tiistai 21. huhtikuuta 2015

Täältä tulee...

...tuttuun tapaan osaa Veijareille! Lukiessanne voitte kuunnella vaikka FOBia:


Patrick .-3

Aiemmat osat
Osa 52: Hätä keinot keksii



Kihlajaisista lähtien Tuula ja Ilkka olivat aivan erottamattomat, ja heidät saattoi yllättää milloin mistäkin muhinoimasta.. Aivan kamala tuo Ilkan ilme. D-.

Tuulan täytyi kuitenkin myös opiskella, sillä aikuistumisen jälkeen hänet oli ylennetty vaativampiin työtehtäviin. Tuulan ajatukset taitavat kuitenkin olla ihan jossain muualla kuin lääkeseoksien valmistamisessa.. Bongatkaa tontin reunalla haamuileva Harri!

Tuula ja Ilkka olivat alkaneet jo vakavissaan suunnitella häävalmisteluja. Kumpikin halusi päästä naimisiin (kirjoitin eka 'naisiin' .--D) mahdollisimman pian.

Tuula on taas sotannut vessanpöntön. Tällä kertaa hän ei voinut sulkea pois raskauden mahdollisuutta, ja häävalmisteluihin tuli entistä enemmän vauhtia, kun Tuulan raskaus varmistettiin testillä.


Vihdoin koitti hääpäivä. Tuulalla ja Ilkalla oli niin kiire naimisiin, etteivät he malttaneet odottaa koko yleisön saapumista kun he alkoivat jo rengastaa toisiaan vihkikaaren alla. Seija ja Taavi talsivat kumpikin paikalle pyjamissaan, eikä Seija ennättänyt lopulta pukua vaihtaa ollenkaan.

Vieraat taputtivat ja joku jopa vislasi hääparin suudellessa sormusten vaihtamisen jälkeen. Mutta eivät kaikki. Väkijoukon keskellä seisoi Minna, joka oli saapunut kuokkimaan paikalle. Nainen seurasi katkerana hääparin touhuja.
"Ilkan piti olla minun mieheni!" Minna sihisi itsekseen.

Ilkka oli paikantanut Minnan vieraiden joukosta, ja hän päätti lähestyä naista kun vieraat olivat kokoontuneet keittiöön syömään. Varsin omaperäinen ruokatarjonta näissä häissä muuten. .-D
"Halusin vain tulla onnittelemaan", Minna sopersi Ilkan tiedusteltua naisen paikallaolon syytä.
"Kiitos vain. Voisimmeko unohtaa sen kahdenkeskisen hetkemme, olen nyt onnellisesti naimisissa Tuulan kanssa", Ilkka selitti.
"Toki, ei se merkinnyt minulle koskaan mitään", Minna naurahti mutta hänen ilmeensä vakavoitui heti Ilkan käännettyä selkänsä...

Ilkka kiirehti ulos, missä Tuula oli jo odottelemassa limusiinikyytiä. Naisella oli kamala nälkä eikä hän malttanut odottaa häiden jälkeisten limusiinibileiden tarvekohotuksia. Aikansa kuluksi Tuula tutkaili tarjontaa, ja paikan parhaimmaksi mieheksi onneksi päätyi tuore aviomies.


Kävikin hassusti, kun Tuulan & Ilkan häälimusiinin ja Taavin kimppakyyti-limusiinin piti saapua samaan aikaan, mutta tontti olikin niin lyhyt ettei sinne mahtunut kuin yksi mega-auto kerralla. .-D Onneksi Tuulan ja Ilkankin kyyti saapui Taavin huristettua tiehensä kimppakyytinsä kanssa.

Ei mennyt kauaa, kun Tuulan maha alkoi pömpöttää ihan näkyvästi. Tuulalle asia tuli pienenä järkytyksenä, sillä oli outoa ettei yhtäkkiä mahtunutkaan enää vanhoihin vaatteisiin ja raskaus oli niin selävästi näkyvillä.

On se tiede juhlallinen asia, kun tähtiä tähystämään lähdettiin ykköset päällä. .-D

Seija meinasi joutua pahaan pulaan, kun poliisi sattui huomaamaan kuinka vanhus nousi rikollisasussaan ulos kimppakyydistään.
"Kuinka röyhkeää että teette tuollaisia johtopäätöksiä pelkän ulkonäön perusteella! Raitapaidat ovat nyt muotia", Seija osasi onneksi sanavalmiina puhua itsensä vapaaksi.

Ilkka löysi viimein töitä lääketiedeuralta, ja astellessaan ensimmäisenä työpäivänä kimppakyytinsä sisään, tunsi mies elämäntavoitteensa toteutumisen olevan lähempänä.

Tuula ei ollut enää aivan varma, johtuiko mahan valtava kasvaminen raskaudesta vai siitä että hän söi koko ajan. Tuula oli mahdottoman nälkäinen ja popsi jatkuvasti täyttäviä aterioita, mutta mikään ei tuntunut riittävän.

Talosta aiemmin pois muuttanut Jutta oli alkanut seurustella vakituisesti Työtoverinsa Aapon kanssa, ja Taavi oli innokas tutustumaan tyttärensä poikaystävään. Olen suunnitellut kasvattavani Aapon koodilla aikuiseksi, sillä eihän sillä niin väliä ole kun on epäperijäpariskunta kyseessä.

Hätä keinot keksii. .-D Ärsyynnyin vessassa pyöriviin vieraisiin joten lukitsin heiltä vessanoven, mutta Amatius onkin keksinyt tehdä tarpeensa hautausmaan koristepensaaseen. Siistiä, eka kerta kun näen simien puskapissan livenä. .--D

Ilkka on varsin innoissaan tulevasta isyydestään, ja hän harjoittelee jo leluilla leikkimistä, jotta osaa sitten viihdyttää lastaan. Tai näin Ilkka ainakin väittää, mutta voihan olla, että hän leikkii leluilla koska pitää siitä. .-D


Pari mahakuvaa Tuulasta. Raskaus pukee häntä jotenkin ihanasti. .-3

Ensi osassa nähdään sitten kuudennen sukupolven syntymä!!

Kysymys lukijoille:
Tuula ja Ilkka meni naimisiin!
Vaihtoehto 1: .-3
Vaihtoehto 2: Hmm...

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Tuulalla ja Ilkalla ei ainakaan enää ole läheisyysongelmia :'D Mutta o-ou, siellähän se Minna vaanii häävieraiden seassa.
Pidän kyllä edelleenkin tuosta Veijarien talon lastenhuoneesta, ihanan värikäs :3
Vanhemmalla sukupolvella näyttää menevän hyvin töissä, Seijakin sai näppärästi puhuttua itsensä pulasta :) Taustamusiikista pidin jälleen ja taidan hiipiä tutustumaan seuraavaan osaan ;D

Kasa kirjoitti...

Eipä niin. .---D Katkera Minna saapui tosiaan häihin, ei onneksi käynyt Ilkkaan Tuulan nähden käsiksi. Täytyy itserakkaana todeta että kyseinen lastenhuone on kyllä omastamielestänikin hieno, täytyisi useammin jaksaa nähdä vaivaa sisustukseen. .-D Taavilla ja Seijalla sujuu tosiaan nuo rikollisuuspuuhat hyvin. .-D Jeij, hyvä jos musiikki oli taas mieleinen. .-D Jade on ihana kun jaksaa kommentoida näihin vanhoihinkin osiin. ,-3