keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

My Day 16.6.

Fiku on tulossa tällä viikolla käymään ja halusin saada postauksen valmiiksi ennen sitä, joten päättelin että turvallinen valinta tähän väliin olisi My Day -postaus, joka tulee tehdyksi melko reaaliajassa, eli en jää vitkastelemaan sen kanssa. .-D Näissä My Day -postauksissa päivittelen siis tekemisiäni random-kellonaikoihin ja pääsette vähän yksityiskohtaisemmin selville mitä päivääni sisältyy.

8:45
Meinasin eka aloittaa vahingossa kellonajan numerolla 6, en ihan niin aikaisin ajatellut nousta. .--D Olo oli aamulla kyllä kuin olisi herännyt liian aikaisin, sillä oon parina edellisenä päivänä nukkunut vahingossa 1-2 tuntia herätyksen jälkeen, mut tänään reippailin ja kampesin itteni sängystä ylös jo ennen yhdeksää.

9:47
Vaikuttaa että oon siisteysintoilija kun näihin My Day -postauksiin osuu nykyään siivousjuttuja vaikka oikeesti siivoan ihan liian harvoin. .-D Tänään aloittelin kuitenkin juhannussiivousta, koska ollaan juhlimassa sitä ja Fikun synttäreitä nyt viikon etukäteen kun Fiku tulee täällä käymään. Tarkoitus olisi tampata tänään puolet matoista ja huomenna loput, ja sit päästään pesemään lattioita jo perjantaina. Mut tästä lähtee nyt ensimmäinen matto, seuraava raportti on tunnin päästä, joten katotaan kuinka pitkälle pääsen siihen mennessä!

10:43
Siinä näkyisi tämänhetkinen tamppaussaldo. Lätkin kylppärin muoviset (vai mistä materiaalista nuo nyt onkaan tehty) vaikkei niihin taida juuri pölyä kertyä. Kuvan ottamisen jälkeen söin eväsbanskun, joka oli vähän löllön ylikypsä, mut söin pari päivää sitten niin yliyliylikypsän banaanin että tuo tuntui siihen verrattuna ihan normaalilta. .-D Kyllästyn kuoliaaksi jos en tee/katso jotain samalla kun syön, joten nappasin toiseen kouraan kastelukannun ja kävin kyyditsemässä vettä kasvihuoneen asukeille mansikkamaata ja kukkapenkkejä unohtamatta.

11:44
Hommat eteni niin hyvää tahtia että päätin tampata vielä yhden ylimääräisen maton aikani kuluksi. Tää olohuoneen matto on työläin, sillä se on tosi painava ja puolet tamppausajasta kuluu siihen kun siitä nyppii hiuksia irti. Arvatkaa tiputinko maton maahan? -Kyllä. Entä oliko kiva nyppiä sen jälkeen sammaleenpaloja siitä irti? -Ei. Keksin ovelan tamppaustaktiikan, sillä tuo matto on päälipuolelta pörröinen eikä se juurikaan reagoi tamppaukseen, mut tein matosta itselleni "majan" ja kun mattoa hakkasi ns. alapuolelta läksi pölyä lentoon oikein kunnolla! Toi maton pohjapuoli oli vaan kova ja siinä sai samalla rystyset verille, mut muuten tosi hyvä taktiikka, ehkä muistan hyödyntää sitä ensi kerrallakin kun kirjoitin asian tähän muistiin. .-D

12:25
Yritän tässä keksiä millä ihmeellä saisin matosta hyvän kanto-otteen sisälle viemistä varten (pudotin sen taas maahan, ärrrn...)

13:01
Tämä on hyvä joogavideo tehdä jos kaipaa venytyksiä käsivarsillelle/ylävartalolle, tein tämän viime kesänä joka kerta puutöiden jälkeen eikä kädet olleet kipeät ollenkaan seuraavana päivänä + sain samalla tosi liikkuvat olkapäät jotka on ollut helppo pitää "elossa" lisäämällä videon venytyksiä omaan venyttelyrutiiniini. Nyt testataan päteekö sama myös mattojen tamppailun jälkeen.

13:14
Yhä joogailen. On muuten hauska huomata kehitystä kun palaa pidemmän tauon jälkeen tietyn videon pariin, muistan miten viime kesänä jouduin vaihtamaan paljon asentoa kun jotkut venytykset tuntui pidempään vedettynä tukalilta, mut nyt vaan ihmettelin "joko 2,5 minuuttia meni?!" kun Juliana käski poistua asennosta. .-D 

14:38
Nyt on viikoittainen videotapaaminen käynnissä nuotti-valmentajani kanssa. Ollaan nyt pari viime kertaa selvitelty miten polkuopintojen aloitus vaikuttaisi työttömyystukiin ja oltiin yhteydessä Kelaan, koska tarkoitus olisi hakea jatkoa tuolle valmennusjaksolle. Kerron varmaan jossain vaiheessa tarkemmin tuosta NUOTTI-valmennuksesta ja miten hakeuduin siihen, mut lyhyesti selitettynä se tarjoaa nuorille apua esim. arjenpyöritykseen tai opiskeluun liittyen, mun tapauksessa ollaan keskitytty työ- ja opiskelupaikan hakemiseen.

15:20
Arvatkaapa mikä millä perheellä aion pelata simssissä?! Hah, ei oo kovin vaikea kysymys, oon varmaan viimeiset kaksi vuotta pelannut ainoastaan Mikaliineilla (ja joskus tyyliin kaksi kertaa vuodessa tulee käytyä myös Taikapölyssä).

16:02
Sisustan simssissä taloa ja en jostain syystä saa sijoitettua kaikkia haluamiani tavaroita avaraan huoneeseen mieleiselläni tavalla, on tää vaikeaa. .-D

16:25
Yhä sisustelen... Sääli, en tänään ehdi pelaamaan kun kaikki aika menee ostotilassa pyörimiseen. Noh, huomiselle on sitten perhe valmis pelattavaksi!

17:07
Laitoin ämpän latautumaan isin kelloradioon ni voi samalla kuunnella musiikkia! Akku olikin lopussa kun mattoja tampatessa ämppää kuuntelin + jos jatkan huomenna ni hyvä olla soittimessa voimia. ,->

18:08
On aika kaakaon!

19:00
Ja seuraavaksi on vuorossa tämä perinteinen "valmistelen tätä postausta" -maininta. Tuleepa joo tosiaan tehdyksi reaaliajassa kun vasta nyt aloitin tekstien lisäämisen. .-D

19:13
Postauksen valmistelu jatkuu yhä, tällä kertaa kuvanmuokkauksen merkeissä.

20:24
FS:n musiikkitapahtumassa on päivittäin viisi suoritettavaa tehtävää ja ihmettelen ettei näistä pelikerroista osunut tämän enempää mainintoja, olin ihan varma että tulisi vähintään kolme kertaa "taas olen FS:ssä". .-D

20:35
Sit vihdoinkin pääsen aloittamaan tänään julkaistun Eldaryan jakson pelaamisen, juhhuu! Oon odottanut poikkeuksellisen malttamattomana jatkoa, melkein masensi viime viikolla kun jaksoa ei vielä silloin julkaistukaan.

21:17
Yhä pelailen. En vaan voi ottaa Lancea vakavasti hänen lohikäärmemuodossaan, sillä joskus aiemmin translate käänsi ice dragonin muotoon "ice cream dragon", ja siitä asti Lance on ollut vaarattoman kuuloinen jätskilohis mulle. xD

22:00
Mitäs tämä nyt on, viimeksi Eldaryan jakso oli ihan tynkä ja nyt pelattavaa riittäisi, pakko pistää pause tähän väliin ja jatkaa postauksen tekoa jotta saan sen valmiiksi. Jakso on kyllä varmaan loppusuoralla, ehkä pelaan sen loppuun ennen nukkumaanmenoa. .-3 Tilannepäivitys mielipiteistäni deiteistä: Oon alkanut ehkä lämmetä Mathieulle, mutta peli tyrkyttää seuraani aina Nevran korkeimman lomin takia. Toisaalta Nevikin on ollut tässä jaksossa normaalia miellyttävämpi, hmm...

22:52
Totta turiset, niin jatkuu. Ois tosi jees saada tämä valmiiksi puolen tunnin sisällä, isi jo soitteli että on tullut lenkiltä kotiin ni iltapala-aika alkaa olemaan käsillä. 

23:25
Aikalailla sain hommat valmiiksi sopivasti. .-D Tää oli aika "toiminnallinen" päivä kun oli noita siivouksia ja nuotteja ja Eldaryaankin julkaistiin jakso, yleensä päiviin osuu sellaisia tyhjiä hetkiä jolloin tuijotan vaan monta YouTubevideota putkeen, mut tänään ei ole ollut aikaa sellaiseen. .-D Mut tästä tosiaan lopettelen, heippa!

Ei kommentteja: