maanantai 31. lokakuuta 2016

Huomasin että...

...Veijareiden kahden osan otsikkona on "sovinto". Noh ei se mitään, tämänkin kertaisen osan nimen numero on ollut käytössä kerran aiemminkin, ehheh. .-D

Osa syntyi näiden biisien tahdissa: (Jotenkuten (=huonosti) osan tunnelmaan sopivat biisit on paksunnettu)
Enrique Iglesias - Maybe --- Teleks - Siivet --- Adam Lambert - Pick U Up --- Beats And Styles ft. Elastinen - You Got The Light --- Anna Eriksson - Kevät Ateenassa --- Backstreet Boys - The Answer To Our Life --- Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl --- Fedez ft. Mika - Beautiful Disaster --- The Pussycat Dolls - When I Grow Up --- Enrique Iglesias ft. Pitbull - I'm A Freak --- Backstreet Boys - How Did I Fall In Love With You --- Waldo's People - Back Again --- Adam Lambert - If I Had You --- Anna Abreu - Ivory Tower


Aiemmat osat
Osa 89: Kolmen koplat


Roopen synttäreitä oli odotettu innolla, ja pikkupojan kasvua saapui vanhempien lisäksi seuraamaan myös Sulevin työkaveri. Alienraskaudestaan huolimatta Sulevi kävi ahkerasti töissä ja hän sai juuri ja juuri peitettyä mahansa työtakin alle. Ties millaista juttua työpaikalla alkaisi Sulevista liikkua jos tämän outo raskausasia kävisi ilmi...

Tässäpä on sitten esillä kasvanut Roope! .-3 Yllättävän nätit kasvopiirteet pojulle periytyi Sulevin läsnäolosta huolimatta. .-D

Ilmi oli niin Juusonsa pauloissa että missasi lapsenlapsensa synttärit. Ei kulunut aikaakaan kun vanhuspari vietti epäviralliset pienimuotoiset hääjuhlansa kahden kesken. Avioliiton satamaan purjehtimisen yhteydessä Juuso luonnollisesti muutti Veijareiden tontille asumaan, ja pappa koki päässeensä rikkaisiin naimisiin.

Ilmi ei kuitenkaan muistanut mainita muille perheenjäsenille naimisiin menostaan, ja aamulla yötyövuorostaan kotiutuva Sulevi hämmästyi vieraan miehen leikittäessä Roopea keittiössä. Vasta Sulevin tivatessa papalta oleskelulupaa Juuso kertoi hänen ja Ilmin avioituneen edellisenä päivänä,

Juuson mentyä asioilleen Armikin saapui pyjama yllään keittiöön, ja Sulevi juorusi heti uudet kuulumiset kumppanilleen.
"Ajattele, se vieläpä koski meidän poikaamme, ihan ventovieras mies", Sulevi päivitteli kertomuksensa päätteeksi.
"Minun täytyy jutella äidin kanssa", Armi totesi.

Ilmi oli yläkerrassa nikkaroimassa uusia leluja Roopea varten, ja vasaran paukuttelu johdatti Armin oikeaan paikkaan. Ilmi piilotti sormuskätensä vaistomaisesti värkkäilemänsä möhkäleen taakse.
"Älä suotta enää salaile, törmäsimme jo Sulevin kanssa uuteen aviopuolisoosi", Armi tokaisi painottaen erityisesti viimeistä sanaa.
"Minun piti kyllä kertoa, mutta niin... Kai sinulle sopii että Juuso muuttaa tänne?" Ilmi kysyi vaisusti, eikä Armi voinut muuta kuin hyväksyä asian. Ei hän halunnut karkottaa äitiä ja tämän uutta puolisoa poiskaan.

Talouden miesväki + kukat. .-D

Kahden pariskunnan yhteiseloa oli jatkunut jo muutaman viikon verran, mutta Armi ei edelleenkään ollut tottunut äitinsä uuteen miesystävään. Armi ei juuri Juusolle jutellut, mitä nyt vastaili jos tämä jotain kysyi. Siksi naista ahdistikin Juuson liittyminen hänen seuraansa aamiaispöydässä. Armi hoiti tilanteen hotkimalla räiskäleensä päästäkseen pakenemaan paikalta.

Armi purki jälleen stressiään liikunnan avulla, ja lenkkeily tuli taas naisen päivittäiseksi aktiviteeksi. Ihan huomaamattaan Armi pidensin lenkkireittejään entisestään ja rääkkäsi kehoaan pakottamalla itsensä liikkeelle.

Hyvä ettei Armi joutunut konttaamaan nelinkontin makuuhuoneeseen, niin uupunut hän oli lenkkinsä jäljiltä. Laskettuaan päänsä tyynylle Armi nukahti heti eikä kuullut miehensä intoilua maha-asukin liikehdinnästä. Sulevin maha oli paisunut jo sellaisiin mittoihin että mies katsoi parhaaksi ottaa töistä lomaa, sillä tätä mahakumpua ei enää saisi huomaamatta valkoisen takin alle kätkettyä.

Loma tuleekin tarpeeseen, sillä Sulevin synnytys käynnistyi pian. Mies ähki kylpyhuoneen puolella useamman tunnin ja muu perhe alkoi jo epäillä jonkin olevan vialla...

...eikä mikään ihme että synnytys kesti, Sulevi nimittäin pyöräytti maailmaan alienkolmoset! Vihreät vauvat saivat nimikseen Hannu, Laila ja Otto. Ja ette sit huomaa tuota lattialla juoksevaa koiranpentua, sen ei kuuluisi näkyä...

Ilmi ja Juuso lupautuivat vihreille vauvoille isovanhemmiksi vaikka kumpikaan ei näille sukua ollutkaan (eivätkä vauvat saaneet edes Veijareiden sukunimeä koska Armi ja Sulevi eivät olleet naimisissa...) Sulevi ei enää paheksunut Juuson tarjoamaa apua, sillä kolmen vauvan + taaperon kanssa hoitoapu ei ollut pahitteeksi.

Sulevin keskittyessä vihreisiin vauvoihinsa otti Armi päävastuun Roopen opettamisesta. Alienkolmoset olivat varsin metkoja tapauksia, mutta Armi tykkäsi puuhastella mieluummin Roopen kanssa, eikä nainen osannut äitinsä tapaan luoda kunnollista kiintymyssuhdetta Sulevin lapsiin.

Sulevi oli huomannut Armin jäänen vähän ulkopuoliseksi uusien vauvojen kanssa, ja nukkuvaa esittävä Armi kuuli Sulevin supisevan että jos Armi haluaisi, he voisivat yrittää vielä toista yhteistä lasta. Armi ei reagoinut Sulevin ehdotukseen sillä erää mutta jätti ajatuksen hautumaan mieleensä.

Tällä kertaa Ilmi ei aio jättää lapsenlapsensa synttäreitä väliin, ja näyttää itse asiassa siltä että Ilmi on ainoa Roopen kasvua seuraava perheenjäsen näillä synttäreillä.

Roope kasvun jälkeen.

Kolmosia pukkaa, Sulevin lisäksi myös Minttu synnytti kolme jälkeläistä samalla kertaa. Mintun nimestä inspiroituneena päätin nimetä tämän pentueen makujen mukaan: vaalea pentu sai nimekseen Vanilja ja mustat pennut kantavat nimiä Lakritsi ja Salmiakki. .-3


Ilmin ja Sulevin väliltä ei ole intohimo kadonnut ja kaksikko käykin ahkerasti treffeillä. Juusoa vaivaa ilmeisesti jonkin sortin dementia, sillä jokaisesta pelehdyskerrasta papalle jää "eka kerta" -muisto. .-D

Kirjoitin tätä osaa niin ajatuksella että meinasin unohtaa kirjata taustalla soivia biisejä ylös, toivottavasti en nyt unohtanut ketään. .-D Ääh kello on paljon ja väsyttää mutta mä aattelin vielä lukea vähän ennen nukkumaan menoa..

Kysymys lukijoille:
Mitä mieltä olet Juuson liittymisestä perheeseen?
Vaihtoehto 1: Jeskiva!
Vaihtoehto 2: Nääh....

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

(Aa Teleksin Siivet aa)
Roopesta tuli kieltämättä varsin suloinen omenaposkipoika :3 Ja ilmin kiire naimisiin on kyllä ihan ymmärrettävää, eihän mummeli ole enää niin nuori. Kait perhe ainakaan tottuu Juusoon :)
Ja Armi rauhoittuu taas siellä lenkkipolulla, dammit! Lähetä vaikka osa siitä kuntoiluinnostasi tänne... Vai että alienkolmoset :D Jospa osa Armin energiasta ohajutuisi vaihteeksi lastenhoitoon. Mikäs alienlapsukaisten sukunimi sitten olikaan? Muistelisin lukeneeni Sulevin sukunimen joskus aiemmin, mutta aivokuoreni ei vain muista... Ja Roope on lapsenakin yhtä söötti ;)

Ja kolmosia näköjään tosiaan riittää! Hmm, minullakan on salmiakkia repussa...
Tuli vain tuosta Eldaryasta mieleen se aika, kun pelailin Pokefarmilla ja siellä sai otuksensa lähettää etsimään erilaisia marjoja ja... Ja jos minäkin vaikenen :D

Kasa kirjoitti...

Aa! .-3 Roope on kyllä söppänä tapaus. x-3 Hienoa että sinä ymmärrät Ilmin ja Juuson tilanteen kun perheen muut simit eivät olleet kovinkaan innoissaan asiasta. .-D Vanhana ei tosiaan kannata lykätä kaikkea myöhemmäksi. Armi ei malta pysyä poissa lenkkipolulta tai kuntopyörän kyydistä vaikka hän on kunnon jo maksimoinut, mokomakin harrastusintoilija.. Haha, mäkin voisin ottaa vähän Armin kuntoiluinnostusta, mitenköhän me saataisi jaettua se..? .--D Sulevi on sukunimeltään Mertaniemi (piti ihan itsekin miettiä asiaa kunnes tajusin että juuri tänään pelasin yhden Oton jälkeläisen perheellä .-D), joten alienkolmoset tuli nimettyä hänen sukunimellään. .-) Roope on. ,-) Haa, salmiakkia, minulla on nyt vain neljä palaa fazerin sinistä tossa pöydällä. Hienoja asioita tuli mieleen! Kiitokset kommentoimisesta. .-))