tiistai 19. huhtikuuta 2016

Aloittelin tätä...

...työpäivää niinkin hyödyllisellä tekemisellä kuin Veijareiden kirjoittamisella, ehheh.. Mut ei noi muutkaan mitään tee, joten ei kai munkaan tarvitse. .-D Tarjoilen lukumusaksi biisiä jota kuuntelin koulumatkalla, ja se soi vielä tällä hetkelläkin päässä:



Aiemmat osat
Osa 73: Taikalamppu


Yliopistolla Petri harrasti jalkapalloa, mutta nyt kotiin tultuaan hän palasi urheiluharrastuksessaan koripallon pariin. Mua jotenkin huvittaa että Petrin urheiluasuksi arpoutuu aina noita balettiasua, teininäkin hän pelaili korista juurikin tuo sama balettipuku päällään. XD

Ilmi on ihmeen innoissaan laskujen maksamisesta. .--D

Nikke on oikea loistoisovanhempi ja osallistuu ahkerasti Linnean hoitoon lapsen vanhempien keskittyessä työasioihin. Yhdenkin lisäsimin paikallaolo auttaa lastenhoidossa, mutta olisi ollut kiva että Sonjakin olisi ehtinyt nähdä lapsenlapsensa ennen kuolemaansa.. .-/

No pahus, Jade edellisen osan kommenteissa komensi Petriä vuoden vaipanvaihtovuoroon, mutta nyt Linnea jo kasvaa eikä mulla ollut yhtäkään kuvaa vaipan vaihdosta, ni jää nyt mysteeriksi kuka homman lopulta teki, koska itse en yhtään muista. .-D

Tässä nyt kuitenkin kasvanut Linnea. Laitoin vauvelin hiussävyksi tuollaisen punaisemman ruskean, koska Ilmillä on punainen tukka. Kasvonpiirteet näyttävät suurimmaksi osin tulleen Petriltä, melkein toivoisin jo vähän vaihtelua, vaikka Nikeltä perityt geenit kivoja ovatkin.


Ilmi halusi opettaa tyttärensä puhumaan, eikä kuulemma kukaan muu saanut hoitaa asiaa hänen puolestaan. Ilmin käydessä illalla nukkumaan Nikke tuli kuitenkin salaa kehittämään Linnean puhepalkkia ylemmäs, ja aamulla Ilmillä riittikin ihmettelemistä, kun Linnea luetteli sanoja niin sulavasti. Hän uskoi tytön olevan oikea luonnonlahjakkuus kun tämä oli yön aikana nukkuessaan sisäistänyt asian niin hyvin.

Jake löysi viimein tiensä takaisin kotiin, ja Ilmi riensi heti hellimään kateissa ollutta koirulia. Jake on jo vähän harmaantunut vanhenemisen myötä, joten Ilmi halusi varmistaa että koiralla olisi tästä lähtien hyvät olot jotta se voisi viettää leppoisia vanhuudenpäiviään.

Linneakin oli innoissaan Jaken paluusta, sillä isompaa koiraa pystyi rutistelemaan tiekemmin ottein kuin pienempää Suski-pentua. Petriä sen sijaan ärsytti, sillä nyt kun taloudessa oli kaksi koiraa meni eläintenruokaa enemmän, ja ruokakulhoa sai jatkuvasti olla täyttämässä. Nyt Petri, syö se sinun lellipentukin ruokaa, ei kaikki ole Jaken syytä. x-P

Ei nyt siitä vaipan vaihdosta ole tietoa, mutta ainakin Petri nyt huolehtii tyttärensä puhtaudesta. Onko tää eka kuva mikä mulla todisteena siitä että Petrikin osallistuu Linnean hoitoon? .-D Näyttäis nyt uhkaavasti siltä, Petriii...

Matkakuumetta taitaa olla taas ilmassa kun Petri on päätynyt hulatanssin rytmissä heilumaan
"Sitten kun kasvat vähän isommaksi niin lähdetään koko perhe Twikkii-saarille! Ehkä sinäkin saat tilaisuuden oppia tanssin salat", Petri lupaili Linnealle, joka seurasi isän lantion keikuttelua kiinnostuneena vierestä.

Pikkuinen Suski olisi toivonut leikkiseuraa Jakesta, mutta vanhempi seniorikoira ei jaksanut kiinnostua yhtään pennusta. Jake pötkötti vain lattialla eikä ollut huomaavinaan häntä herkeämättä tapittavaa pentua.

Uranhuippu saavutettu! Nyt on aihetta juhlaan!


Vai onko sittenkään..? Petrin kanssa samalla kimppakyydillä töistä palannutta Nikkeä oli nimittäin Viikatemies vastassa. Petri puhkesi kyyneliin seuratessaan isänsä kuolemaa, mutta Nikkeä kauniit hulatyttöset muistuttivat ihanasta lomakohteesta ja hän lähti mielellään näiden mukaan. Tuonpuoleisessa odottaisi myös edesmennyt rakastettu Sonja, jonka jälleennäkemistä Nikke oli jo kauan odottanut.

Nikke sai lepopaikan Sonjan vierestä. Hautapaikka laitettiin kauniiksi istuttamalla talon ulkoseinään nätisti säväytyviä kukkia, jotka keräsivät paikalle perhosia, joiden keltaiset siivet puolestaan sopivat yhteen hautakivien kultaisten reunusten kanssa. Kivaa kun kaikki sopii yhteen. .-D

Vaikka menetettiin vain yksi sim, tuntuu perhe pienentyneen hirveästi. Ilmi vakuutteli että he tulevat selviytymään kolmestaan, mutta Petri kaipaili kovasti isäänsä eikä tiennyt miten pärjäisi ilman tämän neuvoja. Nyt mulle taas tulee näin iskelmäfiiliksissä mieleen se biisi: "Elämä liikkuu ei se voi seisahtua..."



...vai voiko sittenkin? Ennustajaeukkonen palkitsi Veijarit taikalampulla, eikä Petri epäröinyt käyttää yhtä toivomusta isänsä henkiin herättämiseenn. Nikke iloitsi poikansa jälleennäkemisestä ja hänestä oli hienoa saada vielä vähän lisäaikaa elämälleen. Yllätyin kun Nikke palasi elävänkirjoihin normaalina, sillä edellinen taikalamppukokeilu aiheutti zombin.

Koska Ilmi (ja Nikke) oli hoitanut Linnean puheopetuksen, jäi Petrin vastuulle taaperon kävelelyopetukset. Homma oli kuitenkin hauskaa puuhaa, ja Petri oivalsi kunnolla vasta nyt isyyden ilot päästessään opettamaan tyttärelleen taitoja.


Ilmikin halusi päästä esittämään lampun hengelle toivomuksiaan, ja nainen päätti toivoa kauneutta. Siitä lähtien kaikki tontille saapuvat miehetsuorastaan kuolasivat naisen perään, eikä Ilmi pistänyt sitä pahakseen. Oli mukavaa saada vähän enemmän huomiota.

Noniii, oon saanut jo kaksi osaa Veijareille kirjoiteltua. Kuulumispostaus on myös työnalla, että oon kirjoittelemassa muutakin Veijareiden lisäksi.

Kysymys lukijoille:
Kumpi koiruli?
Vaihtoehto 1: Suski
Vaihtoehto 2: Jake

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Ylävitonen yhtäläiselle työteliäisyydelle - olisi tämän päivän ajan pitänyt lukea tenttiin mutta saapi veikata, olenko ;D
Noo, varmaan se Petri ainakin kerran tai pari oli vaippojen vaihtoon joutunut ;) Niken ovela puheopetus sai jostakin syystä hymyn aikaan. Ja ainakin Petri saa näköjään hoitaa kylpyvuorot, hyvähyvä.

Taikalampullepas löytyi hyvä käyttö :o Nikke pääsee sittenkin näkemään Linnean lapsi-iässä, jes! (Noita taikalamppuja meikäläiselle tusina, kiitos.)
Ja olin kapinallinen (apinallinen?) ja laitoin taustamusan loputtua Pet Shop Boysin soimaan ;D

Kasa kirjoitti...

Voi meitä kun ollaan niin aikaansaavia. XD Noh, tänään on uusi päivä (laiskottelululle.....) ja voi koittaa parantaa. .-D

Täytyy nyt toivoa että Petrillekin osui jokunen vaipanvaihtovuoro, ja kylvetyksen uskalsin sentään jättää Petrin harteille. .-D Heh, Ilmillä oli ihan toiveena Linnean puheopetus, mutta naisen väsähdettyä Nikke sai tulla vähän edistämään puhepalkkia. .-D Ilahduin kyllä kun sain herättää Niken henkiin, sillä hän on yksi lempisimeistäni. .-) Kelpais kyllä mullekin lisä taikalamput, ne kolme toivomusta menee niin äkkiä täyteen ja sit pitää odottaa että saa uuden.. Vai sellaista apinointia on Jade harrastanut. .--D Kiva kun luit & kommentoit! .-3