maanantai 24. lokakuuta 2016

Jälleen tuttuun...

...maanantaiseen tapaan Veijarit ovat saaneet osan, joten valkkaa tästä joku biisi ja ryhdy lukemaan! .-3

Osa syntyi näiden biisien tahdissa: (Lempparini on paksunnettu)
Elämässä on oltava Keniä --- Mika - Kick Ass --- Backstreet Boys - Soldier --- Anna Eriksson - Muukalainen (en löytänyt tubesta x-c) --- Eric Saade - Manboy --- Marco Mengoni - Una Parola --- Ismael Garcia - Dame Besos --- Tuomas Kauhanen ft. Väinöväinö - Enkeli --- The Script - Before The Worst --- Enrique Iglesias - Heart Attack --- Simple Plan - Ordinary Life --- Backstreet Boys - Helpless When She Smiles

Aiemmat osat
Osa 88: Koiradraamaa



Suski-koirulin aika on tullut ja Viikatemies saapui noutamaan koiraa mukaansa. Nalle ulvoi suruissaan taustalla seuratessaan äitinsä lähtöä. Ton toisen kuvan perusteella en oikein tiedä mitä sanoa, ehkä tuo epämääräinen ilme on joku Nallen vihanosoitus Viikatemiehelle. .-D


Armi ei ennättänyt suremaan lemmikkikaverinsa menetystä, sillä synnytyssupistukset pitivät naisen kiireisenä makuuhuoneen puolella. Lopulta naisen käsivarsilla lepäsi pikkuinen poikavauva, joka oli Armin hämmästykseksi perinyt punaiset hiukset isoäidiltään. Poju sai nimekseen Roope.

Ilmi oli totta kai innoissaan ensimmäisestä lapsenlapsestaan ja siitä että tämä oli perinyt hiusvärin yhden sukupolven taaksepäin, mutta siitä huolimatta mummeli hoivaili vauvaa jotenkin poissaolevana.

Ilmin ajatukset olivat tietenkin Juusossa, ja kaksikko oli useamman tapaamisen pohjalta tutustunut toisiinsa todella hyvin ja Ilmi tajusi rakastuneensa uudelleen. Vanhuksena aikaa ei ole hukattavaksi eikä Ilmi halunnut viettää enää päivääkään ilman rakastaan, joten hän päätti rohkeasti kosia miestä. Juuso suostui ja häitä vietettäisi joskus keväämmällä.

Nalle arasteli edelleen talouteen hankittua uutta naaraskoiraa Minttua, eivätkä hauvelit olleet juuri tekemisissä keskenään, joten pihalle rakennettiin koiria varten pieni aitaus joka sisälsi kaikki tarpeelliset esineet puruluista unikoppiin. Koirat saisivat tutustua toisiinsa rauhassa häkkialueellaan ilman häiriötekijöitä.

Helpommin sanottu kuin tehty...

Koska koirat eivät halunneet leikkiä keskenään, täyttivät nämä sosiaalisuustarpeensa leikkimällä aitaukseen tunkeutuneiden vieraiden kanssa välttäen näin puuhastelemasta keskenään. Täytyisi varmaan lukita vierailta pääsy aitauksen puolelle...

Rajattu oleskelualue alkoi vähitellen kyllästyttää Minttua, ja koira arveli että olisi parempi toimia niin kuin omistajat olivat käskeneet, mutta Nalle ei ollut juttu tuulella ja rapsutteli vain kaikessa rauhaassa korvaansa Mintun vinkuessa vieressä leikkitoveria.

Ilmin ja Juuson näkee nykyään koko ajan yhdessä toisiinsa kiinni liimautuneena... Noh, hyvä kai vaan että kaksikko löysi toisensa viimeisinä elinvuosinaan.


Ooooh, Veijarien suvun ensimmäinen alienkaappaus! Teleskoopin luota taivaan tuuliin kadonnut Sulevi palautettiin muutaman tunnin avaruusalusajelun jälkeen takaisin samalle pihalle mistä hänet kaapattiinkin. Ilmi sattui olemaan ulkona hyvästelemässä Juusoa ja näki miten mies viskottiin kovakouraisesti ulos avaruusaluksesta.

Kaiken kokemansa jälkeen Sulevi asteli makuuhuoneeseen, missä Armi ja Roope olivat jo valmistautumassa yöpuulle.
"Olinkin äsken avaruusaluksen kyydissä!" Sulevi kertoi kokemastaan Armin pyöritellessä silmiään. Hän luuli miehen pelleilevän.

"Isi juttelee ihan hassuja juttuja", Armi sirkutti Roopelle. Sulevia loukkasi vähän ettei Armi ottanut tämän sieppausta tosissaan. Kokemus oli ollut fyysisesti rankka, ja Sulevi päätti kömpiä peiton alle samantien ja jättää Roopen nukutuksen Armin huoleksi.

Sieppauksen jälkeen Sulevi alkoi kärsiä oudoista pahoinvointikohtauksista, ja Armi tokaisikin että Sulevin oireet muistuttavat aivan hänen raskauspahoinvointiaan. Mutta eihän tässä siitä voi olla kyse, eihän?


Jes, vihdoinkin Nalle ja Minttu on saatu sellaisiin väleihin että päästään yrittämään pentuja! Tuutulaulun päätteeksi aitauksen ovet avattiin ja koirilla olisi taas vapaa liikkuvuus tontilla, ja Minttu lähtikin heti jaloittelemaan. Koirien tavarat päätettiin kuitenkin jättää aitaukseen pysyvästi, joten suuren osan ajastaan hauvelit varmaankin viettävät yhä niille tarkoitetulla alueella.

Armi alkoi uskoa Sulevin avaruusjuttuja vasta siinä vaiheessa kun miehen maha alkoi pömpöttää raskautta muistuttuttavalla tavalla.
"Olisinpa minäkin nyt raskaana, olisi hauska odottaa vauvoja yhdessä", Armi hihitteli innoissaan Sulevin raskaudesta, mutta miestä jotenkin arvelutti mitä hänen sisällään mahtoi kasvaa.

Sulevi ei kokemastaan huolimatta alkanut mitenkään kammoamaan ulkoavaruutta ja tähtien tiirailua teleskoopilla. Sulevilla olikin tapana katsella tähtikuvioita öisin ja luetella maha-asukilleen ääneen erilaisten tähtikuvioiden nimiä.

Tähän onkin hyvä katkaista osa niin jää jotain odotettavaa ensikertaan: Miltä Roope näyttää kasvettuaan? Entäpä Sulevin mahan sisältö? Koiranpentujen syntyminenkään ei ole kaukana... ,-) Sori mahdollisista kirjoitusvirheistä, katkaisin tänään keskarini kynnen ja näppäimistö ei tunnu olevan enää hallinnassa... .-P

Kysymys lukijoille:
Kumpi koira on suosikkisi?

Vaihtoehto 1: Minttu
Vaihtoehto 2: Nalle

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Hauksaa että Roopesta tuli punapää, tykkään aina siitä kun noita hieman regressiivisempiä hiusvärejä äkkiä ilmaantuu lapille ilman että niitä etsii itse (en tosin jaksa aina itse luottaa sattumaan :D).
Aww, Ilmi ja Juuso :3 Kihloihinkin sitten ehdittiin :D Ainakin simeillä menee hyvin, kun koirat eivät oikein halua pariskuntautua :"D Hyvä että Armikin alkoi uskomaan Sulevia, ainakin nainen on valmistautunut siihen että perheeseen tulee hieman vihreää lisäystä...
Niin joo, päädyin kuuntelemaan MIKAa ;)

Kasa kirjoitti...

On kyllä aina hauska yllätys kun vauvat perii simssissä isovanhempien hiusvärejä jos vanhempien tukat on ihan eri väriä. .-D Haha, Ilmillä ja Juusolla menee tosiaan vähän paremmin kuin perheen koirien "parisuhderintamalla", tosin saatiin nuo hauvelitkin lopulta parempiin väleihin ja päästään odottelemaan pentuja. .-3 Vihreää lisäystä on tosiaan vähän luvassa. .-3 Mika on hyvä valinta! Kiva kun jätit kommenttia. .-3 Jo nyt on kun joka lauseen loppuun tulee tää sama hymiö mut ei voi mitään. .-3