keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Olin tänään...

...ensimmäisellä ajotunnillani. Sinne meno ei hirveämmin etukäteen jännittänyt, enemmän pelotti eilen soittaa sinne autokoulun toimistoon ja varata noita ajo-aikoja. .-D Ajotunti oli ihan ok, ärsytti vaan kun se opettaja valitti kaikesta. Se suuttui kun en tiennyt auton kaikkien painikkeiden tai kojelaudan merkkivalojen tarkoituksia ja sanoi, että semmoiset asiat olisi pitänyt opiskella etukäteen ja että kuinka vien ajotuntiaikoja osaavilta kuskeilta kun mun kanssa pitää kaikki käydä erikseen läpi.. Joo, ei ehkä paras idea lähteä kylmiltään ajotunnille kun teoriatunneista on kuitenkin vuosi aikaa, mut mun mielestä käytännössä oppii paljon paremmin. Mä voin päntätä kirjasta auton käynnistämistä, mut se on lopulta ihan eri asia kun pitää säätää kytkimen ja vaihteiden kanssa. Kyllä mä tiedän ettei isoissa käännöksissä saa "lypsää", mut siinä kun rattia paniikissa kääntää ei vaan voi pakkoliikkeilleen mitään. Sain jopa valitusta mun kynsistä ja kengistä. Päästiin me ekan tunnin aikana jopa liikkeelle, vaikka mulla olikin koko ajan joku ongelma siirtää jalka pois kytkimeltä jolloin auto sammui. Huhhuh, huomenna olisi taas ajotunti. Ope käski lukea mäkilähdön teoriaa valmiiksi, mut enköhän mä saa jotenkin sössittyä senkin vaikka etukäteen valmistauduin. .-D

Tiesittehän että Rainbowin Heart Mix -karkit on ihan sairaan hyviä? Niistä tulee mulle aina autokoulu mieleen, koska syötiin niitä ekaa kertaa viime kesänä autokoulun lukuläksyjä päntätessämme. .-D Että oikein sopivaa popsittavaa tähän iltaan. Ne myös värjää kielen siniseksi.

Loma on niin alussa ettei mulle ole oikeastaan mitään muuta hienoa kerrottavan arvoista ehtinyt vielä tapahtua. Oon ollut vaan kotona ja nukkunut ja syönyt enimmäkseen. .-D En oo jostain syystä löytänyt vielä kunnollista lomarytmiä, ja vaikka valvon öisin kolmeen alan heräillä jo yhdeksän aikaan. Kyllä mä yleensä sen jälkeen nukahdan vielä uudestaan pariksi tunniksi, mut ärsyttää tollanen katkonainen uni. Katottavaa on ihan mukavasti:

  • Amazing Race
  • Selviytyjät
  • Bones
  • Havaiji 5-0
  • Myytinmurtajat
Havaiji 5-0:n neljännen kauden jaksot tuli kyllä jo katsottua pari päivää sitten loppuun. Aika pettymys tuo kausi, mä en jotenki yhtään tykkää kun tiimiin tulee koko ajan lisää jäseniä.. Päätösjaksokin oli tosi huono eikä jättänyt mitään odotettavaa jatkolta kuten yleensä. Noh, nää Havaiji 5-0:n kaudet tuntuu noudattavan vähän samaa kaavaa kuin Windowsin käyttöjärjestelmät: joka toinen on aina pettymys. Eli viidennestä kaudesta on odotettavissa parempi. Selviytyjien uusi kausi on nyt ainakin alkuun tosi kiinnostava, kun kilpailijat kisaavat läheisiään vastaan. Harmi ettei mukana ole vanhoista kilpailijoista taaskaan oikein ketään suosikkejani, mut tutut kasvot on sentään plussaa. 


Hei muuten, yle näyttää nyt kesällä niitä 60-luvun Batman-jaksoja, joista olen olen useaan otteeseen täällä blogissakin kertonut. Jos kiinnostaa niin täältä voi katsoa menneet jaksot suomeksi tekstitettyinä. Suosittelen, noi on noloudessaan tosi hauskoja ja ekan jakson Arvuuttaja on ihana. Me ehdittiin isin kanssa katsomaan se eka jakso, mut sit nyt on pari jaksoa jäänyt näkemättä kun isillä on ollut kiireitä. Täytyy pitää joku maraton tuossa viikonloppuna. .-D Saadaan nyt melko kätevästi myös nauhotettua puuttuvia jaksoja talteen, kun vaan osaisi ennakkoon varautua siitä mitä jaksoja puuttuu.. 


Juu, minäpä jatkan lomailua. En osaa sanoa postailenko jatkossa enemmänkin, aikaa kyllä olisi mutta en tiedä jaksanko. .-D No, ehkä jos jotain kerrottavaa ilmaantuu. Jatketaan "vanhalla ajalla" ja laitetaan loppumusaksi tämmönen huippubiisi. .-D

Kysymys lukijoille:
Kumpi?
Vaihtoehto 1: Myytinmurtajat
Vaihtoehto 2: Bones

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Mitä ihmettä, ihan outo ope sulla ollu. En mäkään tienny juuri mitään auton merkkivloisa tai painikkeista, mutta mulla se ope kyllä neuvo heti alkuunsa ne. Muutenkin oli todella rento ope. Ja aika jännä, jos sun pitää lukea mäkilähdöstä... Ite lähin kylmiltään sitä harjottelee, ei meillä mitään kirjoja ees ollutkaan.
Mutta hyvin ne ajotunnit kuitenkin menee jatkossa :)

Kasa kirjoitti...

No joo, en mä ees muista että niitä valoja tai painikkeita olis ees siellä teoriatunneilla käyty läpi, eikä oppikirjakaan paljon asiasta valaise.. Mut tulipa käytyä nyt kaikki läpi ja tiiän suunnilleen sen auton laitteiston. .-D Eipä se teorian lukeminen mäkilähtöä paljon helpottanut, säädin hirveästi polkimien kanssa.. Kuulemma harjotellaan vielä ens tunnilla perusteita, ei se uskalla mua vielä vilkkaan liikenteen sekaan päästää. .--D Eiköhän homma ala juu kohta sujua kun vähän saa auton paremmin hallintaan.. .-)