tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ette kyllä...

...arvaa mitä typerää tein.. Mulla oli auki se luonnospostaus missä säilytän kaikkia Veijareiden kuvia, ja sit onnistuin jotenkin toimintoja kumotessani hävittämään kaiken siitä postauksesta, ja ennen kuin ehdin tehdä mitään oli bloggerin automaattinen tallennus tallentanut mokani... Koitin kumota sitä mut ei auttanut, sinne meni kaikki seuraavan neljän sukupolven kuvat jotka olin järjestellyt oikeaan järjestykseen.. Löytyyhän ne tuolta Imgurista, mut arvatkaa vaan muistanko kaikkien kuvien paikat tai henkilöiden nimet jotka olin kirjoittanut talteen kuvien alle, olin myös luonnostellut joitakin tekstejä sinne.. Ärh, ärsyttää. Noh, ei ainneta tämän pilata kaikkea vaan yritään jatkaa. Tällä kertaa mulla soi Backstreet Boys, kuunnelkaa toki tekin:

Aiemmat osat
Osa 60: Kaksosten kohellusta

Aina kun vanhemmat eivät olleet laatimassa Harrille aktiviteettia (mikä yleensä tarkoitti taitojen opettelua) löysi taaperon parhaiten logiikka-lelun äärestä. Muodot ja ja niiden hahmottaminen olivat Harrista erittäin kiinnostavia, ja poika oppikin logiikkaa tavallista nopeammin.


Voi että, Harri ja Petri ovat aivan älysuloisia nallepuvut päällään ja yhdessä puuhastellessaan. .-3 Kaksoset tykkäsivät leikkiä ja muutenkin tehdä kaikkea yhdessä.

Sonja yhdistää taaperoiden hoidon ja opiskelun: vahtiessaan poikien päiväunia Sonja joogaili kehtojen vieressä ja oli näin heti valmis hoitamaan lapsia kun nämä heräisivät. Sonjan olisi kuitenkin pitänyt jättää välillä lepohetkiä myös itselleen, jotta hän jakaisi puuhastella taaperoiden kanssa.
Lopulta Sonja oivalsi, että myös terästitaaninaiset tarvitsevat unta jaksaakseen, joten Sonjan oli valittava töiden ja lasten väliltä. Sonja päätti valita lapset, sillä töitä hän voisi tehdä myöhemmin niin paljon kuin haluaisi, mutta lapset kasvavat jatkuvasti eikä heidän kanssa menetettyä aikaa saisi myöhemmin takaisin. Pakko vielä sanoa että tykkään Sonjan ja Miisan vaatteiden vihreästä yhteensopivuudesta. .-D

Miisan koulussa järjestettiin vahto-oppilasohjelma, ja pari tyttöä Twikkii-saaren tropiikista oli majoitettu Veijareille asumaan. Tytöt opettivat perheelle paikallisen tervehdyksen ja hula-tanssin salat, ja matkakuume vain kasvoi.

Hee, näen ekaa kertaa tämän omassa pelissäni! Edellisessä simssissä minulta puuttui tuo taaperoiden lemmikin kopassa nukkumistoiminto vaikka lemmikki-lisäri oli silloinkin asennettuna. Petri löysi onneksi lepopaikan väsähdettyään leikeissä. .-)

Oho, jokos kaksosetkin kasvaa? Teidän taaperoaika meni äkkiä (tai sitten olen hukannut uudelleenjärjestelyssä muutaman kuvan..) Hmm, eipä Sonjaa näy kyllä nytkään paikalla vaikka hän juuri päätti keskittyä lapsiinsa enemmän. Alempana vielä paremmat kasvokuvat kummastakin:
Petri.
Harri.
Miisa oli ulkosalla kun eräs ohikulkija sai tytön sydämen läpättämään normaalia lujempaa. Miisa ei voinut antaa tilaisuuden valua hukkaan, ja hän kiirehti nopeasti pojan puheille. Poika esittäytyi Sampsaksi, ja Miisa pisti flirttiä peliin turhia ujostelematta.
Kun kaksikko oli sopinut soittelevansa uudesta tapaamisesta myöhemmin, riensi Miisa toisen vaihtaritytön, Leean puheille ja kertoi kaiken ihanasta Sampsasta. Leea oli onnellinen ystävänsä puolesta ja tytöt säntäsivät äkkiä Miisan vaatekaapille suunnittelemaan asua treffejä varten.
Aamulla on mahtavaa herätä uutisiin, että koulu on suljettu äkillisen lumimyrskyn takia. Petri rallatteli innoissaan loikkiessaan ympäri huonetta ja herätti siinä samalla Harrin, joka olisi mielellään nukkunut vapaapäivänä vähän pidempään.
Vapaapäivästä huolimatta pojat laitettiin tekemään vähän kotitöitä, jotta päivä ei kuluisi pelkässä laiskottelussa. Miisa välttyi tältä, sillä hänen oli opiskeltava iltapäivällä olevia töitä varten.

Kun kotityöt oli hoidettu, saivat lapset luvan mennä ulos. Nikke tuli pitämään pojille seuraa ja kieputti Harria lujaa vauhtia! Petri sen sijaan oli kutsunut ystävänsä Immin kylään, ja kaksikko päätti pelata korista, joka on muuten Petrin lempiharrastus.

Kirjoitustahti sen kun hidastuu, mutta sainpa silti vielä kirjoitettua tämän osan valmiiksi. Kuvien uudelleenjärjestely vie valitettavasti kirjoitusaikaa.. .-/ Noh, nyt lomalla tuntuu olevan sellaista itsenäistä vapaa-aikaa että kyllä näitä Veijareita saa tökittyä eteenpäin.

Kysymys lukijoille:
Kumpi?
Vaihtoehto 1: Harri
Vaihtoehto 2: Petri

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Aijai, harmittaa aina kun tuollaista tapahtuu :/ Hankalaa varsinkin jos on paljon kuvia. Mutta hei, kuudeskymmenes osa huolimatta vastoikäymisistä :) Jos luonnoksen puuttumisesta ei tulekaan este vaan pelkkä hidaste :)
Muttamutta. Taaperokaksoset ovat kyllä varsin sööttejä. Ja hyvä että Sonjakin muistaa hellittää nyt töistään hieman silloinkin, kun ei ole täysin pakko. Tuo taaperoiden lemmikkityynyillä nukkuminen on kyllä kätevää, varsinkin silloin kun vanhemmatkin ovat väsyneitä :3 Kaksoset ovat kyllä lapsinakin aivan söpöjä ;)
Miisahan löysi itselleen nopeasti kiinnostuksen kohteen, hyvähyvä :D Itse asiassa en nyt itse toivo että koulu sujlettaisiin lumimyrskyn takia, liikaa tekemättömiä tehtäviä. Ellei sitten kaikkien tehtävien palautuspäivää siirrettäisi lumentulon takia, hmm... Onneksi tuo ulkona oleva lumi sentään peittää maassa olevan loskan, eivät kengät kastu :3
Taidan tästä hiipiä seuraavan osan pariin -->

Kasa kirjoitti...

Niiih, mutta nyt on kuvat taas jonkinlaisessa järjestyksessä, että enää en voi syyttää laiskasta kirjoitustahdistani kuvien järjestelyn vievän aikaa. .--D Oho, niinpäs näkyykin olevan jo kuudeskymmenes osa! Mä en ikinä huomaa näitä pyöreiden kymmenien juhlaosia, mut hienoa kun sinä aina muistat mainita asiasta. .-D Mun oli pakko vähän höllätä Sonjan urajuttujen kanssa että taaperoille ehdittiin opettaa kaikki pottailut ja kävelyt. .-D Ihana kyllä toi taaperoiden lemmikkipatjan lainailu, mä en vaan koskaan muista hyödyntää sitä ja taaperot aina sit itekseen karkaa mun huomaamatta valtaamaan lemmikkien petejä. .-D Aina helpottavaa kun kahden salaman kumppani pöllähtää tontille, muuten tulee stressiä kumppanin etsimisestä. .-D Tehtävien palautuspäivän siirtäminen kelpaisi kyllä mullekin, hitsi kun lumi ei taida siihen paljoa vaikuttaa jos etänä joutuu tekemään. .-D Ja tänne ei tolla lumimäärällä mitään sulkutoimenpiteitä tarvita.. Jep, lumi ja pieni pakkanen pitää maan kuivempana, selvisin mäkin tänään pitkästä aikaa kuivinjaloin koulumatkastani. .-D Mä hiivin pian sun perässä. ,-)