulut jatkuu normaalisti. Ollaan jopa lämmetty Kylie-pelille sen verran että otettiin sekin mukaan vaikka pelin lauluosio on tosi kökösti toteutettu. Oltiin Fikun + Fikun kaverin kanssa suunniteltu et joskus meidän täytyy laulaa kolmistaan mutta toisen wii-mikin hajottua se suunnitelma kariutui, siispä päädyttiin yks ilta laulelemaan vaan koneelta soivia biisejä ja traumatisoitiin Fikun kaveri. XD


📺 TV-sarjat:

Bones - Bonesin vika kausi on jo puolessa välissä eikä vielä ole tapahtunut mitään tavallisesta menosta poikkeavaa, höh! Ilmeisesti sarjan viimeiselle kaudelle ei ole suunnitteilla mitään kovin spesiaalia, mut luompa oman toivelistan mitä haluaisin tapahtuvan vielä näiden Bonesin viimeisten jaksojen aikana:
  • Jonkin merkittävän henkilön kuolema - Joo, Bonesin isä menehtyi just viime jaksossa, mut mä haluisin että joku tuosta päätiimistä tapatettais. Kyllä, olen julma. >.-3
  • Camillen ja Arastoon adoptiolapsi ja häät täytyy nähdä.
  • Bonesin veljen Russin on pakko tehdä paluu, mua on häirinnyt kun siitä ei ole kuultu ikuisuuteen mitään.
  • Haluan nähdä Aubreyn siviilissä: esim. millaisia vaatteita Aubrey käyttää kun ei ole töissä. Toivon myös että Aubreyn isästä aiheutuu enemmän harmia, edellisellä kaudella siitä annettiin jotenkin niin uhkaava kuva että nyt tapahtunut pidätys oli tosi laimea jos asia käsiteltiin sillä loppuun.
  • Toivottavasti Michelleä ja Parkeria nähdään vielä!
  • Vauvabileet joissa paikalla on kaikki sarjan aikana syntyneet lapset yhtä aikaa, myös Daisyn lapsi. Ois myös siistiä jos tulisi joku lapsiin liittyvä tapaus, esim. toinen Bonesin ja Boothin lapsista kaapataan yms.
  • Haluan taas pitkästä aikaa saada kaikki harjoittelijat yhtä aikaa koolle!
  • Joku aiemmilta kausilta tuttu pahis voisi tehdä uuden esiintymisen. Harmi kun moni pidempiaikaisista pahiksista (esim. Haudankaivaja, Howard Epps tai Pelant) menehtyi jahdissa.
  • Toivon Zackille onnellista loppua. <3

Winx Club - Winxit ovat olleet pienellä tauolla näissä KS-postauksista, ihan vaan siitä syystä että halusin rauhassa katsastella kolmatta kautta pidemmälle ennen kuin kirjoitan siitä mitään. Tällä kaudella on paljon tapahtumia - ehkä jopa liikaakin. Winxit ovat joka jaksossa poistumassa koulun alueelta lähtiessään hoitamaan jotain tärkeää tehtävää, sitten iso kriisitilanne hoidetaan 1-2 jaksossa ja onkin taas uuden ongelman aika. Noh, ainakin tää nopea tempo pitää jaksot suhteellisen sisältörikkaina. Muutosvastaisena en ole kovin innoissani uusista Enchantix-voimista (ja ne uudet keijupölyanimaatiot on niin huoh!) mutta kivaa kun näiden ansiosta on päästy vierailemaan tyttöjen kotimaissa. Valtorista taitaa olla parempi puhua vasta kauden päätösjakson kohdalla, joten tässä kaikki tältä erää. .-D

Havaiji 5-0 - Vaikka Havaijin viidennen kauden katselu on vasta ihan alussa olen tykännyt, tää on parempi kausi mitä muistin! Ihanaa kun jaksoissa asiat kääntyy tapausta ratkottaessa yhtäkkiä ihan päälaelleen, esim. paha paljastuukin hyväksi ja tilanne vaatiikin ihan uuden käsittelyn. Tällä kaudella on myös otettu pitkästä aikaa käyttöön useamman jakson ajan kestäviä ns. sivutapauksien käsittelyä, tosin niiden eteneminen on niin hidastempoista että koko juttu enemmän pitkästyttää kuin kiinnostaa. .-D

Selviytyjät - Jee, Selviyjien uusi kausi on alkanut! En oo vielä näiden ensimmäisten jaksojen aikana löytänyt juuri suosikkeja tai edes ketä heimoa kannustan. Jotenkin näiden kilpailijoiden jako tiettyjen kriteerien mukaan ei oo koskaan olleet mun suosikkikausia, mut katellaan nyt miten käy kunhan heimoja vähän sekoitellaan.

Amazing Race - Mulla on ikävä niitä aikoja kun mun suosikkiparit voitti Amazing Racessa (mm. Tammy & Victor, Nick & Star) nykyään suosikit tippuu aina ennen finaalia. .-P Tää oli kyllä kiva kausi kun kisaajaparit oli vanhoja tuttuja.

Hannibal - Aah Hannibal, omnomnam (<- kuulostaa niin väärältä XD). Kakkoskauden uusintakatselukierros tuli aloitettua ehkä vähän liian pian, jännittämistä ei ole juuri yhtään kun juonenkäänteet muistaa entuudestaan.. No mut nyt sit on aikaa keskittää huomio kaikkeen epäolennaiseen ja saada ahaa-elämyksiä kun hahmo kommentoi jotain ja sit osaa yhdistää sen johonkin tulevaan tapahtumaan. Kivaa myös että Frederick Chiltonia nähdään enemmän näissä tokan kauden alkujaksoissa. ,-)


Kysymys lukijoille:
Euroviisut?

Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

4 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Heavens, onko nyt jo taas euroviisut? :o Mihin tämä aika tosiaan menee? (Itselläni aikain harakoille mutta joo :D) Itse vielä ainakin muistelen niiden viime viisujen biisejä, ehkä näistä uusistakin löytyis joku kiva korvamato :3

Niin juu ja ne tv-ohjelmatkin on olemassa! Itse olen kyllä enimmäkseen katsonut animea enkä mitä "oikeasta" telkkarista tulee :D Mikä selittänee tämän uusimman oman korvamatoni:
https://www.youtube.com/watch?v=XESreJjGx-I

Mutta suosikit olivat taas mukavaa viihdettä bussimatkan ajaksi ;)

Kasa kirjoitti...

Kyllä vain, vuosi on kyllä hujahtanut hirveän nopeasti. .-D Mullakin on edelleen kuuntelussa viisubiisejä menneiltä vuosilta, mut suosittelen ehdottomasti näihin tämänkin vuoden kappaleisiin perehtymistä. ,-) Haha, mitä sitä suotta rajoittaa katselu vain tv:n antimiin kun muutakin kiinnostavaa katsottavaa löytyy. .-D Kiva kun jätit taas kommenttia, ja hienoa jos tämä viihdytti bussimatkaasi!

Fiku kirjoitti...

Robin <3<3<3<3<3<3 Hyvä ihminen. Kissat on niiiiiin suloisia nam. .--) Riemastuin kun Georgen Faith oli päässyt listalle. Tosin se oli se sun ahdistelijalaulu, mikä ei ikinä soi mun ollessa paikalla. .--D Kyllä noi tanssit vielä helpottuu. Varsinkin niissä nopeatempoisissa, kun jo vähän osaa aavistaa, mitä seuraavaksi tulee tehdä. .-D Simssi nam jes! <3 Traumatisoitu kaveri, mutta onneksi se oli vain yhden päivän trauma. .--D Sulla on kyl hyvä lista Bones-jutuista. Keksisit paljon parempia juonia, mitä ne tyypit siellä oikeesti. .-D Zack ansaitsee onnellisen lopun. Noi Havaijit on kyllä yllättäny. Mikähän mua vaivas, kun katoin noita jaksoja ekaa kertaa? .--D Selviytyjät ja Amazing Race on kyllä aina hyvät. .-) (Tuli surunaama eka .-( ) Mä tykkään Hannibalista nyt, kun Will päästettiin vapauteen, ja kun ne puhuu niistä elämänfilosofioista tai jostain. .--D Eikä musta Hannibal nykyään toimi ees väärin moraalisesti, koska se tappaa huonoja ihmisiä ja päästää niitä elämän kiertokulussa eteenpäin (ehtii kertyä vähemmän huonoa karmaa). Kiitos!

Kasa kirjoitti...

Robin on kyllä hyvä. <3 Faith jäi kyllä mieleen kun se mua ahdisteli + yleensä otan kaikki koneelle ladatut uudet biisit mukaan muutenkin näihin suosikkipostauksiin. Täytyy toivoa että tanssit helpottuvat, taa tanssitauko ei ainakaan edistä asiaa. .-D Nam, ja ens KS-postaukseen saan vihdoin laitettua maininnan siitä meidän simsblogistakin. .-D Kaikesta sitä voikin tulla traumoja, ei sentään pitkäaikaisia jäänyt tuosta lauluillasta. .-D Haha, välillä tuntuu että Bonesin tekijät tekee noita juonia vaan puolella teholla kun itellä ois kaikkea muuta mielessä niiden päänmenoksi. .--D Voipi olla että mun toivelista jää vajaaksi, enää kaksi jaksoa jäljellä... Siitä kyllä oon tykännyt kun sarjaan on palautettu muutamia aiempien kausien henkilöitä, ja vähän alkaa kyllä olla lopun tuntua ilmassa kun viimeisetkin harjoittelijat alkaa valmistua ja porukka vähenee sitä kautta. Mietin kans mitä oon aatellut tosta Havaijin kaudesta aiemmin, koska (kirjotin 'kosta' .--D) näiden taso on lähes yhtä hyvä mitä kolmannella kaudella. Voi. .-((( Sepä hienoa että hyväksyt Hannibalin toiminnan. .--D Kiitos vain!