tiistai 7. huhtikuuta 2015

Tämä osa...

...onkin vähän pidempi, sillä perijänvalinta tapahtuu tässä ja se vaati pieniä järjestelyjä, jotka halusin saada sijoitettua osaan.

Aiemmat osat
Osa 50: Romantiikkaa kaikenikäisille


Taas on päässyt hautausmaata koristava pensas rehottamaan oikein rikkaruohojen kera. Taavi katseli kultareunusteisia hautakiviä haikeana.
"Kohta minä ja Seijakin päädymme haudatuksi tähän samaan paikkaan", Taavi mietti. Taavi hei, te vasta kasvoitte, ei se kuolema ihan heti ole edessä!


Taavi on kehittynyt ruuanlaitossa ja osaa näköjään tehdä valmisruokien lisäksi muutakin sapuskaa.

Onpa ihanan värinen pyjama! Meillä on kotikoneella korvaavat pyjamat miehille, joten olin kokonaan unohtanut että vanhuksilla on tällainen turkoosi asu. .-D


Taavi ja Seija ovat edelleen mahdottoman romanttisia toisiaan kohtaan, eivätkä he häpeä näyttää tunteitaan julkisesti. Tai voi olla etteivät vanhukset huomanneet kuhertelultaan Jutan paikalle saapumista. .-D

Sonja tukeutuu akvaarioon vaikeina hetkinä. .-D Akvaariosta ei kuitenkaan taida olla paljoa apua läksyissä, ellei kyseessä ole biologian tehtäviä.

Turhaan Jutta pelkäsi hänessä olevan jotain vikaa, sillä nyt hän on onnistunut hurmaamaan jo itselleen naapurin pojan. Jutan kauan toivoma ensisuudelmakin päästiin viimein kokemaan, mutta Jutta ei ollut varma, olisiko tämä poika hänelle kuitenkaan se oikea.

Seija on menestynyt hyvin uudella urallaan, vaikka hänellä ei juurikaan kokemusta ollut rikollisuudesta entuudestaan. Nyt hän on kuitenkin jo päässyt sen verran ylös että täytyy käyttää epäilyttivä murtovarasasuja töissä.


Ja taas nämä kaksi ovat liimautuneet toisiinsa. En edelleenkään usko että molemmat ovat tietotavoitteisia, sen verran usein he toivovat toisiinsa liittyviä romanttisia toimintoja. .-D Taavi oikein villiintyi ja painoi Seijaa televisiota vasten parin suudellessa kiihkeästi.


"Iskä, sulle on puhelu!"
"Sano etten minä ehdi nyt!" Taavi karjui takaisin Seijan hihitellessä miehensä kainalossa.
"Eikö sinun kuitenkin kannattaisi mennä? Jos se on jotain tärkeää", Seija huomautti, mutta hän sai vastaukseksi Taavin huulet suunsa tukkeeksi, ja hetkeä myöhemmin kumpikin oli niin tunteidensa vietävänä että koko puhelu unohtui.


Kaksoset kasvaa! Tällä kertaa ei tullut järjestettyä mitään sen suurempaa tapahtumaa tai ostettu edes kakkua Tuulan ja Sonjan synttäreiden kunniaksi. Paljastan nyt sen verran, että toinen kaksosista valikoituu perijäksi, ja pian selviää kumpi, mutta esitelläänpä ensin naamakuvat:

Tykkään tosi paljon Sonjan aikuislookista! Mustaa löytyy edelleen, mutta nyt asua (ja meikkiä) värittää myös raikas vihreä.

Mutta ei Tuulakaan jää yhtään huonommaksi (vaikka nyt jälkeenpäin katsottuna Tuula näyttää ihan ylimeikatulta .-D) ja intoilen erityisesti tuon huulipunan sovittamisesta mukaan.

Tytöt - vai olisiko nyt sopivampaa sanoa naiset - istahtuvat jännittyneinä pöydän ääreen kuulemaan vanhempiensa tekemän päätöksen. Taavi soitti nopeasti muutaman puhelun ja vinkkasi kaksosia menemään ulos. Kuulostaako tutulta? .-D

Aivan, Taavi oli kutsunut paikalle miespuolisia ystäviään. .-D En osannut tehdä valintaa kaksosten väliltä, joten päätin että se, joka löytää itselleen ensimmäisenä kahden salaman puolison, saa perijän paikan. Kilpailu alkakoon!


Ja voittajaksi päätyi melkeimpä heti Tuula, joka iski silmänsä erääseen Ilkkaan. Uskaltautui romanttisissa asioissa vielä varsin kokematon Tuula myös ujosti flirttailemaan miehelle, joka oli erittäin otettu saamastaan huomiosta.

Taavi saapui paikalle ja hoiti tyttärensä puolesta vaikeat asiat kuten yhteenmuutto ehdotukset ja kehotti Ilkkaa hankkimaan sormukset valmiiksi. Kamalia nämä vanhemmat kun haluavat mahdollisimman nopeasti parittaa tyttärensä. .-D

En voinut sietää sitä, että Ilkan asu ja lakki eivät olleet harmoniassa, joten toisen oli pakko muuttua. Tässä tapauksessa muuttujaksi valittiin päähine, sillä minulla ei ole mitään ylimääräisiä vaatteita tuolla tontilla. Etkö muka tykkää uusista hiuksistasi, minusta ne on hienot. .-P

Ilkka ryhtyi heti työnhakuun, sillä lääketiede kiinnosti häntä ja hän haaveili pääsevänsä joskus sairaalan johtajaksi. Sohvalle ilmaantui myös yksi Ilkan kilpailijoista, joka harmitteli sitä ettei löytänyt elämänsä rakkautta. Ilkka tunsi sillä hetkellä suurta ylpeyttä uudesta perheestään, sillä Veijarit olivat maineikas suku.


Myöhään töistä kotiin saapunut Jutta oli jäänyt ulos työkaverinsa kanssa, joka oli saattanut hänet kotiin. Poika ei kuitenkaan pitänyt turhaa kiirettä oman kotiinlähtönsä kanssa, ja vähitellen pieni flirttailu johti suudelmiin saakka. Jutta ei pitänyt useamman pojan kanssa säätämistä pahana.


Sonjaa varten kutsuttiin vielä muutama miekkonen, sillä hän ei ollut löytänyt ketään miellyttävää tyyppiä Taavin kavereista. Eivätpä Väinämö ja Lohipoikakaan olleet Sonjan mieleen, joten hän saisi etsiä kumppania omin päin. Taitaa teini-Alvi olla yhä naisen mielessä..


Ei auta, vaikka tykkään myös Sonjasta ihan hirveästi täytyy hänen nyt muuttaa pois perijätontilta. Noh, pääsenhän mä aina Sonjallakin pelaamaan ettei tässä pitäisi olla hätää. Sonja otti myös Jutan mukaansa, jotta kaikki ylimääräiset saatiin pois tontilta.

Saatoin salaa toivoa Tuulan perijäksi tulemista, ja näinhän siinä kävikin. .-D Mitäs mieltä te olette uudesta perijäparista? .-)

Kysymys lukijoille:
Perijäksi halusin..
Vaihtoehto 1: .. Tuulan, aivan oikein meni!
Vaihtoehto 2: .. Sonja olisi ollut parempi .-P

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Jade yrittää takaisin simsin maailmaan = ensimmäisenä lukemaan Veijareita. Vähän *köh* myöhässä tässä tosin ollaan mutta varsin mukava osa oli kieltämättä! Vanhusten edesottamukset olivat varsin hauskoja ja pidin siitä kuvasta, jossa Sonja etsii sanomalehdestä itselleen asuinpaikkaa.
Tästä tuli nyt vähän lyhykäinen kommentti, lun osan nimittäin jo aikaisemmin illalla kun isä kyyditsi minua (taas) kauemmas pöytäkoneestani. Mutta sitten kun tulin varmistamaan, niin eihän se isän puhelimella kirjoitettu kommentti ollut saapunut :3 Mutta kiitän nyt samalla automatkan piristämisestä Veijareilla ;D

Kasa kirjoitti...

JadeJadeJade! Ihanaa kuulla sinusta! .-) Meilläkin on Fikun kanssa ollut nyt taukoa simsmaailmasta noiden yhteisten tarinoiden osalta mutta koitan vielä pitää Veijareita pystyssä. Taavi ja Seija olivat kyllä kiva vanhuspari. .-D Voi höhlä että puhelinkommentti katosi, kiva että siitä huolimatta jaksoit tulla uuden kommentin jättämään. .-3 Aww, ja kiva kuulla että Veijarit piristivät matkaasi. .-3