torstai 18. elokuuta 2022

Viisumaabattle: Saksa VS Serbia

Viisubattle toimii niin, että arvon kaksi maata ja vertailen näiden kappaleita omien top 10 -listasijojeni mukaan. Tämä pitää battlen tasaväkisenä ja kiinnostavana, sillä vastakkain pitäisi päätyä samantasoisia kappaleita, mikä tekee tietenkin valintatilanteista ihan epäreilun kinkkisiä. Enemmän pisteitä saanut maa pääsee jatkoon, ja lukuisien erien päätteeksi selviää, mikä on mielestäni paras viisumaa! Tänään battlen kilpailijoiksi arpoutui...

Saksa VS Serbia

♫ Jamie-Lee Kriewitz - Ghost (2016) VS Tijana Bogićević - In Too Deep (2017) ♫
Harmillisen mitäänsanomattomia molemmat, meinasin vähän pitkästyä kummankin esityksen katselun kohdalla. Saksa on ehkä himpun verran parempi sekä kappaleen että esityksen osalta, joten sinne suuntaa ensimmäinen piste.

♫ Lena - Taken by a Stranger (2011) VS Bojana - Beauty Never Lies (2015) ♫
Aika selkeä erä, Saksa on näistä parempi.

♫ Alex Swings Oscar Sings - Miss Kiss Kiss Bang (2009) VS Milan - Ovo je Balkan (2010) ♫
Molemmat biisit on ärsyttäviä, joten valinta tehdään tällä kertaa täysin esitysten pohjalta. Saksan esitys on näyttävämpi, vaikkakin tykkäsin myös Serbian energisyydestä. Mutta piste siis jälleen Saksalle.

♫ Michael Schulte - You Let Me Walk Alone (2018) VS Marija Šerifović - Molitva (2007) ♫
Tämä erä ratkesi kylmien väreiden perusteella, voitto ehdottomasti Serbialle. Saksan kokonaisuus on kyllä hyvä, mut olin tällä kertaa jostain syystä todella tylsistynyt sitä katsoessani.

♫ Roman Lob - Standing Still (2012) VS Nevena Božović - Kruna (2019) ♫
Aa ihania biisejä molemmat, eka erä kun joutuu hylkäämään hyvän kappaleen. Serbia oli esityksen puolesta parempi, ja kylmät väreetkin ohjaavat valinnan jälleen Serbian puolelle, joten he saavat toisen erävoitin ja ovat enää yhden pisteen päässä Saksasta!

♫ Cascada - Glorious (2013) VS Sanja Ilić & Balkanika - Nova deca (2018) ♫
Biisin puolesta Saksa on parempi mutta jos katsotaan esitystä niin silloin Serbia, täähän menee vaikeaksi. xD Taidan kummiskin kallistua enemmän Saksan puolelle, oli siinäkin esityksessä ihan hyvät tunnelmaa nostattavat elementit.

♫ S!sters - Sister (2019) VS Sanja Vučić ZAA - Goodbye (Shelter) (2016) ♫
Sanja on feikkisiskoksia parempi esiintyjä, mut tykkään enemmän Saksan kappaleesta, joten vaaka kallistuu jälleen enemmän Saksan puolelle.

♫ Ann Sophie - Black Smoke (2015) VS Jelena Tomašević ft. Bora Dugić - Oro (2008) ♫
Molemmat biisit on hyviä, mut Saksa erottuu esityksensä myötä paremmin tästä kaksikosta.

♫ Gracia - Run & Hide (2005) VS Moje 3 - Ljubav je svuda (2013) ♫
Siis mitä tuo Saksan kappale tekee listani kakkospaikalla, tätä pitäisi kyllä laskea reippaasti. Mietin miten nuo bänditoverit jaksaa tuota  aina tuota laulajan vinkumista.. xp Joo, selkeä voitto Serbialle, paljon parempi kappale ja mielenkiintoinen esitys.

♫ No Angels - Disappear (2008) VS  Željko Joksimović - Nije ljubav stvar (2012) ♫
Vähän häiriintynyttä myöntää mutta nää kaksi on mulle tosi samantasoisia ja vaikka tiedän että Serbian julistaminen voittajaksi olisi kaikin puolin oikein taidan joutua valitsemaan Saksan, sillä kappale on enemmän makuuni. Mut siis tää oli tosi pienestä kiinni!

🏆 Tulos: 7 - 3 Saksan hyväksi!

Battleissa kakkoskierrokselle jatkavat maat: Pohjois-Makedonia, Armenia, Unkari ja Saksa

Mites teillä, jos pitäisi valita Saksa tai Serbia maiden viisubiisien perusteella kummalle puolelle kallistuisitte? 

Ei kommentteja: