maanantai 17. helmikuuta 2020

Yksin kotona

Fiku lähti reissaamaan ja saan siis olla viikon yksin kotona. Jotta tekemisen puute ei iskisi yllättäen kokosin tähän pientä suunnitelmaa mitä voisin viikon aikana tehdä. Ei nyt mitään ihmeellistä mut jokunen aktiviteetti on normipuuhistani poikkeavaa. Kuitenki käy sit niin että ylityöllistän itseni ja ahdistun kun on liikaa tekemistä. xD

Viikon aikana aion:

  • Pelata yöllä simssiä, koska yösimsmaratonit on parhaita! Mikä siinä onkin, että asioiden tekeminen on kivempaa öisin kuin päivisin?
  • Aikaistaa nukkumaanmeno- ja heräämisaikaa tunnilla. Kuinkahan käy yksiin tuon yösimssuunnitelmani kanssa..? .-D
  • Pelata tanssipelejä joka päivä, mielellään normaalia pidempinä putkina. Tosin tänään vedin vain viisi tanssia enemmän kuin tavallisesti ja meinas alkaa kyllästyttää...
  • Olla aktiivisempi täällä blogissa ja yritän mm. saada ulos ainakin pari suunnitteilla olevaa postausta. Myös tumppiblogeihin on kertynyt rästipostauksia, jotka ois kiva saada valmiiksi.
  • Uudelleenkatsoa muutaman Sonic X -jakson syystä X.
  • Joogata "erilaisissa olosuhteissa", haaveilen ainakin ilta-kynttilä-joogasta ja jos uskaltaisi pistää kankeat sääret koetukselle tekemällä heti herättyä aamujoogaa. .-D
  • Vitkastella ainakin kerran tietsikan avaamista mahdollisimman pitkälle päivään. Tää itse asiassa tapahtui jo tänään, mut sovitaan että sitä ei lasketa. Pitäisin muuten kokonaan tietokoneettoman päivän, mut alkaa ahdistaa liikaa jos jää TP:t saamatta tai eläimen energiaa käyttämättä... xD
  • Wiimaratoonata, vois ainakin vetää joskus Tomb Raideria tai Mario Partya useemman tunnin putkeen, riippuu tietty mikä peli kiinnostaa.
  • Kirjoittaa ainakin yhden Mourutarinan valmiiksi. Yks tammikuulle sijoittuva rästitarina pitäis saada ulos koska helmikuullekin on suunnitelmissa ainakin kaksi tarinaa, no pian nekin on rästitarinoita. .-DD
  • Katsoa TV:tä, isi aina ihmettelee kun ei käytetä meidän telkkaria muuhun ku pelaamiseen. .-D Jos silmään osuisi sopivaan aikaan vaikka joku kiinnostava elokuva yms.
  • FS:n on TP:tä kertynyt sen verran että pääsen järjestämään jollekin päivälle pienen pelihetken!
Siinä nyt jokunen suunnitelma, jos haluu nii saa kertoa mitä te tykkäätte tehdä yksin jos saisin siitä lisää ideoita!

Kertoilen tähän loppuun vielä kuulumisia tältä päivältä. Aamulla piti hoitaa puunhaku vauhdilla jotta ehtisin kuuntelemaan nopeammin Eskoa radiosta. .-D Oon kuluneen viikon aikana useampanakin aamuna majoittunut radion äärelle Eskon juontovuorolla syödessä tai tiskejä hoitaessa ja mielelläni kuuntelisin useamminkin, mut sit kun tietokoneen avaa unohtuu siihen ruudun ääreen eikä jaksa edes radiota avata, höhh!

Puolenpäivän aikoihin lähdettiin isin kanssa viemään Fikua junalle. VR-mokoma on taas muuttanut palveluitaan huonompaan suuntaan kun aseman automaatilta ei enää nykyään pysty tulostamaan etukäteen ostettuja lippuja. Vähentää kummasti innostustani valita juna kulkuneuvoksi... Onneksi oltiin matkassa sen verran aikaisin että Fiku kerkes soittaa VR:n asiakaspalveluun ja asian sai hoidettua sitä kautta ettei joutunut ostamaan kokonaan uutta lippua. Kun Fiku oli saatu junaan lähdettiin isin kanssa kaupoille, ja ruoka-ostosten jälkeen käväistiin Tokmannilla katsomassa, löytyisikö sieltä apua kenkäongelmaani: 
Mun talvikenkätilanne on ollut kehnohkossa kunnossa kun kaikki kengät joko vuotaa tai ovat muuten epämukavia pidemmän seisoskelun jälkeen. Otin sit halvimmat (koska hinnalla on väliä xD) löytämäni talvikengät, ja isi osti mulle vielä uudet saappaat, joten jos jalat pysyisi jatkossa kuivina tuolla ulkosalla liikuskellessa niin se ois ihan jees. Saapaslaari oli ihmeellinen kun kaikki kengät oli siellä levällään ja meni ikuisuus kun metsästettiin isin kanssa paria oikealla koolla... Mulla ei oo vuosiin ollut korottomia talvikenkiä ni ihan mielenkiinnolla ootan miten noi sopii jalkaan ku korolliset kengät vääntyy mun jaloissa aina ihan oudoksi (koska kävelen miten sattuu). Mietin kenkävalinnassa myös ajokäytännöllisyyttä ja halusin tasa- ja kevytpohjaiset talvikengät ihan siltäkin kannalta.

Olin kotona joskus kolmelta, ja laitettuani pannuun valkean haukkasin pari leipää. Kertooko tää jostain "aikuistumisesta" kun lukuviihdykkeeksi tekee mieli napata ensimmäinen käteen osuva sanomalehti, tässä tapauksessa muutaman päivän vanha paikallislehti. En siis todellakaan usein tee näin, vaan silloin jos kone ei ole auki. .-D Talon lämpenemistä odotellessa dansasin keskiviikkona postissa saapunutta uutta Just Dancea, menee kyl pöksytilastot ihan uusiksi sitten kun Fiku palaa. .-D Spoilaan että suosikkipöksyjä kantaa tällä hetkellä Just An Illusionilla kolmella pisteellä! En vielä tanssien jälkeenkään jaksanut avata konetta, joten venytellessä otin randomilla levyn (Eric Saade tuli) jota kuuntelin samalla kun venyttelin. Levyä jäi niin reilusti jäljelle et aattelin kuunnella sen loppuun samalla kun pelasin Mariokarttia, ainut vaan että asetuksissa oli kuudentoista radan kisa niin pelissä meni aikas paljon pidempään mitä aattelin, no ainakin pannu ehti palaa rauhassa loppuun ennen kuin lähdin syömään.

Vanhat saappaat tuntuu hirveiltä muskelikengiltä näihin uusiin verratessa, jalat tuntui kävellessä niin kevyiltä et pelkäsin myrskytuulen vievän multa jalat alta ja jotenkin piti opetella kävelemään uudestaan. Hitsi kun ei tullut kaupassa sovitettua näitä saappaita, sillä toisessa on sisälmys ihmeellisesti mytyssä ja se tuntuu vähän ahtaalta toiseen kenkään verratessa. Noh, ainakin jalat pysyi kuivina ja eiköhän mun jalka pian muovaa saappaan paremmaksi. Otin koneenkin mukaan kun aattelin viettää illan isin luona kun lähtö oli vähän myöhässä ja ei sit tarvis tuolla myrskyssä juoksennella edestakaisin. Ainut vaan etten tajunnut ottaa mukaan virtajohtoa, nii eihän se kone koko aikaa päällä pysynyt pelkän akun voimilla... Takaisin tullessa isi tarjosi autokyydin ku oli kuulemma niin raju ilma. 

Tullessa sisälle havahduin miten asunnossa on selvästi eri energiat kun Fiku on poissa ja olin ihan yksin, hetken luulin jo että täällä haiseekin erilaiselta, mutta outoihin hajuihin syylliseksi paljastui vessanpönttö-Kai (se ei oo käytössä ja alkaa siksi välillä haista. .-D (PS. vessanpönttö sai nimensä tämän mukaan. xDD)) Saatuani vihdoin hiiren käden jatkeeksi pääsin pelailemaan FS-Eldaryan minipelejä samalla kun vähän synkistelin Discon ihanan melankolisten biisien tahdissa:


Tässäpä ilta postausta kirjoitellessa onkin mennyt, tunnin sisällä ois hyvä koittaa mennä nukkumaan joten hommailen vielä hetken jotain tässä koneella ja sit unille. Öitä! .->

Kysymys lukijoille:
Luetko usein sanomalehtiä?

Vaihtoehto 1: Jooooo.
Vaihtoehto 2: Ehn.

Ei kommentteja: