lauantai 8. elokuuta 2015

Oho, taas...

vähän möhästyi osan julkaisu. Mua on viime aikoina kiinnostanut piirtäminen enemmän kuin kirjoittaminen, ja jos mulla on koneella vapaa-aikaa en välttis ensimmäisenä säntää jatkamaan Veijareita. Mutta juu, nyt kun tämä osa täällä on niin lukekaa ihmeessä! Lukiessanne voitte kuunnella vaikka BSB:tä. .-3



Aiemmat osat
Osa 67: Petrin naissäädöt

Lomalta kotiuduttuaan kaksoset saivat puhelun ystävältään Eleonooralta, joka pyysi poikia Stadiin bilettämään. Paikaksi sovittiin Lulun kolmas mieli, sillä tontti sisältää niin tanssilattioita kuin porealtaita - sekä baaritiskin.
Baarimikko ei tarkistanut teinien ikää, ja siitä innostuneena Petri päätti litkiä alkoholipitoisia juomia oikein kunnolla. Harria huoletti veljen juominen, joten hän ehdotti että siirryttäisi porealtaan puolelle pois baaritiskiltä.
Alkoholi sekoitti ensikertalaisen juomarin pään, ja ennen kuin Petri tajusikaan oli hän kietonut kätensä vieressään istuvan Eleonooran olkapäälle, ja koskettelu jatkui aina vain pidemmälle. Harri ei pitänyt veljensä puuhista ja yritti saada tämän irtautumaan tytöstä tekemällä paheksuvia katseita, mutta Petri ja Eleonoora eivät kiinnittäneet Harriin huomiota suudelmiensa lomasta.

Aamulla Petri heräsi omasta sängystään. Päähän koski, eikä oloa helpottaneet Harrin kuvailut edellisen illan tapahtumista. Vähitellen Petrin mieleen palautui kaikki - erityisesti poreallaskohtaus.
"Mitä mä oikein ajattelin? Eleonoora on hyvä ystäväni, mutta eilinen meni kyllä ihan liian pitkälle", Petri kauhisteli.
"Sun täytyy puhua Eleonooran kanssa asiasta", Harri neuvoi.

Jake-parka on ollut ihan ulkopuolinen, sillä Miisan lähdettyä yliopistoon ei kukaan perheenjäsen tunnu huomioivan koiraa. .-( Mua harmittaa miten huonosti Jakea kohdellaan.

Harri päätti varmistaa että Petri hoitaisi velvollisuutensa ja puhuisi asiat selväksi Eleonooran kanssa, joten hän järjesti kolmikolle uuden Staditapaamisen. Harri katseli tyytyväisenä vierestä miten Petri otti vastuun teoistaan ja selitti tilanteen. Eleonoorakin oli juonut edellisellä tapaamisella pari lasillista, joten hänestäkin oli parempi unohtaa koko juttu.

Harri sanoi käväisevänsä jossakin liikkeessä, joten Petri ja Eleonoora istahtivat pihapenkille odottelemaan.
"Kyllä on hyvä et me ollaan niin hyviä kavereita että pystytään juttelemaan toisillemme kaikesta avoimesti", Petri ylisti.
"Jep...", tyttö vastasi vaisuna ja vältteli katsekontaktia pojan kanssa.

"Hei, onko kaikki ok?" Petri kummasteli toisen vaitonaisuutta ja tökkäsi ystäväänsä olkapäähän.
"No.. Oikeastaan se eilinen ei mun mielestä ollut niin huono juttu", Eleonoora paljasti.
"Tarkoitatko että..."

Petri ei ehtinyt saada lausetta loppuun kun Eleonoora oli loikannut pojan syliin ja kiskaissut hennosti Petrin solmiota saaden kaksikon huulet kohtaamaan. Petri tajusi nauttivansa Eleonooran läheisyydestä myös selvinpäin.

Ilta ehti hämärtyä kaksikon kuherrellessa pihapenkillä, ja pian Eleonooran täytyi lähteä kotiin. Petri ei olisi malttanut päästää tyttöä lähtemään, ja hyvästelyhali kestikin todella kauan.
"Nyt mun täytyy oikeasti mennä", Eleonoora kikatti Petrin lämpimän hengityksen kutitellessa tytön kaulaa.
"Nähdäänhän taas huomenna?" Petri varmisti, ja Eleonoora nyökkäsi hyväksyvästi.

Eleonooran mentyä Petrikin päätti piipahtaa nopeasti ostoksille.
"Mitä sä mökötät siellä?" Petri uteli veljeltään, joka oli kääntänyt mielenosoituksellisesti katseensa poi veljestään.
"Mä en tajua sua. Teidän piti sopia eilisillan väärinkäsitykset, ja hetkeä myöhemmin sä olit taas työntänyt kielesi Eleonooran kurkkuun", Harri mutisi.

"Se oli itse asiassa Eleonoora, joka aloit..." Petrin lause jäi kesken kun hän tunnisti häntä parhaillaan palvelevan kassatytön.
"Ilmi! Mitä sä täällä teet?" Petri yllättyi. Kaksikko oli tavannut aiemmin Twikkii-saarilla, missä Ilmi oli ollut kassanhoitajana.
"Sain siirron tänne Stadiin", tyttö selitti.

Petri säntäsi ostosten maksamisen sijaan halaamaan Ilmiä, ja jostain syystä pojan kämmenselkä viipyi tytön poskella kauan hänen katseensa porautuessa Ilmin sinisiin silmiin.
"Mukava nähdä pitkästä aikaa", Petri intoili. Hän oli ollut vähän ihastunut Ilmiin, mutta pitänyt tunteensa kurissa koska oli luullut etteivät he kohtaisi enää. Nyt kaikki oli kuitenkin toisin, ja Petri halusi ehdottomasti tavata Ilmiä jatkossakin.

Kaksoset siirtyivät seuraavaksi syömään hampurilaispaikkaan. Harri oli suorastaan järkyttynyt veljensä touhuista eikä voinut olla saarnaamatta.
"Se nyt vielä menisi että aiotte seurustella Eleonooran kanssa, mutta pitikö sun sotkea Ilmikin tähän mukaan?" Harri tokaisi.
"Älä huoli, kyllä mä selvitän tilanteen", Petri vakuutteli rennosti. Pitäisi vain tehdä valinta kahden tytön väliltä, helppoa?

Eleonooralla oli ollut hauskaa Stadiretkillä, ja hän kantoikin Veijareiden ovelle kaikenlaisia kiitosesineitä muistoksi mukavista päivistä. Petristä tuntui pahalta, että hän saattaisi joutua torjumaan tytön uudelleen, joten hän katsoi helpommaksi vaihtoehdoksi vältellä Eleonooraa.


Sonja on kehittynyt tanssiharrastuksessaan ammattilaisen tasolle, ja hän oli saanut jopa musiikki- ja tanssikerholta hienon palkintotaulun osoitukseksi aktiivisesta harrastuneisuudesta. Sonja suorastaan hehkui tanssiessaan, ja lopetettuaan tanssin ja kumarrettuaan kuvitteelliselle yleisölle Sonja oli aivan varma että hänen korviinsa kantautui aplodeja.. tai sitten vanha pää temppuilee.

Otin tämän kuvain vain tuon juomalasiaan söpösti pitelevän pojan takia. .-D ♥ Lapsia näkee niin harvoin Stadissa että ihan uutta mulle. .-D Petristä kehkeytyi varsinainen Stadibilettäjä, kun Eleonoora oli kertonut pojasta kavereilleen, jotka sitten soittelivat Petrille pikaystävinä ja pyysivät ulos.

Ei Petrillä ollut mitään yhteisötonteilla käymista vastaan, kun samalla saattoi käydä tapaamassa Ilmiä. Petri kutsui Ilmin jopa välillä kyläilemään luokseen, ja kaksikon suhde syveni entisestään. He olivat päättäneet lähteä yhdessä yliopistoon opiskelemaan. Myös Eleonoora kävi välillä pojan mielessä, mutta tämä päätti unohtaa tytön.

Tähän osaan muodostui kivasti vähän tarinamaisempaa kerrontaa ja tykkäsin sen takia kirjoittaa. Harmi ettei pelatessa tee juurikaan mieli lavastella mitään niin meno on vähän mitä on. .-D Katsotaan milloin seuraava osa saadaan julki, en osaa sanoa saanko viikossa aikaan mitään. .-D Tsemppiä koulujen alkuun, itellä on onneksi vielä koko ensi viikko lomaa.

Kysymys lukijoille:
Kumpi tyttö Petrin pitäisi valita?
Vaihtoehto 1: Eleonoora
Vaihtoehto 2: Ilmi

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Oo, Petrin seikkailut olivat mieleeni! Ah, romantiikkatavoitteiset... Eleonora ja Ilmi vaikuttavat kummatkin varsin potentiaalisilta puolisoehdokkailta Petrille. Kummankohan poika tosiaan valitsee? Tai sitten tämä vain muuttaa yhteen molempien kanssa ja välttää valinnan kokonaan :D Harri ei kyllä tosiaan vaikuta arvostavan...
Haa, oli Jake vielä elossa! Mietinkin missä hauva piileksi :D
Ja tuo poika juomalaiseineen on tosiaan söpö <3 Vai Ilmin Petri sitten valitsikin, suostuukohan Eleonoora unohdettavaksi? Tarinamaisempaa oli hauska myös lukea, sitä tahtoo aina välillä ujuttautua kirjoittaessa sekaan vaikka aina ei olisi tarkoituskaan.

Kasa kirjoitti...

Hauskaa että Petrin naisasioista riitti viihdykettä. .-D Tuohan olisikin kätevä idea, että Petri muuttaisi yhteen molempien kanssa. .---D Harrilla on perhetavoitteisena vähän erilaiset näkemykset tällaisissa asioissa. Jakea ei tosiaan ole nähty, nyyh mitä syrjintää. Porukka lomailee niin usein ja lemmikit on jätettävä kotiin, joten sekin jo karsii Jaken osuuksia tarinassa. .-P Hiiii, söppänä juomapoju. .-3 Vaikka Petri nyt valinnan tekikin niin molempia tyttöjä tullaan vielä näkemään, ettei Eleonooraa olla kokonaan unohtamassa. ,-D Jepjep, toisinaan tarinakerrontamaisempi juonivaihe menee vaan ihan itsellään päälle pelatessa/kirjoittaessa, ja kivaahan se kun juttua syntyy kuin itsellään. .-D