maanantai 10. lokakuuta 2016

Viime viikolla...

...jäi Veijarit välistä, mutta nyt osaa tulee taas tuttuun tapaan maanantai(yönä)na. .-)

Osa syntyi näiden biisien tahdissa (lempparini on paksunnettu):
Mika - Blue Eyes --- Joe Jonas - Take It And Run --- Hurts - Confide In Me --- Camp Rock - Hasta La Vista --- Robbie Williams - She's Madonna --- Laura Tesoro - What's The Pressure --- Backstreet Boys - Climbing The Walls --- Soft Cell - Sex Dwarf --- Måns Zelmerlöw - Hold On --- Simple Plan ft. Natasha Bedingfield - Jet Lag --- OneRepublic - Secrets --- The Pussycat Dolls - Buttons --- We The Kings - I Like It --- Anna Eriksson - Olen kaunis

Aiemmat osat
Osa 86: Koiria kampuksella



Ajan mittaan ruoka oli huvennut jääkaapista, ja kun pikaruuasta oli saatu tarpeekseen keksi opiskelijaporukka hyödyntää pihalla olevasta lammesta ongittuja kaloja. Varsinkin luontoharrastelijoiden tavaraluetteloista löytyi yleensä aina tarpeen vaatiessa jokunen kala paistettavaksi.

Elmo on porukan ainoa ahkeroija opintojen suhteen, ja miehellä onkin huippuhyvä keskiarvo, eikä tämä anna tahdin laantua viimeisenäkään opiskeluvuonna. Luennoilla käymisen lisäksi Elmo valmistautui hyvissä ajoin tentteihin lukemalla oppikirjoja ja kirjoittamalla esseitä.


Armi oli alkanut toteuttaa uutta elämäntavoitettaan (20 lemmikkikamua) ja hän päätti aloittaa kotitalon koirista, ja Ilmi sai harva se päivä kuskata kotoa koiruleita vierailulle.  Nalle-hauva oli varsin innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa näkemään vanhoja tuttuja!

Koira tunsi kuitenkin olevan vähän hukassa uudessa oudossa ympäristössä, varsinkin kun muut ystäväkoirat oli jätetty kotiin tällä vierailukerralla. Hiukan korvat luimussa Nalle nuuhki uusia hajuja ja seurasi huutosakkitytön tanssiliikkeitä. Ja huomasin nyt että tässä kuvassa on eri koira (koska häntä)kuin äsken, mutta no jaa.. .-D


Ilmi sen sijaan viihtyi kampuksella. Petrin kuoltua ja lasten lähdettyä yliopistoon oli kotona ollut kovin yksinäistä, mutta nyt vanhus pääsi näkemään lapsiaan ja ylipäätään yliopistoasumus toi mukavia muistoja mieleen Ilmin omilta opiskeluajoilta. Ilmin pieniä nautintotavoite toiveita myös toteutui vähän väliä, joten kivaa vanhuksella näyttää olevan. .-D

Koko porukka on saapunut ulkoilemaan yöaikaan! Sulevi ja Armi polskivat uima-altaassa, kun taas Linnea treenaa jalkapallotaitojaan. Elmo köllöttelee nurmikolla ja tähyilee taivasta pyrstötähden bongaamisen toivossa, ja tähtitaivasta tarkkailee myös Riikka paraikaa teleskoopin voimin. Kati puolestaan venyttelee lenkkinsä jäljiltä.


Nonniin, Riikan kauan lukittuna ollut ensipelehdintätoive saatiin vihdoin toteutettua!

Ja nyt kun vauhtiin päästiin niin vaatteet vähentyvät päältä entisestään... Tarkkasilmäiset saattavat kuitenkin bongata uuden asusteen Tatun sormessa. Kyllä, Riikka kosi!

Kati on tämän perheen seurapiirineiti ja naikkonen on alkanut saada melkein päivittäin kavereiltaan kutsuja yhteisötonttiretkille. Katille onkin ajan saatossa muodostunut tiivis kaveriporukka yliopistoasumuksen ulkopuolelle.

Retken jälkeen Kati halusi kokeilla onneaan ruuanlaittokilpailussa ja riensikin viemään paistamansa kalkkunan arvosteltavaksi. Ruokakriitikko ei kuitenkaan koskaan päässyt paikalle kun yksi Katin kavereista tuli viemään ruuan eikä Kati saanut enää toistamiseen osallistua kilpaan. >.-P

Armi ja Sulevi oli nakitettu kalastusvuoroon tällä kertaa, mutta tietenkään silloin kun kalaa pitäisi saada tarttuu ongen koukkuun vain ikivanha saapas.

Sitten edessä on uuden perijän valinta viidestä sisaruksesta...

Olen aivan rakastunut Riikan kihlattuun Tatuun ja heidän geeneillään tulee taatusti kauniita lapsia, mutta... en tiedä, Riikka ei ole oikein koskaan ollut lempparini, joten en laske häntä perijäksi.

Elmo on ihana, ja mua oikeastaan houkuttelisi päästää hänet perijäksi koska olen kaavaillut hänelle alienlapsien hankkimista ja vihreitä vauvoja olisi siisti saada perijälinjalle, mutta iso miinus tulee siitä ettei Elmolla ole ketään kumppania.. Voihan Elmo hankkia alienvauvoja vaikkei perijäksi päädykään.

Mä oon pitänyt silmäni enemmän kiinni nelikossa ja Linnea on jäänyt vähän ulkopuoliseksi. Linneallakaan ei ole vielä varmaa kumppania tiedossa, joten taidan säästää hänet perijänpaineilta sen suhteen.

Aaro ja Kati ovat ihana pari + Kati on oikea kaunokainen, mutta nämä perhetavoitteiset simit kaavailevat suurta perhettä enkä oikein viitsisi ottaa siitä lisästressiä perijätontille, joten saatte perustaa suurperheenne muualle. Aaro on myös piirteiltään edesmenneen isänsä kopio, joten vähän muunlaisia naamoja olisi hauska saada perijälinjalle.

Jäljelle jäävät siis Armi ja Sulevi! Armi oli varsinkin teiniaikoinaan vahva suosikkini, mutta nyt yliopistolla Armi on jäänyt vähän taustalle... Päädyin kuitenkin valkkaamaan Armin perijäksi koska muuten olisi tullut vähän naamarasistiolo Sulevin takia, ja oon pitkään halunnut sukuun mukaan persoonallisia kasvopiirteitä, joten tässäpä nyt on sitten oiva tilaisuus sen kannalta. ,-)

Nyt kun perijä saatiin valittua pääsee nelosia vähän aikaisemmin valmistunut Linnea jo lähtemään kampukselta. Muut seuraavat kuitenkin pian perässä, ja ensi osassa ollaankin jo taas takaisin perijätontilla Armin ja Sulevin kera!

Näin saatiin päätökseen yliopisto tämän sukupolven kohdalta. Mitäs mieltä olette, ansaitsiko Armi perijänpystin vai olisitko halunnut jonkun muun perijäksi mieluummin?

Kysymys lukijoille:
Onko Ilmi vähän liian vanha bilettämään kampuksella?
Vaihtoehto 1: No ei!
Vaihtoehto 2: Vähän...

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Elmo saisi kirjoittaa meikäläisenkin esseet :D Hyvä että Ilmikin pääsee koiravierailujen varjolla yliopistolle pitämään hauskaa, ei tarvitse huolehtia tiskeistä kun itse vieraana.
Riikalla ja Tatulla menee näköjään hyvin kun ovat jo kihloihinkin saakka ehtineet. Ja hienoja kavereita Katilla, kun syövät toisen kisaruuan... Olisihan se arvioinnin jälkeen ollut tarjolla :D

Perijävalinta! *jännittää kirjaston tuolissa*
Vai että Armi pääsikin perijäksi, onnea hänelle! En kyllä osannut arvata että Armi perisi, siinä mielessä varmaan mielenkiintoisin valinta kaikista viidestä sisaruksesta :D Vaikka minulle olisi kyllä kelvannut kuka tahansa tästä joukosta ilman että olisin vastaan potkinut, kaikilla on niin omaa persoonaansa ;D
Taustamusaksi valkkasin Robbie Williamsia ;)

Kasa kirjoitti...

Lähettäisin mielelläni Elmon avuksesi mutta sim on ehtinyt jo kuolla pelissä (ja hänen kolme alienlastaan ovat myös kaikki jo harmaantuneet ajan saatossa, lapsenlapset alkavat olla yliopistoikäisiä. Johan tulikin kaikki sukulaistaustat kerrottua. .--D) Hehe, hyvä pointti, siitä riittääkin jo hupia kerrakseen kun välttyy tiskaamiselta. .--D Niinpä, on kyllä malttamattomia kavereita kun täytyy etukäteen tulla tarjoilut vohkimaan, eipä oo aiemmin näin käynyt (tosin harvemmin harrastustonteilla muutenkaan käyn kun on niin pitkät latausajat niille..) Hienoa että Armin perijyys säilyi yllätyksenä, musta tuntuu että oon salaa häntä lellinyt. .-D Haha, hyvä homma ettei tämän valinnan takia joudu potkimaan, se tästä puuttuisikin kun Veijareiden ainokainen lukija ryhtyisi kapinoimaan. .-D Kiva kuulla että simien persoonat käyvät tarinan läpikin jollakin tapaa ilmi. .-3 Hyvän musavalinnan teitkin. ,-) Kiva kun kommentoit! ♥